A somlóváráshelyi iskolában ledorongolásra számítottak, amiért nyilvánosságra került a pápai tankerületi vezetői és az iskolaigazgató konfliktusa.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Az elvtársak alaposak, azt is ellopják, amihez végképp semmi közük! Gecisztán, így szeretlek!
quadrocopter
A horda egyik legnagyobb mocskos bűne a pártszimpátiás kézi vezérlés!
Ludmilla
olyan hölgy a klik vezetője,aki tán 4-5 évet tanított,miután összeállt Pápa város alpolgármesterével,ezért lett ő klik vezető,nem a kiemelkedő képességei miatt
nezelodo
Ahogy a dakota csapatot eddig megismerhettük, itt sem a gyerekek sikeresebb oktatásáért avatkozott bele a tavalyelőtti fideszes karácsonyfa csúcsdísze, és vágta ki az addig ott jó eredményeket elért igazgatónőt. Sokkal inkább a volt igazgatónő által a klikandrea belegyezésével benyújtott, ellenjegyzett, és elnyert 170 millióra fájt a bűzlő foguk a fijjuknak. Hiába na nem mindig terem 3000 milliárd, mint a MANYUP pénztárakban, már az apróért is lehajolnak az egykor lobogó, forradalmár, liberális, fiatal demokraták.
Ludmilla
Ha kíváncsiak lettek volna az iskolában folyó munkára,előbb legalább a közösségi oldalukat megnézték volna,aztán szépen vissza a lyukba... A klikes nő alkalmatlan,a vak is látja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.