Az MSZP és a DK sem hajlandó választási együttműködést kötni a Modern Magyarországért Mozgalommal. Az MSZP és a DK sem hajlandó választási együttműködést kötni a Modern Magyarországért (Moma) Mozgalommal. Ezt Bokros Lajos, a párt elnöke mondta Egyenesen című műsorunkban. Miután a Moma négy éve nem indult a választáson, most muszáj indulnia, különben törlik a pártot. Bokros Lajos szerint tudnak listát állítani, de nem lesz 106 egyéni jelöltjük, csak kevesebb. „Találkoztam Gyurcsány Ferenccel, aki végre kimondta azt, amit négy hónappal ezelőtt is kimondhatott volna, nevezetesen, hogy nekik nem érdekük velünk megállapodni, tehát az MSZP és a DK kirekesztett bennünket bármiféle megállapodásból. Jó lett volna, ha ezt szeptember elsején mondják meg, mert most elveszett négy hónap, hitegetéssel, mellébeszéléssel, bujkálással, sokszor azzal, hogy nem voltak hajlandók velünk találkozni "

(Forrás: hirtv.hu, bencemacska által)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Yoda69: ma, 07:38
Nem teljesen így van, mert a Szolidaritás nem párt, hanem mozgalom. tehát nem pártszövetségnek minősül. Nem kötelező az emblémájukat feltüntetni, nem lesz külön frakciójuk!
Ugyanezt ajánlották meg a MoMa-nak is? mert necces a 10% 4s. Korábban - legalábbis a sajtón keresztül ez jött le - 12_15%-ban reménykedtek, és ez elbírta volna a MoMa-t pártként is.
De kénytelenek a közvélemény kutatásokat figyelembe venni. És ezt Bokros is tudja, hiszen folyamatosan kapcsolatban voltak.
Talán meg kellene kérdezni Pusztai Erzsébetet, hogy miért mondott le?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Béla333: Ertsd meg ha egyutt indulnak partkent 10% a kuszob. Gyurcsany nem akar kockaztatni hogy par szazalek hijjan egyutt ne jussanak be. Ez evidens.
Egyetertek @bencemacska: val Bokrosnak el kellett volna fogadnia a DK ajanlatat a listas helyen. Bar szerintem Bokros igy is be tud jutni, viszont frakciot nem fog tudni alapitani mert ahhoz meg 4 MOMA-snak be kene tudni jutni, amit ketlek.
Eladott Ország
Az ellenzéki pártok döntő többsége pont olyan korrupt élősködő, mint a kormánypárt. Csak ők nem lopnak annyit, de azt sem azért, mert magasabb az erkölcsi mércéjük, hanem azért, mert ők most nem férnek hozzá a moslékosdézsához. Bizony, már rájöttünk, hogy egy sikeres kormányváltáshoz az ellenzéket kell leváltani. Ugyanis az ellenzék tartja hatalomban a kormánypártot, de ez fordítva is igaz. A kormánypárt elemi érdeke a jelenlegi ellenzéki pártok életben tartása. A két – elméletben egymás ellen ható erő – tökéletes szimbiózisban éldegél. A mi nyakunkon.
Béla333
@Yoda69: 12.38
Én értem! De ezt nyilván ugyanúgy tudta Gyurcsány és Bokros is, amikor még erről harsogott a DK propaganda:
"Gyurcsány és Bokros mutatja az irányt az ellenzéknek"
http://europakavezo.blog.hu/2017/09/02/gyurcs...
"Bejelentették: Összefog Gyurcsány és Bokros pártja a Fidesz legyőzése érdekében"
http://nyugatifeny.hu/2017/09/01/bejelentette...

Hamukáztak mindenkinek, hiszen ugyanazt látták, tudták akkor is, amit ma is látnak/tudnak!
Bokros meg hülye volt, hogy ezt nem látta!
Yoda69
@Béla333: Szerintem azt hittek tobb embert meg tudnak majd szolitani. Ami lehetseges is. Azonban a kozvelemeny kutatasok ezt nem tamasztjak ala, ezert nem meri a DK vallalni a rizikot. Szerintem
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Ennél jobb véleményt még nem találtam ..
durbincs
@Yoda69: Taki ott a x-2 kapjon már magára valamit?este jól meghűlt megint a mocsárkájába?
azt láz-beszél magából zöld kis takony?+azt még ide is picsog a lopott soros űrtelefonkáján ?
a messze bolygóról ? ez már majdnem, Karma, pöttöm kis-bütyök ?
Azt jó Pocsékember maga ? 1m20-as ? mert csak , marék szotyi az esze ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.