Adatbázist gyűjt a DK. Az Orbán-kormány egy régi egyezményt kihasználva ukránok és oroszok ezreinek fizet nyugdíjat a magyarok pénzéből. A Demokratikus Koalíció azért gyűjti az aláírásokat, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját! A határmenti magyar falvakban rengeteg olyan ház van, amelybe papíron száznál is több ukrán van bejelentve, minden következmény nélkül. Orbán azért fizet nekik havi 300 ezer forintos nyugdíjat a mi pénzünkből, hogy magyar állampolgárságot adjon nekik és 2018-ban a Fideszre szavazzanak a nyugdíjért cserébe. Ez szavazatvásárlás és választási csalás, ez a magyar adófizetők elárulása! El kell törölni az egyezményt és ki kell vizsgálni a csalást. Nem azért dolgozunk, hogy ukránok kapják meg a befizetett adónkat, és ők döntsenek a hazánkról a választáson. Csatlakozz és írd alá Te is, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját!

(Forrás: 24.hu, Mézike által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Tökéletesen igaza van,kiterjesztheti az ideszavazó román újmagyarokra is!!!
kissé felnőttem
és a kormány meg ezalatt üdűl? vagy mi a turót vágyakozik várakozik ? még a saját alkalmazottaitól meg 10 éve irigyli a béremelést. lesz ám lassan csináld magad mozgalom
lampa laz
Több hét eltelt után esett le a tantusz? Fletó, ezt már a fidesz imádók füléig érően kellett volna ordítanotok több szólamban, h megértsék, h ne a szaros böskeutalvány miatt foglalják imába a csutirém nevét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél