Schmidt Mária lapjánál, a Figyelőnél Matolcsy György lett az év embere. Mielőtt fanyalognánk emiatt, és befognánk az orrunkat, érdemes, ha csak nagy vonalakban is, végignézni ezt a sajátosnak is nevezhető, nagyívű életpályáját. Mely pálya, állásokban bővelkedett ugyan, ám valóságos munkavégzés tekintetében már kevésbé volt ennyire számottevő.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Biztosan azért választotta mert oldalról is szemébe nézhet , persze nem minden oldalról.
Equus
matócsinak éppúgy helye van a Terror házában, mint smitt marisnak, don pintérnek, a felcsúti magymalacnak, köthelessy kövérnek és társaiknak. A Terror házának ezt a részlegét az állatkertben kell elhelyezni, élethű viaszszobrokkal, "Emléküket megőrizzük" felirattal.
quadrocopter
"Széles látókörűnek" még mindig nem sikerült egy doktorit megvásárolni ócsójé'?
Úgy tűnik, természetes úton nem megy az a doktori!
Ez sem véletlen!
papa.49
Lehet hogy két kabátja van de kulcsa is több van mint kettő, egyébként pontatlan az életút mert '90 előtt a PM. cselédlépcső /ez az épületvégén van/ mellett volt az ,,irodája,, munkát nem nagyon adtak neki!!! De ha igen azt rendre el is baszta, azt meg eltudom képzelni róla hogy állandóan ,,házon kívül,, volt, mert az igazi melót mindig rühelte, bár énszerintem már nagyon régen MAGÁN KÍVÜL IS VAN !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.