Minden autóst érinthet a napi.hu információja, mely szerint hároméves csúcson áll a hazai üzemanyagárakat sokban meghatározó Brent ára. Ez pedig könnyen 400 forint környékére lökheti a magyarországi üzemanyagárakat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Na hol vannak a huhogók, akik számon kérték tőlem a nyáron, a 44 dolláros olajár miatti pótadó létezését? Már akkor is megírtam, majd a 60-70 dolláros olajárnál szóljatok újra!
Equus
senki nem tudja, h tonnánként hány USD-ba kerül a Barátság Kőolajvezetéken érkező nyersolaj ára... egy dolog biztos: Baukban a kitermelés $10 körül van. A vezetékben a MOL résztulajdonos a Magyar Népköztársaság jogán. Így szállítási kölséget számít fel saját magának. Magának az olaj árának köze nincs a Brenthez, ahogy a Mediterrán téséghez sem. Ismereteim szerint egszer tett a GVH egy bátortalan kísérletet a monopolhelyzet tisztázására, de leállították.
Amúgy a MOL vezérigazgatói "munka" mellett az egyik legzsírosabb "állás" a MOL felügyelő bizottsági tagsága. Nem véletlen, h hernádi NERtárs, miközben az Europol elrendelte a körözését a mini Napóleonnal szotyizott Felcsúton.
Az áremelésre csak ürügy a Brent árának emelkedése. Kell a pénz a spájzba... ki tudja, mi lesz választások után. A vazallusokat csak pénzelni kell akkor is, ha bukják a választásokat. És a zavargásokat,erdősiné legényeit is fizetni kell valamiből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.