A Fidesz-KDNP azt javasolta a kormánynak, hogy készítsen törvénycsomagot a "Soros-terv" ellen, ezt a jövő heti kormányülésen tárgyalhatják – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő pénteken az M1 aktuális csatornán.

Hollik: a kormánypártok törvénycsomagot sürgetnek a "Soros-tervvel" szemben

Fotó: Illyés Tibor/MTI

A KDNP-s politikus hangsúlyozta: őket arra hatalmazták fel – nemzeti konzultáción és népszavazáson –, hogy a migráció kérdésében ne engedjenek az emberekkel közösen kidolgozott álláspontból, azaz, ha a magyar emberek azt mondják, nem szeretnének együtt élni migránsokkal, akkor álljanak ellen Brüsszel vagy Soros György nyomásgyakorlásának.

Szerinte Soros György "egész pályás letámadásra váltott", Brüsszelen, itthoni civil szervezeteken, szakértőkön, "általa finanszírozott" amerikai szenátorokon keresztül is nyomás alá akarja helyezni Magyarországot, és azt akarja, hogy fogadják el azt az álláspontot, amelyet leírt a tervében.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Most akkor van 1000 kopt keresztény és 1300 menekült titokban befogadva, vagy nincs?
Arról meg, hogy ki, milyen pénzből és hol támogat szervezeteket, Soros mellett a fidesz is ezt teszi! Csak míg Soros a saját pénzén a szegénységen szeretne valamennyit enyhíteni, a fidesz a közpénzért voksot kér! Erről levélben is üzent a levelezőtagozatos híveknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
2018-ban ki fogják csinálni az összes civil szervezetet. Nem csak azokat amik a Soros alapítványok támogatásából működnek azokat is amik nem kiszolgálói Orbánnak. Ne feledjük, hogy Orbán kedvenc segélyszervezetének a vezetője például Észak-Koreának jelentette egy levélben, hogy egy magyar kollégája aki épen akkor ott tartózkodott kritizálja a kommunista ország vezetését. Orbán ilyen embereket akar látni minden civil szervezet élén vagy bárhol az országban.
Jozefina
@kereső: én úgy gondolom a fideszt nem lehet azért elítélni, amit a vezetői művelnek az országgal, azért viszont igen, hogy nem tesznek ellene!!!
kereső
@Jozefina: jelen esetben,és már évek óta fidesz=orbán+sleppje.És igen pontosan el kell itélni mindazokat akiknek közreműködése nélkül ez nem jöhetett volna létre.Nem a választók!
Lepényleső
Amit az ember egyszer már megevett s a víz lebegtet,sok minden,de keresztény aligha lehet?
RonaGyuri
Kár volt lebontani a talapzatot is

Mármint a Sztálin-szoborét a Dózsa György úton, ahol az aktuális vezetők lelkesen integetni szoktak

Mielőtt elküldenél a fenébe kedves olvasóm gondolkozz velem egy kicsit.
Ugye egyfelől itt van a Fidesz, no meg a KDNP parlamenti csoportjai, akik határozott kívánságot fogalmaztak meg a kormány felé. Másrést a minap derült fény rá, hogy „Arra biztatja a Fidesz-KDNP az önkormányzati képviselő-testületeket, hogy határozatban utasítsák el a Soros-tervet és az illegális bevándorlást településeiken - mondta Puskás Imre, a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján. A Megyei Jogú Városok Szövetsége pénteki konferenciáján felhívással fordult az önkormányzatokhoz”!
Nos nem értem mit vacillálnak Zsótéik, hol marad a CÖF-ka? Itt lenne az ideje egy menetelésre és milyen jól mutatna Őfenesége az emelvényen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.