A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Nagyon is számít, hogy ki nyer 2018-ban és ki lesz a legfőbb ügyész Sok fideszes korrupciós ügynél láttuk már, ahogy a volt fideszes képviselőből legfőbb ügyésszé vedlett Polt Péter cinikus mosollyal a szája sarkában azt mondja, “nem merült fel bűncselekmény gyanúja”. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, ilyenkor elég sokszor igazat mond, hiszen a Fidesz konkrét törvényeket hozott a lopásra, így tényleg vannak olyan ügyek, amikor a törvény minden betűjét betartva szereznek a fideszes haverok milliárdos vagyonokat. (Csak hogy egy példát mondjunk: hiába árusította ki Rogán Antal áron alul a belvárosi ingatlanokat, soha nem lesz jogi következménye, mert ezt lehetővé tették a jogszabályok). De mi a helyzet azokkal az ügyekkel, ahol nem ez a helyzet? Ott már nagyon is számít, hogy ki fog nyerni 2018-ban és ki lesz a legfőbb ügyész.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nos szerintem ez még csak nem is biztos, hogy a jéghegy csúcsa, ráadásul a példaként említett Toncsi ügy a legpitibb! =))
Yoda69
Boven lesz miert elmeszelni oket, hiszen az utobbi 2-3 evben mar ugy loptak, hogy a latszatra se adtak.
Nem veletlenul remegi orban, hogy sorsdonto lesz a 18-as valasztas. Az o sorsuk fog eldolni. Vagy folytatjak (a lopast, es a magyar emberek meggyalazasat), vagy a borton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.