Nem sokáig tudott bujkálni a férfi, aki pénteken szökött meg Sopronkőhidáról.

A Készenléti Rendőrség járőrei elfogták a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézetből megszökött férfit. Mint írták, éjjel fél kettőkor Sopronban találták meg a 37 éves szökött rabot.

A férfi péntek délelőtt eddig tisztázatlan körülmények között megszökött. Az is felmerült, hogy az őröktől kapott segítséget.

A börtön területén működő gazdasági társaság biztonsági vezetőjét, továbbá három munkáltatási felügyelőt és egy biztonsági felügyelőt azonnali hatállyal felfüggesztettek beosztásukból a szökés miatt.

Elfogták a Sopronkőhidáról elszökött gyilkost

A férfi és két társa 2012 októberében különös kegyetlenséggel végzett egy kisnánai 78 éves nyugdíjas asszonnyal.

A férfi egy rúddal összeverte, majd brutálisan megtaposta az asszonyt, aki koponyaalapi törést, arckoponya- és többszörös bordatörést szenvedett, a traumás sokk és a kivérzés miatt pedig egy óra alatt meghalt.

Címlapkép: Police.hu

(HVG)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Balfasz rendőrök! Hogy nem tudott valamelyik véletlenül megbotlani és az esés következtében véletlenül elsülő fegyverrel fejbe lőni a kedves gyilkos urat! Az ilyenbe vétek az élelmiszer!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
az életfogytot nehezíti a felfüggesztett őrség későbbi szeretete, a kedves bánásmód..a kedveskedésnek vannak igen finom változatai is...az orvosnak lesz min gyakorolni.
peterkelemen
Most már csak a magyar nép gyilkosát Orbán Viktort kellene elfognia a rendőrségnek feltéve ha rendet akarnak és nem káoszt, nyomort, népirtást és bűnözést.
Borsodi
@peterkelemen: Elvégre a kép alapján testvérek is lehetnének.Nem kell ide migráns gyilkolnak ezek a férgek,úgyse lesznek felakasztva.Inkább etetjük és el szállásoljuk őket.ez a visszatartó erő!
1magyar
Mennyit kell ezért dolgozni egy rendes embernek, hogy az ilyeneket eltartsa!
Egy lövés olcsóbb lenne.
bakcsubakka
Hát amit ez elkövetett ...! És még" élve " megtalálják!
surdilloFUJT
@1magyar: inkább lassan négyfelé szabatni,szép lassan!!!Had "örüljön"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél