Tornateremmel bővült a besenyszögi Chiovini Ferenc Kolping Katolikus Általános Iskola, a magyar kormány támogatásával 400 millió forintból megvalósult beruházást pénteken adták át ünnepélyes keretek között. Az esemény kezdetén Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke szentmisét celebrált és megáldotta az új tornatermet. Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár az ünnepségen elmondta: bízik abban, hogy számos testet és lelket is építő csapat- és közösségépítő program valósulhat majd meg a tornateremben. Hiszen a test és lélek egységére van szükség, és "amikor csapatsportot és közösséget épít az ember, a lelke is kell, hogy erősödjön" - fogalmazott.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Tornaterem,stadion,ezek ontják a pénzt a költségvetésbe? Akkor ezért nem alapítanak állami üzemeket abból a rettenetes mennyiségű uniós támogatásokból?
papa.49
Megakartam nézni mi épült 400 millából de ,,nem elérhető,, a létesítmény képe , hát nem furcsa ???
Equus
@papa.49: elég, ha a keresztények istene látja az ő szemével. Szent áldozat az, amit elloptak közben és az istenüknek tetsző.
Equus
@Lepényleső: infrastruktúra: utak, internet. Utóbbi használatára oktatás. Termelői szövetkezetek alapíításának támogatása, megtermelt termékek feldolgozása, piacra juttatása... mmilyen szép feladat lenne - és megtérülő beruházás. Járulékos hozama: érdemes helyben maradni, mert van képesség az emberhez méltó életre. Helyette soha meg nem térülő, vallási ideológiát szolgáló beruházások, agymosás, stadionok, ahová még a jóisten is csak szégenkezve megy. A napi megélhetéssel kínlódók országában ki a fene kíváncsi a hozzájuk képest csillagászati összegeket kereső műkedvelők játékára...
kereső
Azért ebben van egy kicsi jó is.A gyerekeknek ezentúl nem az osztályteremben,folyosón kell a mindennapos tesnevelési órát teljesiteni.Amit nem értek, ha az egyházi oktatási intézményekre jut-van pénz,akkor miért nem volt ez igaz az önkormányzati fenntartású intézmények fenntartására,fejlesztésére.Hiszen most az egyházi intézmények fejkvótája magasabb,mint az államiaké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.