Nem tarthatják a végtelenségig előzetesben a Való Világból ismert Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. Lászlót – mondta több volt gyilkossági nyomozó a Zoom.hu-nak. Szerintük ha záros időn belül nem kerül elő VV Fanni holtteste, el kell a férfit engedni.

Az ügyészség nem vitatja, hogy

ha nem kerül elő a holttest, egyre nehezebb lesz elérni a bíráknál B. László letartóztatásának meghosszabbítását.

Szerintük azonban egyelőre megalapozott az emberölés gyanúja, és még indokolt a fogva tartása. Azt, hogy mikortól nem lesz indokolt, egyelőre sem a rendőrség, sem az ügyészség nem tudja megmondani; minden attól függ, milyen bizonyítékokat találnak a nyomozók.

Reggeli##happy #Allora :)

VV Fanni (@vv_fanni) által megosztott bejegyzés,

B. László nem segíti a nyomozókat megtalálni a lányt. A férfi azt állítja, nem ő ölte meg az egykori valóságshow-szereplőt, bár egy biztonsági kamera felvételén állítólag tisztán látszik, hogy élettelennek tűnő női testet tesz be a kocsijába.

A Zoom.hu szerint B. László ezzel kapcsolatban azt vallotta: Fanni akkor még élt.

Novozánszki Fanni a Marina-parton bérelt lakást. Az ott élők ismerik Fanni történetét, de nem szívesen beszélnek róla.

„Sok őféle lány lakik itt, túlságosan is”

– mondja egy nő, aki már bánja, hogy ide költözött a férjével.

„Nem az a baj, hogy itt élnek, de itt is dolgoznak. Éjjel-nappal mindenféle gyanús alakok járnak ide hozzájuk; stricik, kuncsaftok, és ki tudja, mifélék. Sok a balhé, sok a fenyegetődzés.”

A Zoom.hu néhány örömlányt megkérdezett, de nem voltak hajlandók a Fanni-ügyről beszélni. Egyikük azt mondta:

„Jobb az ilyesmibe nem belekeveredni, és akkor sokáig űzheted az ipart”.

Címlapkép: Instagram/vv_fanni

(Zoom.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@papa.49: Majd találnak egy Orgován Bélát egy zsákfaluból aki elviszi a balhét, akinek a börtön már amúgy is szinte az otthona.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Na de miért is ez a nagy felhajtás, csak nem egy prominens faszkalaphoz is elvezetnek a szálak ???
Lehet nem volt kéznél a ,,vakkomondor,, )))))))))))))))))))
human
@papa.49: Majd találnak egy Orgován Bélát egy zsákfaluból aki elviszi a balhét, akinek a börtön már amúgy is szinte az otthona.
Eladott Ország
Tragédia, hogy egy virágzóan szép és fiatal nő így végezze, hisz bármi lehetett volna belőle. Remélem, ez a tragikus eset intő példa hasonszőrű lányoknak, mert igenis összefüggésben áll a foglalkozása a halálával ! Aki prostituáltnak áll, az automatikusan kapcsolatba kerül nemkívánatos emberekkel. Arról nem is szólva, hogy sokan csak egy lélek nélküli szexrobotnak tekintik a lányokat, akikkel bármit meg lehet csinálni. Szép lány, kár érte. De hát minden szakmának megvan a maga veszélye. Itthon is munkaerőhiány van, örömmel fogadták volna kisegítő nővérnek bármelyik eü. intézményben. Gondolom, végzettsége, szakmája nem volt, ezért nem írok kvalifikáltabb munkát. Anyuka napi öt cikkben aggódott a kislányáért, kicsit elkésett vele.. Akkor kellett volna aggódnia, mikor megtudta, milyen pályát választott a gyermek.
papa.49
Na de nem kötelező kurvának állni, ill. feküdni, térdelni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.