A hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson egy független jelölt indul a Fidesz ellen, akit példátlan módon gyakorlatilag minden ellenzéki párt támogat. Márki-Zay Péter egyebek mellett a római katolikus Szent István plébánia egyháztanácsának világi elnöke is. Ma a város plébánosa szükségét érezte, hogy nyilvánosan tegye közzé politikai véleményét: azt, hogy a Fideszre kell szavazni. „Márki-Zay politikai vitorláját egyházi hátszéllel próbálja dagasztani. A híveknek azonban mi azt ajánljuk, a volt alpolgármestert, Hegedűs Zoltánt támogassák” - mondta a Vásárhely24-nek Németh László, a város plébánosa és az egyházkerület esperese. „A leghatározottabban elhatároljuk magunkat Márki-Zay Péter otromba hazugságaitól és rágalmaitól” - tette hozzá, de azt nem fejtette ki, pontosan milyen hazugságokra gondol. Azt viszont mondta, hogy szerinte Márki-Zay HírTV-s szereplése „ripacskodás, gyenge színészi teljesítmény”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ..na ugye megmondtam...:)))...és ezzel a normálideges beirásod után sem változtatom meg a véleményemet...na pá..puszi..kisdeges.
papa.49
Nem szép a gondolat de jól pofánvágnám ezt a csuhást !!!
Csizmás Kond
@Horizont: ..ja ezt már karma is idelinkelte,,,mi van vele ?...mert azt elhiszem hogy összetévesztesz vele de az ismét csak a te idegállapotodat bizonyítja...valami több nincs ??
ha lesz írj...na pá...puszi...kisideges.
volvós
@Csizmás Kond: 13:04

Jó lenne már, ha megtanulnál MAGYARUL fogalmazni és főleg írni, helyesírás...
Vagy romániai órákon nem tanultál ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.