Az utóbb években több gyermek született, és a kormány intézkedéseinek köszönhetően jobban élnek a családok - mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke szombaton az M1 aktuális csatornán. Az szervezet elnöke az intézkedések közül kiemelte a gyermekek után járó adókedvezményt, és megjegyezte, úgy látja, tagjaik bátrabban vállalják a negyedik, ötödik, vagy akár a hatodik utódot is. Hozzátette, valószínűleg az első házasoknak járó adókedvezménynek köszönhetően és a családpolitikába vetett bizalom miatt nőtt a házasságban élők száma.

Forrás: hir.ma
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Ritka kivétellel több gyerek olyan családban születik,ahol ez az egyetlen megélhetési formula,
hiszen már a nagyapák sem dolgoztak soha,sehol,csak az utódokat nemzették,bőséggel?
Yoda69
Azt nem teszik hozza, hogy 70%-a ezeknek a gyerekeknek a kulfoldre vandorolt csaladoknal szuletik.
Csizmás Kond
...mongyuk a gyerekszaporulat és a jólét még köszönő viszonyban sincs ma Magyarországon...mert épp ott nagy a szaporulat ahol csak a gyerekcsinálással vannak lefoglalva egyéb munka hiányában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.