Kormányszóvivői közlemény: „Magyarországon 2004 óta van lehetőség a közvilágítás fejlesztésére uniós forrásból. Az OLAF vizsgálata a Bajnai-kormány idején elindított, és később is folytatott közvilágítási program pályázati felhívásait érinti. Ezeket a magyar hatóságok az OLAF felvetéseit is figyelembe véve, 2015-16-ban egyszer már vizsgálták. Most az OLAF újabb vizsgálatot kér. Ahogy a korábbi, úgy a mostani vizsgálatot is támogatjuk. Az a helyes, ha a magyar hatóságok az OLAF minden felvetését kivizsgálják. „A pályázati konstrukciót hasznosnak tartjuk, mert több vidéki településen is lehetővé tette a közvilágítás korszerűsítését. " Fazekas Géza, a legfőbb ügyészség szóvivője úgy tájékoztatta ma az MTI-t, hogy az megkapták az OLAF jelentését, amely igazságügyi ajánlást tartalmaz. Az ügy iratait a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező főügyészséghez fogja továbbítani. A szóvivő hozzátette, valamennyi olyan esetben, amikor az OLAF igazságügyi ajánlással fordul a Legfőbb...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793
Nem tudom miért de én ütném ezt a Kovácsot...lehet hogy azért mert egy f*szra emlékeztet leginkább. Persze és az OLAF a közvilágítási programot bírálja, nem a Lopást. Stimmel. Nincs lejjebb. Már megint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Szóval akkor ennyi készség láttán miért is nem támogatjuk az uniós ügyészség felállítását - kábszer-reklám?
Megint mesélsz genyó, mert ebből nem tudtok kilépni!
A kesegyerek szedi már össze a visszafizetendőt?
papa.49
@quadrocopter: Az Uniós Ügyészség úgy hiányzik nekik mint ,,ablakos tótnak a hanyatt esés,, )))))))))
papa.49
@quadrocopter: Arról már nem is beszélve ahol átszerelték a közvilágítást ott pont csak ezt az egy feladatát nem tudja ellátni azóta sem !!!
Magyarul úgy szar, ahogy van, milliárdokért !!!
tudode
Tényleg!
Ha megint előkapták Bajnai Gordon miniszter elnököt urat, arra bezzeg nincs válasz, hogy az NFÜ, a Welt-2000 tulajdonosával is el kellene számolni!.
.
Tudja arról, aki AKARATA ELLENÉRE aláírta a szerződést SZOMBATON, és VASÁRNAP, élete teljében csak úgy elhunyt??
.
Röhej ez a tájékozatlanság:
""""""A rendőrség 2015 márciusában négy közbeszerzés kapcsán nyomozást indított az Elios Zrt. ellen, az Index információja szerint pedig az Európai Csalásellenes Hivatal (OLAF) is vizsgálódik a gyanús pályázati győzelmekkel kapcsolatban.""""
,
Tartoznak a felcsúti juhász halálának körülményeivel "is"!
.
Ezenkívül adósak az olajügyekkel is!
.
És azzal is, hogy hazudtak: mert 2017-ben "is" hatalmas nyereséget hoztak a magánnyugdíjpénztárak
.
A szerecsenmosdatás "már lejárt lemez"!
SystemError
Kovács a fidesz egyik konyhamalaca. Bármit beleönthetsz ugyanaz a gerinctelen, anyját is eladó, folyékony és erkölcsöktől mentes szar fog kijönni. Mindezt rezzenéstelen fasz fejjel..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.