Vona Gábor szerint testi-lelki-szellemi megújulásra van szüksége az országnak, ezért is van a budapesti jelöltjeik között orvos, fizikatanár és egy volt kardvívó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lehangoló látni, hogy a ki kivel nem akar összefogni és miért típusú nyomorúságos, elkeseredett csatározások folynak még mindig, és annak bizonygatása, hogy ki ütött vissza először és egyre nehezebben tudom meggyőzni magam arról, hogy itt bárki is komolyan gondolja – nem a Fidesz leváltását, mert arról szó nincsen! – legalább annak megakadályozását, hogy megint ne nyerjék rongyosra magukat. Itt tartunk, és ezek után jöjjön valaki és hányja a szememre, hogy miattam nem lesz kormányváltás, mert én nem mondom meg, hogy mit kellene csinálni, én hajtom a Fidesz malmára a vizet, én nem bízom a nagyszerű, fényes jövőben, és én sugallom azt, hogy semminek semmi értelme. Hát bassza meg, így mégis hogy? Kinek hazudjam, kit áltassak és főleg milyen alapon azzal, hogy ezek a pártok képesek és főleg hajlandóak az ország érdekében cselekedni, hogy pontosan látják és értik, mekkora irdatlan nagy szarban vagyunk? Nem így terveztem, de legyen ez a végszó. Egyfelől az elmebajjal, az ezotériával, és a sci-fi-vel kokettáló, elszabadult hajóágyúként romboló, pusztító Fidesz, a másik oldalon meg a rövidlátó, megélhetési balfaszkodás. Hát ezek után én is csak azt remélem, hogy legalább a pokolban jó társaságunk lesz. Nyolc éve van hatalmon Orbán, de nyolc év nem volt elég az ellenzéknek ahhoz, hogy valódi ellenzéki erőt, alternatívát mutasson fel Orbánnal és a Fidesszel szemben. De még mindig megy a néphülyítés, hogy majd januárra, vagy februárra meglesz a megoldás és győzni fogunk, mindenki meglássa. 8 év nem volt elég a csodára, de majd 2 hónap elég lesz. Tényleg ennyire hülyének lehet nézni ezt a népet jobb- és baloldalról egyaránt? Tényleg ennyire hülyék vagyunk, hogy nem látjuk a fától az erdőt? Vajon ha hittel vallanánk a demokratikus értékeket, és azok mellett teljes mellszélességgel állnának ki emberek oldalaktól, pártállástól függetlenül, minden alkalommal, amikor azokat valaki veszélyezteti, vajon lenne még Jobbik? És vajon a Fidesz hatalmon lehetne még? Ezek a nagy kérdések.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@silber13: ...vagyis végre utánaolvastál...amúgy a gyengeagyról jut eszembe hogy ideje csillapítsd valamivel magad mert már a nevezgetésed alapjából itlve hamar kidobod a taccsot...
silber13
@Csizmás Kond: Ha nem tudsz arabusul, ne beszélj arabusul! Neke.m nem kellett feltúrni a könyvespolcot, mint neked, hogy valami épeszű szöveget találjak.:-))) Na pá kis Kárpáti Rudolf utánzat!
silber13
@Csizmás Kond:Többet is kibírok, mint gondolnád! Hozzá vagyok szokva már az ilyen alakokhoz, mint te!
Lepényleső
Csak ne csöbörből a vödörbe,egyre mélyebbre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.