A tordai országgyűlés mai üzenete nem egyszerűen a tolerancia, a vallási türelem, hanem az is, hogy küzdeni kell az igazságért nemes eszközökkel – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szombaton, a vallásszabadság első kinyilvánításának 450. évfordulóján az erdélyi Tordán. A miniszter azt mondta, a fenti üzenetben egymásra találhatnak protestánsok, katolikusok és ortodoxok, hiszen az …

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Hááát,ha kiderül az igazság,az Balognak,és a gazdájának a vetőkártya szerint se jelent jót..
Balog lelkész létére gondolom hisz az örökéletben,aztán majd annakidején,ha át ér a másvilágra,hogy fog elszámolni a földi sok-sok hazugsággal a nagy Csúcsgóré előtt?
tudode
Balog tiszteletes "nemes eszközökről" beszél Tordán, akkor, amikor ÁTALAKULT embertelen miniszerből ő lett:
..
----- A tékozló pásztor – Már csak tamburmajorminiszterként funkcionál Balog Zoltán
168ora.hu/itthon/a-tekozlo-pasztor-mar-csak-tamburmajorminiszterkent-funkcional-balog-zoltan-5466
.
""""Ő az egyik legnagyobb barátvesztő politikus. Szép lassan eltünedeztek mellőle mindazok, akik évtizedeken át közel álltak hozzá, miközben az Orbán Viktorhoz fűződő barátsága fokozatosan egyoldalú imádattá alakult. Öt éve vezeti az emberminisztériumot, látszólag karrierje csúcsán van, miközben napról napra veszít politikai súlyából. Ma már inkább csak akkor figyelnek rá, ha épp mosolyt fakaszt valamelyik közszereplése alkalmával. Egykori barátainak az fáj a legjobban, hogy botcsinálta, sőt kártékony politikus lett egy hajdan nagy reményekkel induló, művelt és intelligens teológusból.""""
,
Mi a túróért harcol a csutival a zemberek ellen? Ezen a poszton az "ÜRES DUMA" kevés!
Veleda
@tudode: Jó az idézet. Mára már csak egy megmosolyogtató, de inkább nevetséges botcsinálta miniszter
tudode
@Veleda: .
Felelevenítve a javasolt cikket, rájöttem mikor érte oltári nagy csalódás Balog tiszteletest, hogy Gorbán minisztere lehet, csak hát 2002-ben túros bukta volt: Seres Béla püspök úgy minősítette a politikusokat, általában a halandókat, hogy HUNCUT AZ EMBER, AMÍG MOZOG!
.
---- Orbán Viktor tanúságtétele! Ádventi beszélgetés! - 2005 ÁDVENT! - www.vargamakai.com
www.youtube.com/watch?v=xQ1MpwxqzBM&t=1564s
.
RémeSS, hogy ezek az ájtatos MANÓK hogy kivetkőznek EMBERI MIVOLTUKBÓL a hatalom, és a lóvé mámorától!
,
Orbán kenterbe verte őt ezen a SZEÁNSZON "is"! Neki most az ÉLŐ ISTENE a rafcsi Gorbán!
Veleda
@tudode: Hát nézd! Ennyi baklövés után egy normális országban mér rég leváltották volna, vagy önként távozik. De itt? Nálunk? Ez egy normális ország?
Borsodi
Küzdeni ellenetek kell,hogy megszabadulhassunk tőletek.
tudode
@Veleda: .
.
Akkor kellett volna elkapni ENNEK a gátlástalan POLITIKAI KALANDORNAK a frakkját, amikor a rendszerváltás után, a Fidesz számára az MSZMP székházaiból kikunyizott székházakat eladta, és ÁTHASONULT a durva apjának BÁNYÁVÁ, ami el is hangzott egy demokraták számára szervezett összejövetelen:
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
A kérdés még mindig kérdés, MIÉRT NEM VONTÁK FELELŐSSÉGRE???
.
Sajnos asszociálni lehet arra, átvitt értelemben, hogy IDŐVEL HASONLÍT A GAZDIJÁRA A KUTYÁJA!
olivér
He-he,ez jó,küzdeni az igazságért!Hogy a végén még meg is öljetek bennünket,mi?A sok parazita politikus meg a szekértolóik és a csuhások.Soha nem értettem nagyapám ádáz kommunista világlátását,de már kezdem kapizsgálni!!!Szar volt persze az is,de az öregék nem láttak más kiutat a kormányzó meg a grófok,bankárok,méltóságos urak dögletes világából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.