Beizzította kampányát a DK. Ott ütik a kormányt, ahol a legjobban fáj, és ahol a társadalom többsége Orbánék ellen van. Miközben lassan az összes ellenzéki párt egymással van elfoglalva és fűtött tévéstúdiókból üzenget a másiknak, addig Gyurcsány - úgy tűnik - megtalálta a Fidesz-rezsim gyenge…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
az én anyukám nekem azt mondja: a szerződés, ami alapján a volt Magyar Köztársaság fizet két önálló jogi személyiségű állam között jött létre. Egyik a Magyar Népköztársaság, amelyik jogutódja a volt Magyar Köztársaság. Másik fél a Szovjetunió, de az meghalt. Jogutódnak talán a Független Államok Közösségét lehetne tekinteni, de annak az Ukrán Köztársaság nem tagja. Anyukám szerint ezzel a szerződés maga is elhalt, ergo nincsen jogalap a nyugdíjak fizetésére. A kifizetések pusztán csak a mostani rablókeresztény kurzus kénye-kedve miatt történhetnek.
Sztem anyukámnak igaza van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Sebaj, mindjárt gyűn a derék Szakasits-unoka fun és kioszt mindenkit, aki ... ! =))
nezelodo
Érdekes még egyetlen fideszes szélhámost sem láttam egyetlen híradásban sem rabszíjon vezetgetni, akik hatalmas Eurós összegekért intézik az adófizetők pénzének elsikkasztását, Orbán hatalomban tartásának érdekében az adófizetők pénzén való szavazatvásárlást. Persze mert a nemzetvezető és maffiagépezetének jóváhagyásával, sőt áldásával lopnak, csalnak sikkasztanak és hazudnak..
Equus
az én anyukám nekem azt mondja: a szerződés, ami alapján a volt Magyar Köztársaság fizet két önálló jogi személyiségű állam között jött létre. Egyik a Magyar Népköztársaság, amelyik jogutódja a volt Magyar Köztársaság. Másik fél a Szovjetunió, de az meghalt. Jogutódnak talán a Független Államok Közösségét lehetne tekinteni, de annak az Ukrán Köztársaság nem tagja. Anyukám szerint ezzel a szerződés maga is elhalt, ergo nincsen jogalap a nyugdíjak fizetésére. A kifizetések pusztán csak a mostani rablókeresztény kurzus kénye-kedve miatt történhetnek.
Sztem anyukámnak igaza van.
Lepényleső
Az ukránokon túl vannak még bőven százezrek Erdélyben is,akik abból élnek,hogy Magyarországra bejelentkeztek,s ezért átlag nyugdíjat felvehetnek. Nem kizárt,hogy
a volt Jugoszlávia területére is kiterjed ez a kedvezmény,mi meg dolgozzunk amíg
testünk nem lepény. Trianont remekül megfejelte ez az egyezmény? Minket meg,-le?
Macskaszem
Nagyon helyes, hogy nem a többiekkel acsarkodik, hanem a fideszt támadja legérzékenyebb pontján, amivel ráadásul a többség is egyetért. Lehet, hogy megint Gyurcsány hozza vissza a sz@rból a kormányzást?
Sziszifusz
@Macskaszem: 09:10
Van aki Gyurcsányt szidja, van aki dicséri. Azt mindenkinek el kell ismerni, hogy jó képességű, rutinos politikus.
Korábban azt gondoltam, hogy már neki is, Orbánhoz hasonlóan, lejárt a szavatossága, de ez a véleményem változóban van. Úgy gondolom, hogy az a politikai tapasztalat, amivel Gyurcsány rendelkezik, nagyban segítheti a kormányváltást akarókat.
Ami most következik, a választás előtti kampányidőszakban, nem szűzlányok és fiúk pajtáskodása lesz. Ezért egy-két dörzsölt szereplő, az ellenzéki oldalon csak előre viheti a buktatást.
Aki kategorikusan, válogatás nélkül, elhatárolódik a korábbi szereplőktől, hibát követ el.
papa.49
Gyurcsány jó helyen fogta meg a fütyiszt ez már intézés alatt volt a 2010 kormányváltáskor is, csak végre kellett volna hajtani, de ugye akkor a ,,pénzen vett szavazó bázis,, volt a fontos !!!
A csutigecinek ha 5 élete lenne az is kevés lenne a bűnei megtorlásához !!!
Béla333
Gyurcsány szétverte az éppen aktuális összefogás kezdeményezést, most éppen Bokrosékat csinálta ki, tette lehetetlenné.
Azért, hogy ne ez legyen a téma, megint bedob egy olyan dolgot, amiben igaza van, de nem most aktuális.
Most Orbánék ellen kellene szerveződni, a jelöltjeiket bemutatni, eldönteni végre, hogy hogyan állnak fel, stb.
Persze ez a pótcselekvés arra jó, hogy ne Gyurcsány pusztításáról beszéljünk, amit az ellenzéki oldalon az elmúlt egy évben végrehajtott!
Sziszifusz
@Béla333: 09:44
Ha már a pótcselekvésről van szó akkor említhetnéd az LMP részéről történő látszat tevékenységet.
Például Hadházy hétről-hétre teregeti a Fideszes disznóságokat anélkül, hogy érdemben bármi is történne. Nincs eljárás, nincs következmény, az egész tevékenység olyan mint amikor valaki, csak a vizet gereblyézi.
Béla333
@Sziszifusz: 10.01
Mire gondolsz, amikor Hadházy minden hetes "Tocsiknyi" disznóságát nyilvánosságra hozza és megteszi a feljelentéseket, ahol lehet, nos mire gondolsz amikor ezt látszat tevékenységnek nevezed?
Neki kellene szerinted a nyomozást is elrendelni? A rendőrség, ügyészség munkáját is Hadházy végezze el?
Béla333
@Sziszifusz: 10.01
Ahhoz, hogy valami érdemi történhessen, ahhoz a választóknak meg kell őket bízni a feladat elvégzésével.
Pl. PaksII-t is csak akkor tudják leállítani, ha kormányra tudnak kerülni, ez pedig rajtad és rajtam múlik!
koszpeko
@Béla333: Mit vert szét Gyurcsány???
Equus
@koszpeko: Bejlának tökmindegy. Ő azért kap pénzt a rablóktól, h szidja a Gyurcsányt. Ahogy reb schiffer is.
kokopelli
@koszpeko: ..nem mindegy? Szétverte oszt annyi!!! Elég a népnek,mert nem kell
adatokkal túlterhelni! Kenyér meg cirkusz elég "nekíjek"! ;-)
rohács1926
@Béla333: 9.44.
"Gyurcsány szétverte az éppen aktuális összefogás kezdeményezést, most éppen Bokrosékat csinálta ki, tette lehetetlenné." Tehát úgy látod, Gyurcsány részéről az lenne a helyes, ha pártszövetséget kötne Bokrossal (a MOMÁval), aztán elérnek 6-7-8-9 %-ot a választáson és mindketten kiesnek. Ezzel az erővel írhattad volna azt is, hogy ne induljon a választásokon sem a DK, sem a MOMA.
kereső
@rohács1926: És mondjuk mi van a Gulyás Marciék által kezdeményezett "közös ország"mozgalommal?Abból ki hátrált ki elsőként?Csak nem az lmp?,őket követve meg a momentum?,a jobbik meg ott sem volt.Más szemében a szálkát is, magáéban a gerendát sem!
rohács1926
@kereső: Lehet, hogy Ön félreértett? Mindegy, nem lényeg.
kereső
@rohács1926: nem értetettelek félre,a reakcióm erre az idézetre ment:"Gyurcsány szétverte az éppen aktuális összefogás kezdeményezést, most éppen Bokrosékat csinálta ki, tette lehetetlenné."by béla,mind a 333.
Béla333
@koszpeko: 10.16
Hogy mit vert szét Gyurcsány?
Először is közös listát akart, pártszavazást tartott hogy a DK részt vegyen-e olyan összefogásban, amelyiknek a listáján nem szerepel Gyurcsány! Emlékszel?
Aztán miután a "vakond emberei" kicsinálták a közös lista érdekében a saját miniszterelnök jelöltjüket, aztán alázatosan elmentek Gyurcsányhoz, akkor meg kijelentette, hogy nem akar semmiféle közös listát! Emlékszel?
2017 szeptemberbe kierőszakolta Bokrosnál, hogy álljanak közös szinpadra és jelentsék be, hogy ők aztán nagyon összefognak, majd 4 hónap sumákolás, hazudozás után meg a napokban bejelentette Gyurcsány, hogy mégsem akar közösen indulni a MOMA-val!
Emlékszel?
A jelek szerint semmire sem emlékszel!
Csizmás Kond
...nekiment...
...nagyot koppan majd elhallgat..
rohács1926
@kereső: OK. Bocs. Én értettelek félre. (Más szemében a szálkát is, MAGÁÉBAN a gerendát sem!)
bencemacska
@Lepényleső: ma, 08:11
Az általad felsorolt esetekben a már megállapított régi nyugdíjakat fizetjük, de újakat nem állapítanak meg.
Ez csak Ukrajnával van még ma is életben! Persze onnan jön a legtöbb Semjén-állampolgár!
De lehet az is hogy már más törvény, vagy miniszterelnöki rendelet érvényes, OV uralma alatt már semmi sem biztos!
Béla333
@rohács1926: 10.32
Hogy mi lenne, mi lett volna helyes a DK és a MOMA szövetkezésében azt talán a két pártvezetőnek kellett volna tisztázni, MIELŐTT 2017 szeptemberben bejelentették, hogy ők közösen. Ezzel, hogy néhány napja bejelentette Gyurcsány Bokrosnak, hogy mégsem, ezzel kicsinálta a MOMA-t. Az elvesztegetett hónapokat nem tudja már behozni Bokros.
Ráadásul az MSZP javaslatára törvény lett abból, hogy amelyik párt nem éri el esetleg az 1%-ot, annak a teljes kampánypénzt vissza kell fizetni. Ez nyilván ebben a helyzetben nagyon nehézzé tette Bokrosnak a helyzetét.
Béla333
@koszpeko: 10.36
Hogy mi a véleménye a DK szóvivője (Gréczi Zsolt) és médiása (Vágó István) által szerkesztett Nyugatifény blognak, az őszintén szólva nem érdekel. Te olvasd csak a bibliádat, ott megmondják, hogy miről mit gondolj, hamár erre önállóan képtelen vagy.
Az LMP az Új Kezdet-tel szövetségben indul, a legelfogadhatóbb szövetség, remélem kokan fogják így gondolni amikor az X-et kell behúzni!
Egyébként amit a DK-MSZP cspatoktól az elmúlt egy évben láthattunk, az minden volt csak éppen nem a kormányváltó erő felállítása.
Még most sincsenek készen! Ez neked kormányváltó erő??!!
bencemacska
@rohács1926: ma, 10:32
Elmagyaráztam már neki ezt én is, de falrahányt borsó.
Béla333
@kereső: 10.48
Ez persze így hazugság, de ez sohasem zavarta a DK-s fanatikusokat!
Ugyanis az LMP végig részt vett a "Közös Ország" mozgalom munkájában, csak éppen az október 23-i megemlékezést nem akarta egy színpadon tölteni a DK-val illetve az MSZP-vel.
peterkelemen
Orbán, mint KISZ-titkár anno mit is mondott Gyurcsányról? Azt, hogy ha az ember tárgyal, akkor senkit nem kell komolyan venni kivéve Gyurcsányt, mert Gyurcsány valóban próbára teszi. Íme a videó: www.youtube.com/watch?v=OXaiUe4RCqk
Eladott Ország
A legfőbb ügyészt Magyarországon Polt Péternek hívják, aki automatikusan megkapja azokat a bizonyítékokat. A többit ismerjük. Azzal viszont, hogy a DK külön indul a választáson az MSZP-től nem a fidesznek ment, hanem a baloldal sikeres győzelmének és ennél nagyobb kárt nem is tehetett volna. A többi lépése csak vihar a biliben.
rohács1926
@Béla333: 12.13.
Talán pontosítsunk. 2017 szeptemberében elszámították magukat. Főkép Gyurcsány. Azt hitték, hogy a DK majd egy 15% körüli párt lesz, és simán be tudja vinni a hátán a MOMÁt. De nem; Gyurcsánynak a közvéleménykutatások alapján be kellett látnia, hogy bőven 10% alatt maradtak. Ennek tudatában megmondta Bokrosnak, hogy nem vállalja a kockázatot; de felajánlott neki befutó helyeket a DK listán, sőt nyerhető körzeteket. Bokros viszont érthető okokból kutyaszorítóban van; nem szeretné, hogy megszűnjön a pártja, ezért kiborult.
kereső
@Eladott Ország:12:34, ne csináld már.Tényleg csak a dk.indul külön?Ollan Bélás/im leszel már Te is.Nem az mszp kezdte,hogy "csak gyurcsány"ne!,a pártja meg jöhet,meg a szimpatizánsai.Az mszp önmaga többet ártott minden kezdeményezésnek,mint az összes többi párt együttvéve.Még a végén,Te és Béla eléritek,hogy csakazértis! gyurcsányra szavazok .Nagyon szivesen álltam volna/és gondolom nem vagyok ezzel egyedül/ Botka László mellé, nem mögé!!!,ha erre kér,engem a választót.Elszabta.Ő is.Akkor most hova is álljanak a belgák.Egyenlőre én tartom magam az érvénytelen szavazathoz.
Béla333
@rohács1926: 12.41
Ez pontosan így történt! Annyit azért nyugodtan fel lehet róni Gyurcsánynak, hogy megemlítette-e akár Bokrosnak, akár bárki másnak, hogy a bejelentett szövetsége a MOMA-val nem végleges és a késöbbiek folyamán azt majd felülvizsgálják?
Mert nekem úgy tűnt, hogy Bokros palira lett véve, ő úgy gondolta, hogy közösen, csak éppen Gyurcsány érezte úgy, hogy őt egy ilyen szövetség bejelentése semmire sem kötelezi.
Ami meg egyébként az erkölcsi szintjét is mutatja!
szaboria1
@Béla333: Olvass már utána mit mondott Bokros amikor elutasította Gyurcsányékat.
Béla333
@szaboria1: 13.31
Én elolvastam:

"Bokros: Gyurcsány átvert minket
"Négy hónapi hitegetés, sőt hazudozás után a DK elnöke végre bevallotta: nem akarnak megállapodni a Modern Magyarország Mozgalommal" - közölte a MoMa elnöke, Bokros Lajos a Facebookján. Bokros szerint szeptember elsején, a Közös Ország Mozgalom rendezvényén még Gyurcsány sürgette annak azonnali bejelentését, hogy a DK és a MoMa szövetséget köt a parlamenti választásokra. Bokros szerint viszont Gyurcsány "szándéka hamis volt, átvert bennünket" - mondta."
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/01/12/onalloan_indult_a_moma_a_valasztasokon/

Miért, te mást tudsz?
Eladott Ország
@kereső: ma, 12:44; Az egész baloldalnak egybe kellet volna tömörülni (Béláékkal) együtt. Egy érvénytelen szavazat még mindig jobb, mintha nem mész szavazni.
Béla333
@Eladott Ország: 13.41
4 éve, de 8 éve is mondtam már, anélkül, hogy az elmúlt 27 évről az országot irányító politikusok ne adjanak számot, a lopásokért, a korrupcióért ne kérjenek bocsánatot, az elkövetők ellen ne induljon vizsgálat, ne csukják le őket, a Fidesszel való összejátszásról ne mondják el az igazságot, anélkül nincs, mert nem lehet újra bizalmat osztani az ezekben résztvevő pártoknak, politikusoknak.
Semmi ilyen nem történt, a hitelesség így nem állhat helyre!
Szerintem!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 12:34
Ezt talán Botkának kellett volna elmagyarázni, hogy megértse ő is, mekkora kárt okozott.
Ő zárta ki Gyurcsányt kerek-perec a közös listáról! Mondván, elriasztja az MSZP választóit, és miatta nem tud bővülni újakkal a szavazótábor! Most már nem igaz? Ez Molnár Gyula sara is!
A DK lépett, akkor külön indulnak! És - véleményem szerint - most már bizonyítani akarja, hogy több szavazatot gyűjt, mint az MSZP.
Nem hiszem, hogy Botka 10 Hónapos ámokfutása után te másképp cselekednél!!!
Nem jó az össz ellenzéknek, de akinek egy ici-pici önérzete van, az hasonlóan gondolkodik!
bencemacska
@kereső: ma, 12:44
Helyettem is írtad.
én nem akarok érvénytelenül szavazni, de osztom a nézetedet!
Ha a DK-ra szavazok azt megköszönhetik lömöpös fannak!-:))))
Yoda69
Helyes Feri, adj a rohadt hazaaruloknak.
bencemacska
Tisztázzuk a fogalmakat!
A DK pont olyan szövetségkötést ajánlott a MoMa-nak, mint amilyent az LMP kötött az Új Kezdettel!!! Az egyik átverés, a másik szövetség? Ne hazudozzunk ilyen nyíltan!!!
Mindenkinek el kell számolni a lopott holmival?
Az MDF elszámolt?
Nekem nagyon fáj a Tisztiház MDF általi ellopása, és egy részének a Fidesznek ajándékozása!
Az első Fidesz kormánynak kik voltak a koalíciós partnerei?
Ki mondta, hogy mikor a kölcsönt felvette, akkor is tudta, hogy nem fogja visszafizetni? Hol "ül" most ez az ember???
Nem csak vagdalkozni kell, hanem néha gondolkodni is!!!
kereső
@bencemacska: ezek már a régvolt-szépvolt feledés homályába vesztek,és nem csak az mdf nem számolt el a tisztikaszinó árával,hanem a fidesz sem./orbán család ekkor szerezte azt az első "piszkos" 1 millát, a többi meg már csak jött utána.
Béla333
Kizárt dolog, hogy '17 szeptemberében Bokros rábólintott volna arra, hogy megszünteti a MOMA-t (ha nem indul önálló listával '18-ban, akkor megszüntetik a pártot), ellenben személy szerint ő meg a DK listáján, a DK színekben indul.
Képtelenség, hogy ebbe Bokros belement volna!
Ez orbitális DK-s hazugság, amivel csak Gyurcsány köpönyegforgató hazug, erkölcstelen politizálását próbálják itt egyesek kimagyarázni.
Az meg hogy az MDF-et a Horn kormány 1994-ben nem számoltatta el, az csak megágyazott a kéz-kezet mos mindkét oldali mutyi politikának, de felmentést a lopás alól nem ad!
Igen! Horn kezdte az el nem számoltatást és a többi röhögve a választókon, vígan folytatta.
bencemacska
@kereső: ma, 14:23
Épp erre gondoltam! Orbán papa nem csak 1 millát kapott, hanem kapott mellé még szakértőt is Simicska személyében.
Sőt egy "hosszú bájtok éjszakáját" is!
Vizsgálták is ezt az ügyet, de olyan tanút nem idéztek be a bíróságra, aki tudott is valamit.
Le is írták egy könyvben, az érintettek, de nem jut eszembe a címe!
szaboria1
@Béla333: Igen most nem tudom előkeresni de tegnapl hírben volt, hogy cáfolta a DK Bokros mit nyilatkozott tavaly.
kereső
@Eladott Ország: 13:41, előre is bocsi !@nemkati, mert loptam tőled, amivel maximálisan egyetértek:Ha teljesülhetne sokunk vágyálma, és ez a szemét banda eltakarodna, és egy akármelyik mai ellenzéki erő kerülne hatalomra, akkor azoknak nagyon sok dolguk lenne, de ez mindenképpen elvárható tőlük:

1. Az alaptörvény eltörlése és az alkotmány visszaállítása, illetve új alkotmány megalkotása. Hogy erre milyen indokot mondanak, milyen felhatalmazásra hivatkoznak, az a következő feladat.

2. Az összes olyan törvényt, amelyik nem felel meg az új alkotmánynak, meg kell változtatni.

3. Nem tudom, érvényben van-e, vagy érvényben lenne még akkor is az, hogy az állami szervek legfőbb vezetőinek (vagy állami szervek más alkalmazottainak) elbocsátásához, kinevezéséhez nem kell indoklás, de az összes állami szerv legfőbb vezetőjét azonnal le kell váltani függetlenül attól hogy kitöltötték-e a kinevezésük időtartamát. Azonnal el kell bocsátani Tállait, Poltot, Matolcsyt, Szíjjártót, Karas Mónikát, Schmidt Máriát, Áder Jánost, Varga Mihályt, Rogán Antalt, Handó Tündét, Domokos Lászlót, Balog Zoltánt, Kósa Lajost, Süli Jánost, Semjén Zsoltot, Pintér Sándort (őt már addigra nem kell, csak az utódját), Simicskót, Trócsányit, Fazekas Sándort, Seszták Miklóst, Lázár Jánost, Hernádi Zsoltot, Parragh Lászlót, az MVM vezetését, és az összes fideszes nyaloncot, az összes, az állami szervek élén álló vezetőt. Az új kinevezettek feladata és a felelőssége kell legyen a többi vezető megtalálása és kinevezése, kizárólag olyan emberek közül, akik nem a bármikori kormányhoz, hanem kizárólag a saját munkájukhoz lojálisak.

4. Nem a programjuk, nem a lázálmaik, hanem az ország legégetőbb problémáinak megoldása, első helyen egyenlő súllyal: az oktatás, az egészségügy, és a szociális ellátás azonnali megreformálása.

A szavazók, és a teljes népesség feladata pedig mindennek az ellenőrzése, emellett a korrupció, az esetleges csalások, hazugságok elleni azonnali és könyörtelen fellépés.

Ez lenne...
kereső
@kereső: folyt: ez lenne az a minimum program, a teljes körű elszámoltatással együtt,amit minden ellenzéki/és magát ellenzékinek mutató pártnak illene! felvállalni.Mert hiába vannak a szépséges programok, ha annak megvalósitása sosem következik be.A jelenleg! hatályos szabályok szerint az ország miniszterelnökére az államfő tesz javaslatot az országgyűlésnek.Az országgyűlés 50%+1 fő szavazattal választ miniszterelnököt. Akkor miről is beszélünk még?Ne legyen 2/3-a a fidesznek?Mérges vagyok.Mi itt esszük egymást, a pártok meg példát mutatnak kompromisszumképtelenségből.
Béla333
@kereső: 15.11
Gondolatmenetedtől már csak egy lépés kellene: felismerni azt, hogy teljeskörű elszámoltatást kitől várhatsz el:
attól a politikustól, párttól, amelyik 2010 előtt haszonélvezője illetve elkövetője volt a közpénzek lenyúlásának és az ellenkező oldali párttal való szétosztásnak vagy attól, amelyik nem vett részt ezekben a maffia bűncselekményekben?!
Akik zsarolhatóak a korábbi disznóságokkal a másik oldal részéről vagy az, aki nem?!
És innen már csak ki kell mondani, hogy igen! Az LMP az egyetlen vállalható alakulat!
Eladott Ország
@kereső: ma, 15:04 ; www-archiv.parlament.hu/fotitkar/szavaz/meghatarozott_tv.htm
Az Országgyűlés által meghatározott időre választott tisztségviselők:
Áder János megbízás időtartama öt év
Polt Péter megbízás időtartama: 9 év (2010.12.14-2019.12.14 ) na ettől hogy lehet megszabadulni azt nem tudom. A többi táblázatban...
Parragh Lászlót, az MVM vezetését, MNV ZRT. és a többi állami vezetőt simán seggbe lehet rúgni...
kereső
@Eladott Ország: majd jönnek a jogászok,oszt jónapot!
lusta
@Eladott Ország: Miután a tákolmány sutba dobatott, az arra való hivatkozással kinevezettek megbízása automatikusan véget ér és mehetnek megtapogatni a saját téglájukat.
grincss
@Eladott Ország: Bármelyiket, bármikor ki lehet rúgni!
Ismered bizonyára azt, h vagy a le/felmondó levélen lesz az aláírása, vagy az agyveleje!
Ez ilyen eccerű a mai világban!
Lásd Orbánék szemétségeit!
koszpeko
@Béla333: A fóbiád már tényleg az idegbajhoz közelit.
Gyurcsány teljes erőből kormányt akar váltani.
Akinek nem ez a szándéka maradjon kivűl az összefogáson.
Ezért marad ki az LMP.
ez van.
Olvass tájékozódj.
Még mielőtt vagdalkoznál.
koszpeko
@Béla333: "Először is közös listát akart, pártszavazást tartott hogy a DK részt vegyen-e olyan összefogásban, amelyiknek a listáján nem szerepel Gyurcsány! Emlékszel?"
Igen.
És?
Mi lett az eredmény?
koszpeko
@Béla333: "Ugyanis az LMP végig részt vett a "Közös Ország" mozgalom munkájában, csak éppen az október 23-i megemlékezést nem akarta egy színpadon tölteni a DK-val illetve az MSZP-vel."

Mondasz ma még igazat is?
Hány közös ellenzéki rendezvényen volt jelen a Shiffer banda?
Béla333
@koszpeko: 18.41
98%-ban megszavazták, hogy Gyurcsány is legyen rajta a KÖZÖS LISTÁN!
Hol van a közös listátok?
koszpeko
@Béla333: Akkor meg mit pattogsz mint szar a platón?
Béla333
@koszpeko: 18.47
"Itt az ellenzéki pártok nyilatkozata az új választási rendszerről"
444.hu/2017/09/24/itt-az-ellenzeki-partok-nyilatkozata-az-uj-valasztasi-rendszerrol

A résztvevők és az aláírók között ott van az LMP is, így te hazudozol, te kis mocsok!
koszpeko
@Béla333: A like bocs de tévedés volt.
Nem akartam.
Nem érdekel a nyilatkozat!
Hány közös ellenzéki megmozduláson vett részt az LMP??
Ne terelj és ne hazudj te görény.
Béla333
@koszpeko: 18.51
Hülye úr! Ha pártszavazást tart a DK, hogy csak olyan közös lista lehet, amin résztvesz Gyurcsány is, ezt 98%-ban megszavazza a tagság, aztán amikor az MSZP kirugja Botkát akkor bejelenti Gyurcsány, hogy mégsem akar már közös listát, akkor az egy oltári nagy mocskos hazugság! Persze nem neked, hiszen te képtelen vagy gondolkodni, csak éppen a tárgyilagos, nem elfogult olvasó számára!
Te rugózól a hazugságaitokon, képtelen vagy a jelek szerint igazat mondani!
Béla333
@koszpeko: 18.57
Ha a tények nem érdekelnek, akkor nincs mit kínlódni veled!
Szokták mondani: aki hüly, az is marad!
Ez rád igaz a jelek szerint!
koszpeko
@Béla333: Degenerált úr!
A te fóbiás összetákolt hazugságaidat amik megszületnek torz agyadban már nem tudom és nem is akarom követni.
Egy kérdés.
A Shiffer bandádnak érdekes módon jöttek össze az ajánló szelvények az utolsó nap 2010-ben. Miután a Shiffer teljesítette gazdája akaratát és feljelentette Gyurcsányt Sukoró miatt.
koszpeko
@Béla333: Bölcs mondás.
Igazán illik is rád.
Ne hazudj és ne kombinálj.
Kérdezd meg a pszichiátriát a fóbiádról hátha szinten tudják tartani.
Béla333
@koszpeko: 19.03
Teljesen elveszel ebben a mai magyar valóságban, mi?
Minden olyan komplikált, igaz?
Az önálló gondolkodás nagyon megterhelő a számodra?!
Olvasgasd a Nyugatifény blogot, ott megmondják neked Grécziék, hogy miről mit gondolj!
koszpeko
@Béla333: Mondjál már valamit a Shiffer banda ajánló szelvényeiről is te hülye.
Béla333
@koszpeko: 19.08
Minek mondjak, téged a tények nem érdekelnek! Majd te megmondod a tutit!
Ostoba hülye DK-s!
Béla333
@koszpeko: 19.12
Veled kapcsolatban is Woody Allen igazságát követem:
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Majd ha képes vagy a tényeket elfogadni, akkor folytathatjuk!
koszpeko
@Béla333: Elfelejtetted bevenni a gyógyszered, vagy elfelejtetted felíratni?
Na hát,neked Woody Allen a példaképed?
Nincs több kérdésem.
Épp olyan degenerált filmjei vannak mint te vagy.
koszpeko
@Béla333: Számomra az érdekes,hogy ahol sokan egyetértenek Gyurcsánnyal te megjelensz és gyalázod a D.K.-t.
Egy gyökér elmeroggyant fizetett troll vagy LMP-s köpönyegben.
Csak azt is próbáld megemészteni,hogy az LMP-nek SOHA nem lesz annyi szavazata mint a D.K.-nak (csak ha a fityfasz csal nekik egy kicsit) ahogy tette az ajánló szelvényeknél.
Eladott Ország
KISZ-es Feri van még idehaza 40% nem választó ( hitehagyott) állampolgár azokat győzködjed meg. Ne a jelenlegi baloldal választási esélyét romboljad önös érdekeid szerint.
Eladott Ország
@bencemacska: tegnap, 13:53 De így nem lesz kormányváltás saját pecsenye sütögetése mellett.
1magyar
@Equus: Tehát a magyar kormányok jogalap nélkül herdálják el a pénzünket. Ez elég nagy ágyú lesz Gyurcsánynak.
kereső
@Eladott Ország: 06:39, az mszp-re gondoltál?Hiszen ellenzéki oldalon deklaráltan baloldali csak ők vannak.,ha nem akkor légyszi kiterjeszteni a kérésed a széllmp-re.és a most ismét együtt-re,akik mégis külön.Ott is van ego! Mérjünk már egyenlő mércével,és nem hittem volna,hogy erről pont neked kell emlékeztetőt irni.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 06:45
Igazad van, ezt nem tudom megbocsátani Botkának!
Jött látott, megbukott, de szétzúzta az esetleges összefogást!
Persze a kendermagos Juhász, az LMP és a Momentum semmivel sem különb!
peterkelemen
A Jobbik és az LMP kitart továbbra is a határon túli g*cik mellett, akkor kérdem én ki is a hazaáruló? Pontosan ők azok a fideSSel egyetemben. Ez ma már alap ha egy párt ellenzéki az határolódjon el az Orán-szavazó gerinctelen határon túliaktól.
peterkelemen
Bassza Jeszenszky is. Kálmán Olga műsorában azt mondja a barom, hogy sokkal inkább jobb lenne Budapest-Kolozsvár vasútvonal. Hiába beszél Orbán ellen ha éppen ezzel is őt támogatja. Naná, hogy nem kóser a kínaitól felvett hitel egy teljesen értelmetlen soha meg nem térülű Budapest-Belgrád vasútvonalra, de Kolzsvár? Mit akar ez a barom, hogy Orbán szavazóinak ne kelljen ezentúl 8 órát veszélyes utakon autókáznia? Hagyjuk már. Szőrnyű buta emberek ezek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.