A napnál is világosabban megmutatkozott most, miért is kellene sürgősen megállítani Brüsszelt. Ahogy az is: miért inkább a kínaiaktól kunyerálna pénzt Orbán, mint az EU-tól. Utóbbiak ugyanis nem vizsgálódnának, hiszen ingyen pénzt sem adnának. Így a royal vej is megúszná. Persze így is megússza,…

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Polteráj és este a royal vej-el

Tegyük hozzá, hogy egyelőre csak ez 1számúval

Nem tudom mióta szokott rá a jó labdazsonglőrként befuccsolt Gazsi gyerek a pénz-esőért imádkozásra, de úgy tűnik az EU-s pénzek osztogatói meghallgatták imáit, s a családra sok hullott.
Azonban az a mocskos Soros-által megszállt EU és az általa felbujtott ellenzék (már ha annak tekinthetők, de a történetben nem ez az egyetlen fikció) kampány-témát csinál a dologból.
A b1.blog „Ezért harcol Orbán Brüsszellel: az EU-nak nem tabu vizsgálódni Tiborcz után – nyomozást javasolnak” című írása foglakozik a témával. Megállapítja, hogy „Nem kiabálnának ilyen hangosan, ha nem égne a ház - de akad, aki készségesen eloltja: Polt Péter. Orbán és a NER-brancs legfőbb támasza, a főügyész, aki akkor sem látja a narancslovagok bűneit, ha azok kiszúrják a szemét. Már most borítékolható: Tiborcz és kedves tettestársai gond nélkül ússzák meg ezt is - már ha Orbán és Polt a helyén marad.”.
Nos erre van két megjegyzésem:
Egyfelől; nem akarok tamáskodni, de ha és amennyiben valamiféle véletlen folytán Orbánékat sikerülne leváltani, tartok tőle, hogy elmarad az elszámoltatás.
Másrést; csak a rend kedvéért figyelmezetnék rá, hogy: bár nem kis puccsal került a posztjára 2002-ben elfelejtették (pontosítsunk a ma legjobban rinyáló ballibek vették védelmükbe) legalább kitenni a szűrét! =))
bakegya
Az orbán "mészáros"-és nagy testvéreinek,gyerekeinek ,fele-ségeinek ügyészségi vizslatásai már egy -két évtizedre visszamenőlegesen is jogosak!-NEM BELÜGY AZ HA EGY EKKORA PEREPUTTY az EURÓPAI UNIÓ POLGÁRAINAK FELZÁRKÓZÁSI PÉNZÉBŐL ILYEN GYORSAN ÉS ILYEN MÉRTÉKBEN ENNYIRE MEGGAZDAGODTAK!
Mondhat amit akar Magyarország MINISZTERELNÖKE-mindenki tudja,hogy össze vissza hazudozik-a baltás baltája még mindIg nála van...a VÁRADI ANDRÁS vére is a lelkükön szárad,a fényetető gazsi gyerek se véletlenül ítélte magát önsanyargatásra,a lévai anikóka is elfelejt szemüveget csináltatni magának,a lánya és a tiborcz is behazudta a bahreníni csoki parti-és igazgyöngy kínálót...mindenki tudja,olajozottan saját bizniszükön fáradoztak!
A jó arab PHARANON parti már akkor régen folyt-méghozzá Budapest belvárosi szálloda negyedének kikotrásával-a rogán is benne volt a habonnyal nyakig.SZEMBE BABÁM ,HA SZERETSZ KÖLTÖZHETSZ A CINEGE UTCÁBA és még a seregélyesi kastély is meglett-csodák csodája.Van az orbánnak elég sara-A SZÜKSÉGÁLLAPOT IS EZÉRT KELLETT- ÉS A JAVA MÉG EZUTÁN JÖN A BALATONPART TELJES LENYÚLÁSÁVAL 18-ban ott is folytatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.