Kéretlen tanácsok rendszer- és korszakváltást kívánó politikusoknak az április 8-i választás előtt. Kedves Ellenzéki Barátaim! Pártvezetők, véleményformálók! Ellenzéki szalonok és holdudvarok bennfentesei! Baloldaliak, jobboldaliak, centristák! Se nem bal-, se nem jobbosok! Konzervatívok, liberálisok, szocialisták, zöldek, nemzeti radikálisok, pragmatikusok! Itt az idő. Pontosabban talán az utolsó utáni pillanat itt van még, amit értelmes cselekvésre fordíthattok. Ne mulasszátok el a lehetőséget! Aligha kaptok ugyanis még egyet. Ma még átállíthatjátok a váltókat. És felszállhattok az elsőként célba érő vonatra. De csak együtt! Ha 2014 előtt még nem fogtátok volna fel, a legutóbbi választás óta is volt csaknem négy évetek rá, hogy megértsétek, miben élünk, és mivel szemben kéne a pártjaitoknak vonzó alternatívát nyújtaniuk. Nem panaszkodhattok, volt elég időtök önálló ajánlat megfogalmazására és népszerűsítésére, pártotok esélyes kihívóvá erősítésére.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@Csizmás Kond: Annak azért örülök, hogy felismerted, amit vágyálomként megfogalmazol, azt nem a Fidesz testesíti meg. Végre egy önvallomás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@vukkocska: ...de akkor is történnie kell valaminek...szerinted mi lenne a jó ?
vukkocska
@Csizmás Kond: Mára véget vetek a szemináriumnak :)
Csizmás Kond
@vukkocska: ...tudom hogy elfogyott a mondanivalód de reménykedek nem örökre...:)
Béla333
@Pöpec: 10.24
Te hol látsz jelenleg bármiféle szövetséget!
Könnyű az LMP-t megtenni bűnbaknak, de nézd meg: jelenleg két választási szövetség van a placcon:
az LMP-Új Kezdet féle szövetség, és az
MSZP-Párbeszéd féle szövetség.
A többiek?
vukkocska
@Csizmás Kond: nem, nekem rengeteg mondanivalóm van, csak most kicsit kipihenlek, mert lassan úgy érzem, hogy abban a kisfiús-gyógyszeres-miért reklámban veszek részt :)
Csizmás Kond
@vukkocska: ...az engem is mindig kiakaszt...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.