Interjút adott egy német konzervatív lapnak Orbán Viktor, ebben a menekültek segítéséről, az Európai Unióról és természetesen Soros Györgyről is szó esett.

A segítséget kell odavinni

Az EU-nak segítenie kell a menekülteken, de "nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket" – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Welt am Sonntag című konzervatív vasárnapi német lapnak adott interjúban.

Orbán: "nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket"

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Hangsúlyozta, egyetért Ferenc pápával abban, hogy az EU-nak "keresztény felebaráti szeretetből" segítenie kell a menekülteken, de kérdés, hogy miként kell segíteni.

A szíreknek joguk van az életüket mentve beutazni az első biztonságos államba, de "hagytuk őket bevonulni Európába, és ehhez minden törvényt hatályon kívül helyeztünk" – tette hozzá Orbán Viktor.

A menekültek nem háborús övezetekből jönnek, "csak jobban akarnak élni nálunk, mint Afrikában vagy Ázsiában", ezért "a segítséget kellene odavinni és nem a migránsokat idehozni" – húzta alá.

Magyarország veszélyzónában fekszik

Elmondta: Magyarországnak "finomabb érzéke van a migráció témájához, mint Németországnak", mert egy "veszélyzónában" fekszik, így "ha embertömegek áramlanak be, nálunk megszólalnak a vészcsengők".

"Szolidárisak vagyunk és ezért kritizálnak bennünket, katonákkal állunk az EU határain, és ez eddig 1 milliárd eurónkba került. Mit tesz azonban Brüsszel és Berlin? Nem fizetnek nekünk semmit, és szidnak bennünket" – mondta Orbán Viktor.

Orbán: "nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket"

FotóMiniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

"Nem hagyjuk, hogy Brüsszel diktálja nekünk azt, hogy kit kell befogadnunk", csak Magyarország döntheti el, hogy kinek szabad magyar földön tartózkodnia. Ennek az alapelvnek a tiszteletben tartása esetén "szívesen részt vállalunk egy menekültügyi rendszerben" – mondta.

Hozzátette: Schengen az EU legnagyobb vívmánya, "különösen nekünk, magyaroknak, akik egy diktatúrából jöttünk és éppen ezért különösen nagyra értékeljük ezt a szabadságot, ha azonban nem tudjuk megvédeni a külső határokat, akkor a belső határokat le kell zárni".

A magyar identitás és Európa

Az európaiság a magyar önazonosság része – jelentette ki arra a kérdésre, hogy miben áll európai meggyőződése. A magyar identitást a "keleti jellemvonások", és a keresztény és európai kultúra együttese alkotja.

Azonban Európa "nem Brüsszelben, hanem Berlinben, Budapesten, Varsóban és Párizsban van", de "nem Brüsszelt szidom, hanem a brüsszeli politikusokat és bürokratákat, akik "úgy viselkednek, mintha egy birodalom központja lennének".

Ezzel szemben a magyar kormány korlátozott hatalmú parlamenttel rendelkező EU-t akar, a kormányfők "erős Tanácsával" és egy "Bizottsággal, amely a szerződések őrzője, ahelyett, hogy maga is politizálna" – mondta.

Hozzátette: kitartást és türelmet kíván a varsói kormánynak a Brüsszellel folytatott vitákhoz.

A liberális demokrácia és a jogállamiság témájában Kelet és Nyugat között "kölcsönös az értetlenség", a magyarok "hagyományos és közvetlen nyelvet" beszélnek, míg "Nyugaton posztnemzetiként, posztkeresztényként értelmezik magukat, és ezt liberálisnak és jogállaminak nevezik".

"Mi nem akarunk ilyet. Mi nemzeti és keresztény identitásunkat akarjuk" – jelentette ki Orbán Viktor.

Ostobaság Putyint démonizálni Orbán szerint

Vlagyimir Putyinhoz fűződő viszonyáról kiemelte: az orosz elnököt "ördögnek kell nevezni ahhoz, hogy valaki jó európainak számítson", pedig "ostobaság Putyint démonizálni". Tudomásul kell venni, hogy "ismét erőssé és a világpolitika szereplőjévé tette országát", de az EU nem érti meg, hogy Oroszországgal szemben "egyszerre kell erőt és együttműködési készséget mutatni". Az európai Oroszország-politika "rossz, mert túl egyoldalú".

Németországhoz fűződő viszonyáról kiemelte, hogy mindig is tisztelettel viszonyult a mindenkori kancellárhoz, "akkor is, ha ezt jelenleg nem viszonozzák".

Azonban Angela Merkelnek így is "valamennyien sokat köszönhetünk", mert "megakadályozott törekvéseket, amelyek Európát gazdaságilag tönkretették volna", ő kötelezte a "hanyag" EU-országokat "házi feladataik" elvégzésére – mondta a kormányfő.

Orbán szerint hazugság, hogy antiszemita lenne a Soros elleni kampány

A civil szervezetekről kiemelte: amerikai mintájú törvénynek tartja a működésükről szóló új jogszabályt, amely ellen csak a Soros György hálózatához tartozó szervezetek panaszkodnak, mert "fel kell tárniuk azt, amit eddig inkább el akartak hallgatni: hogy Soros György finanszírozza őket".

A Soros-hálózat a határkerítés lebontására és a bevándorláspolitika megváltoztatására tör, és ez "olyan határátlépés, amit nem tudtunk eltűrni" – jelentette ki Orbán Viktor.

Hazugságnak nevezte a lap felvetését, miszerint a vitában rájátszanak az antiszemita ellenérzésekre, és kifejtette: az európai baloldali erők taktikájának része, hogy "antiszemitaként hurcoljanak meg" jobboldali politikusokat.

Magyarországon a zéró tolerancia elve érvényesül az antiszemitizmussal szemben. Zsidóként "órákat lehet kipával sétálni Budapesten anélkül, hogy háborgatnák. Hol lehetséges ez még Európában?" – fogalmazott a kormányfő.

Gyenge az ellenzék

A média helyzetével kapcsolatos kérdésre elmondta: semmi nem akadályozza a kormánnyal szemben kritikus újságírók munkáját, és legalább ugyanannyi média van a kormány ellen, mint mellette. A gond az, hogy "gyenge az ellenzék, és ez frusztrálja a baloldali újságírókat".

Az Állami Számvevőszék vizsgálatairól azt mondta: a választási küzdelem finanszírozásában gondatlanul eljáró pártoknak számolniuk kell a jogi következményekkel, és ő a Fidesz elnökeként mindig is ügyelt a törvényes gazdálkodásra.

Az EU-s munkavállalás ügyével kapcsolatban kiemelte: örül annak, hogy a fiatalok tapasztalatot szereznek külföldön. Az a fontos, hogy "valamikor vissza is jöjjenek", és 2017 ebből a szempontból már biztató volt.

Orbán Viktor kiemelte, hogy Európának is érdeke a magyar gazdaság fejlődése, és hangsúlyozta: "ma még sokan megmosolyognak, amikor azt mondom, hogy Németország és a visegrádi államok lesznek Európa döntő gazdasági tengelye", pedig "2030-tól Németországgal közösen finanszírozzuk az EU költségvetését".

(MTI)

(Címlapi kép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
"Orbán: "nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket"
Maga, és politikája már régen tönkretette saját népét.
Az önökhöz közelálló strománok meg jól élnek.
Nessy
Nem kell minket "kívűlről" tönkretenni, meg tesszük mi magunk, pártunk és kormányunk hathatós segítségével!
A fene nagy "kereszténységről", amit ő és hívei képviselnek, jobb nem beszélni!
Nem tudom, hogy csak elmondja, amit leírnak neki, vagy ami a rosszabb el is hiszi?
Tessen mondani a Soros terv szerint hány letelepedési kötvényt kell eladni?
Perwool
"Orbán szerint hazugság, hogy antiszemita lenne a Soros elleni kampány"
Nem Soros a lényeg, hanem a "kampós orrú, rossz arcú, gonosz zsidó spekuláns toposza, aki gúnyosan nevet a magyarokon". Ez jelenik meg a plakátokon, ezt mindenki tudja. De ha Soros nem lenne zsidó, akkor is undorító lenne az állam részéről kipécézni egy embert, közellenséggé kikiáltani, gyűlöletet kelteni ellene, démonizálni és közpénzen lejáratni. Előbb egy város (Brüsszel), most meg egy magánszemély (Soros) a támadás célpontja.Nem tudom van-e még olyan komolyan vehető párt tőlünk Nyugatra, aki egy választási kampányba azzal gördül be, hogy kiplakátolja az országot valakinek a fejével, és megpróbálja elhitetni, hogy ő az ellenség, és az a kormányprogram, hogy megvédenek tőle.A sunyi zsidózás is figyelemre méltó ebben a beteges kormányzati Sorosozásban, de az Orwelli párhuzamos valóságépítés, agymosás és hazugságáradat az, ami igazán ijesztő. Ahol emberek százezreivel lehet elhitetni, hogy Soros az oka minden bajuknak, és Soros ellen kell harcolnia ennek az országnak.
papa.49
Pontosan tudja mit tett az országgal, a néppel ezért halál jár neki !!!
peterkelemen
Miközben nyúzza és irtja a magyar népet.
magyarbakancs
@Perwool: Hitler Németországában – mint a diktatúrákban általában – mindent a propagandagépezet irányított, amely fő feladatának tekintette az ifjúság gondolkodásmódjának befolyásolását. Ezt a törekvést erősítette a rasszista, katonai ihletésű játékok piacra dobása is. Érdemes figyelni a tendenciát Az egyik társasjáték, a Juden raus!

Anélkül, hogy szájba-rágnánk, érdemes odafigyelni az apró – vagy nem is annyira – jelekre, mert mint már annyiszor, a történelemben sincs új a nap alatt.

Magyarországon leépítik az oktatást, azt propagálják, hogy ne agyra gyúrj, hanem izomra, a civilszervezeteket leamortizálják, bújtatottan – mert vállalni nem elég tökösek – zsidó- menekült és cigányellenes érzelmeket szítanak. Mindez miért? A hatalom birtoklásáért, és a végtelenített lenyúlás lehetőségéért.

(forrás: Magyar Nemzet)

Lehet ,hogy itt meg Soros ellen készítenek társasjátékot?
Sámannus
Azt kellett volna neki mondani, hogy úgy tönkretettem, hogy ide már agy őzike sem menekülhet.
kereső
Mi ez az óriási "benyalás" Merkel asszonynak?Ez a "nemzeti keresztény intenditás" különösen tetszik,egy olyan ember szájából,egy olyan pártszövetség képviseletében,akiknek tettei homlok egyenest ellenkezőek a keresztényi tanitásokkal.Vagy átirják a kőtáblákat,és a tiz parancsolatot is?Javaslom erre a munkára azt a személyt akinek nagy tapasztalata van az ilyesmiben-Schmidt Máriának hivják.
Perwool
@magyarbakancs: Sajnos a Fidesz már csak a buta prolikra épít: nézd meg az állami médiát, a plakátkampányok buta vállalhatatlan színvonalát, a síkegyszerű ultrademagóg központi propagandát.
Nem is akarnak azokhoz szólni, akiknek van agyuk. Azok nincsenek elég sokan a hatalom megtartásához, tehát le kell őket xarni, csak a birkák manipulálása számít.
kokopelli
@kereső: gondolod,hogy akikkel beszélgetett azok nem tudják,hogy ő egy tetü?
Ez nem benyalás,csak próbálkozás a hazugságokkal a bizonyítványt elmagya-
rázni! A Seehofernél ez még elmegy,de Berlin ß@rik az ilyen tetükre!Szerintem
a szomszéd szobába mentek át röhögni,vagy a klotyóba hányni! Azt hiszi a barom,
hogy komolyan veszik őt?Ott is olvasnak,vagy lefordíttatnak magyar "álomjelenté-
seket"! Ennyire alulmegvilágított a vajda és schleppje,hogy ezt nem tudja? ;-)))))))
kissé felnőttem
tisztára mint a miséző pap bort iszik vizet prédikál,a pénzeseket meg határozattal tukmálja a polgátmesterekre, ki érti ezt , hát amig a nép gyáva addig uralkodni fog.lemérte 1000 x is a nép türőképességét hát bazi nagy biztositék van betéve semminem veri ki
koszpeko
Orbán: "nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket"

De úgy tönkre tehetjük a saját népünket,oktatást,egészségügyet, hogy a határon túlról vásárolunk szavazókat?
kokopelli
@Horizont: Vedd hozzá,hogy a "die Welt" ahhoz a kiadóhoz,az Axel Springer-hez
tartozik amelyik a "Bild"-et is kiadja! Már az is jellemző az írásra! IQ > 30 már nem
olvas Bildet,vagy csak a Bundesligát ! Klotyópapírnak sem alkalmas csak az építke-
zésen végszükség esetén! Honnam tudná a csuti? A Sorost meg csak az országot
elhagyott fiatalok ismerik,ha egyáltalán! A kis "Presswurst" nem tudja,hogy süket
füleknek beszél odakinnt? ..szerencsétlen ;_((
kereső
@kokopelli: de tudja,csak valami történhetetett még a háttérben,amiért szükségét érezte,hogy benyaljon.Igy továbbra is számithat Merkel jóindulatára,védelmére.Merkel asszony meg szerintem nagy-nagy tévedésben van,ha azt hiszi ,hogy ezzel Magyarországot védelmezi.Nem,ezzel csak és kimondottan orbánt védi,még mi ellenünk is.
kereső
@koszpeko: mégis azt csinálja, tönkreteszi az országot,a népet anyagilag-és morálisan,mentálisan is.Rosszabb,mint a pestis.
Lepényleső
Mennyivel szebb most,anélkül hogy a világnak segített volna,a népet simán tönkre tette? Az
igaz,hogy nem a saját népét tette tönkre hanem minket,az övéivel-kisebbségben?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/12/19/a-multat-is-magyarul-irtuk-kis-ember/
A múltat is magyarul írtuk, kis ember. Magyarul tettek tönkre sok ezer magyar családot azért, hogy a kaszinók hasznán osztozhassatok, hogy a termőföldek a strómanjaitok kezére kerüljenek, hogy a devizahitelesek nyomorúságából jó hasznot húzhassatok. Magyarul és kurvára tudatosan taszítjátok az országot a tanulatlanságba és szegénységbe, a vallást kínálva fel a tudás és az anyagi biztonság helyett. Magyarul csináltok jó alattvalókat. Magyarul kötöttetek titkos szerződéseket az oroszokkal és a kínaiakkal, mert etetni kell azokat az oligarchákat, akik segítenek megvédeni a hatalmatokat. És ez csak töredéke a számtalan bűnnek, amit elkövettetek ez ellen az ország ellen. Magyarul üldöztetek el ebből az országból egymillió embert, akik helyett vettetek új szavazókat magatoknak közpénzből. És most ezt kellene ünnepelnem. Nem fogom. Nem csak a jövőt írják majd magyarul, a múltat és a jelent is magyarul írták. És magyarul fogják majd írni a vádiratokat is és magyarul olvassa fel a bíró az ítéletet. Erre számíts, kis ember.
Macskaszem
A saját népünket viszont tönkre lehet úgy tenni, hogy közben szarunk a világra (is).
Eladott Ország
Elmebeteg ez az ember! Gyógyíttatni kéne ! Az agymenéseit egy orvosi szaklapban kéne megjelentetni ! ...szégyen ránk nézve, hogy ez a vadbarom még szabadon kóricálhat!
uploads.disquscdn.com/images/f6d477dee14a0e18b0dc3bc75e596eba43f43267bc44fb71470d59a2de69735b.jpg?w=600&h=400
JAJMÁR
"nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy közben tönkretesszük a saját népünket"
A világnak nem - a világ nem is kéri -, de magadnak és magadért? Mert ugye a saját... az feláldozhatóbb!
Ezt lehet, persze! Hazudni, szerezni, taktikázni, lehet, de mennyire érdemes? Ez a fő kérdés!
A kétkaros mérleg serpenyőibe bepakolva, nem borul-e föl, nem akad-e az ki?
görbetükör
A világnak nem, de saját magadnak már igen! Azért már nem is olyan nagy ár, igaz???
kereső
@division: igazad van, jogosan háborgunk,hogy egy a hatalomért és pénzért mindenre képes cezaromániás,a világ/európa urának cimére pályázó elmebeteg Magyarország miniszterelnöke.Vagy nem igy gondoltad?
kiscsillag66
Lehet, hogy nem lehet, de a min.elnök azt teszi, tönkre vágja az országot!
division
Oldja meg az EU a menekültek problémáját, de ide ne jöjjön egy sem. Más népek, más kultúra, elég itt már egy színesebb faj.
division
@Horizont: Hoppá...A foghúzásom plusz a vesekövem (éljen az új év) miatt pár napja nem követtem annyira szorosan a történéseket. Szeretném tudni kiket fogadtunk be.
verőce21
Előnyére is fordíthatná Európa a Soros-féle bevándoroltatási tervet.

A terv: Idetódulni Európába, várni a segélyeket, nem kell dolgozni, csak szülni és fogyasztani! Európa pedig vegyen fel hiteleket – lehetőleg Soros bankjaitól -, hogy eltartsa a fogyasztó muszlimokat. Minél többen vannak, annál többet fogyasztanak, munka nélkül. Annál magasabb lesz a gyáriparosok és főleg a bankok nyeresége.
Visszaszállítani a csordákat képtelenség, ezt tudja mindenki!
Ez a Soros-terv.
verőce21
Ehelyett Európa válasza az legyen: Emberséges és határozott megoldás lenne, ha a görögök - a náluk volt rabszolgatartó demokrácia hagyományaiknak megfelelően -, szétválogatnák gyorsan a 82 országból érkező szír menekülteket és rögtön lábbilincsbe vernék a nem valódi "menekülteket".
Az államadósságuk nagyrészét vissza tudnák fizetni a rabszolgapiacon eladott áruból.
(Mi pedig mennénk a velük rendezett cirkuszi játékokra és a gladiátorviadalokra nézőknek.)
csipetke
Aszongya,nem a migránsokat kell idehozni,hanem a segítséget odavinni,ahonnan jönnek.Hallott valaki vietnámi menekültekről?Mert Orbán oda is építtetett kórházat,itthon meg szinte mindegyik pusztulat...
verőce21
A Római-birodalom területén alakult EU-nak hasonló szabályokat is kell követnie, mint a Római birodalomnak, ha évszázadokig fenn akar maradni!
kukac50
Orbán Te már a saját Népedet tönkre tetted! Miközben fél ország éhezik fázik Te a focira a határon túli emberekre költöd az adófizetők pénzét! Erről miért nem konzultálsz?
division
@Horizont: Erre most nem tudok mit lépni, meglepett.
Nem oltattad be magad?
peterkelemen
Orbánéknak népirtásért is felelniük kell!
tudode
Azt hiszi ez a HERNYÓ, hogy a német lapok nincsenek tudatában, hogy az EU-s tagországok közül ő az, aki TOTÁL tönkretette az ország SARJADZÓ DEMOKRÁCIÁJÁT ezzel a madárléptekkel becsempészett ILLIBERÁLIS AGYSZÜLEMÉNYÉVEL úgy, hogy az ALATTVALÓK ÁLMODOZZANAK akkor majd, ha MAGÁHOZ SZÓLÍTJA az "ÚR"!
.
Miközben minden FÖLDI VÁGYUKAT kicigánykodják, nevezetesen közel 2200 Kormány, ki tudja hány, mennyi klf. tárcarendelettel, utasítással, KE rendelettel.
.
---- Kövér rendeleti kormányzást akar (sunyiban meg is valósították)
www.origo.hu/itthon/20130909-kover-rendeleti-kormanyzast-akar.html
.
És ha akarta, meg is kapta az ORSZÁG, amelyet "csak" akkor érzékel, mikor lecsap rájuk az ÁLLAM ÖKLE!

----- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/

----- 2029/2017. (XII. 27.) Korm. határozat
fejezetek közötti és fejezeten belüli előirányzat-átcsoportosításokról

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A17H2029.KOR×hift=fffffff4&txtreferer=00000001.TXT
.
Beletekintve a Korm., azaz Gorbán határozatának mellékleteibe, hogy fordulhat elő, hogy olyan forrásokat is átcsoportosítanak a HAVEROK, BARÁTOKHOZ abból a célból, hogy FOGJÁK BE A SZÁJUKAT, amelyeket az EU tagállamaként saját kénye, kedve szerint buzerálhat. Varga Mihály "sem áll a helyzete magaslatán, v nem mer"!!!
.
Nevezetesen az eü., szoc., okt. ágazatnak még a 2016-ból is MARADVÁNYNAK becézett soraiból.
.
Huncut ez az embőr ADDIG, AMÍG MOZOG, jól fogalmazta meg anno Sebes Béla ref. püspök.2005 adventjén, a felcsúti álnok hívő TANÚSÁGTÉTELE alkalmával.
DE ENNYIRE?.
.
Különben a MAGYAR GAZDASÁG addig NEM JUT LÉLEGZETHEZ, amíg ők TAPOSSÁK AZ ORSZÁG LÁBÁT szinte minden szinten!

.
Perwool
@division: Jönnek, persze! Nem tudnak ellenállni a magas magyarországi jövedelmi lehetőségeknek! :D
Valóságban ezzel szemben még a "szaros muszlimok" sem akarnak itt maradni.Tömeges bevándorlásról nem hallottam, ellenben tömeges kivándorlásról igen!
Tudom! A másfél millió magyar, meg egytől-egyig mosogat kint a hanyatló nyugaton. És, rettegni sem hajlandóak a kinti más kultúrájú emberektől.
"elég itt már egy színesebb faj." Ja ők meg mind okos telóval+ műkörömmel járkálnak.Te szoktad hangoztatni. De, ez a színes faj adott az országnak egy miniszter elnököt+ miniszteri biztost is. DDD

Az 1300 befogadása: propeller.hu/itthon/3327011-orbanek-titokban-befogadtak-1300-menekultet?all#c2052706
kokopelli
Kezdjük ott,hogy mit segítene Ő a világnak,és miből? A "nemsegítség" ellenére is lassan
tönkreteszi "országát"! Két csapás a ß@rba,de legalább jól megmondta a magáét!
A "keskenynyomtávú komikus" mint Európa és a világ megmentője!
.. mit szedhet a csórikám?...nem kellene már neki szólni? :-(
simmering73
Már hogyne lehetne more! Nézz körül, tönkretetted a népet.
kereső
@kokopelli: sajnos nincs aki szóljon neki,mert akkor sokaknak tényleg a saját lábukon kéne megállniuk,megszünne az aranyborju fejése,a közpénzek magánvagyonná konvertálása.Igy közös az érdek,pedig milyen szép szakma is az autófényezés.
nyanya001
@division: Ezt említsd meg a Fidesznek a 20 ezer, pénzért befogadottaknál is.
Yoda69
Taho Geci!
Latjak jol hogy a nepedet mar tonkretetted, ugyhogy az ilyen segitsegbol a vilag inkabbnsem ker.
anka
- de nagy barom vagy csútifax..., te már tönkre tetted a népedet!
- milliárdok mennek szavazat vásárlásra
- milliárdok gyűlöletkeltésre
- milliárdok stadionra kisvasútra (gyerekkori álmod)
- milliárdok a családnak és a haveroknak, seggnyalóknak
- és aki megdolgozott ezekért a pénzekért az a NÉP! - azt nagy ívben lexarod!
- nincs benned egy csöppnyi emberség, pökhendi arrogáns stílusoddal csak a gyűlölet keltés és a lenézés dolgozik benned. - pénz éhséged az meg határtalan..., rohadj meg de minél előbb!
1magyar
Bizony igaz, a saját életünk árán nem engedjük őket itt letelepedni és minket meg kinyiffantanak.
Nem hagyom, hogy a saját gyerekem éhen haljon azon az áron megmenteni őket.
division
@Horizont: Én ugyanígy voltam a kővel 5 napig, mint akinek végleg vége. Még most sem oké teljesen a dolog, járkálok még sokat, meg a látásom kicsit rosszabb néha azóta a jobb szememre (azon az oldalon volt a kő is). Labor, stb. nem mutat semmit, nem tudom. Az influenza járvány még nincs itt igazából csak az előszele, akkor hamar belefutottál:-))
bakegya
A helyett hogy arról a több ezer milliárdról beszélt volna amit a pereputtynak és a strómanjainak kiemelt AZ EU FELZÁRKÓZTATÁSI PÉNZEKBŐL.Ja hogy ideológiát is gyártani erölködik ,mer5t beszart a vizsgálatok és felelősségre vonás tényétől?
Magyarországot a fityiSS BANDÁJÁVAL TETTE TÖNKRE.
papa.49
@division: a 11.35. Az bizony téves volt a lájk .
Borsodi
Eddig nem jelentett neki gondot;ezután se fog.Igaz nem tudom kit tekint saját népének,mert É. kelet Magyarországot nem.Inkább Románok,Ukránok Oroszok Lengyelek akik szóba jöhetnek
division
@papa.49: Nem baj, tudod, engem nem érdekelnek a lájkok:-)
division
@Horizont: :-)))) Köszi. Te is vigyázz magadra.
terlasz
"nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket"
Ebben teljesen igazad van Viktor csak nektek ez nem jött össze! A világnak nem segítettetek - inkább ártottatok -, de a saját népeteket sikerült tönkretennetek
verőce21
Teljesen igaza van Orbánnak. Nem vagyunk mi jóságos szamaritánusok!
Kegyetlenül el kell tiporni mindent és mindenkit, aki a hatalmunkat, jólétünket fenyegeti, vagy veszélyezteti.
Az arab és muszlim csordákat egy csapásra meg lehetne állítani vagy fékezni a 82 országból érkező szír menekülteket, hogy mindenkit rabláncra fűzni és rabszolgává tenni, aki nem valódi menekült. Irány velük a világ rabszolgapiacai!
Soros-féle élősködő, analfabéta, barbár milliókat nem kell eltartani Európának! Ki akarják használni, hogy Európa gyenge, öreg, nem fogyaszt eléggé, de gazdag. Ehhez ingyenélő tömegeket akarnak bevándoroltatni, iratok, tudás, identitás igazolása nélkül! Lehetőleg a zöldhatárokon át! Ilyen még a világtörténelemben nem fordult elő!

Birodalomhoz méltó, erős vezetőkre van szüksége Európának, nem pedig gyermektelen, gyenge, befolyásolható, pénzhatalmat kiszolgáló, alkoholista egyedekre. Olyanokra, akik méltó válaszokat tudnak adni a kor kihívásainak. Női vezetők jelenleg nem igazán alkalmasak erre a kegyetlen, bankok és pénzvilág uralta állapotnak a kezelésére.
A Római Birodalomban is hadvezérek uralkodtak, akik meg tudták védeni polgáraikat a barbár betörésektől. Európának ma leginkább ilyen karizmatikus vezetőkre van szüksége.
Desischado
@Horizont: Drágám, mielőbbi jobbulást! (simikéz)
@division: Neked is mielőbbi gyógyulást! A csipet csapatnak meg nagy puszi!

orbán régen tönkretette, eladta az országot és a népet. Ezt kérem, hazaárulásnak hívják, és kötél, vagy életfogytiglani börtön jár érte!
RonaGyuri
Móka Mihály elemében volt

Orbán Viktor Mihály mértes szófosása a Welt am Sonntag -ban

Ez ember nem is győzi kapkodnia fejét. ’ VIKTOR ORBÁN: „Ungarn hat ein feineres Gespür für Migration als Deutschland“’ című írás hemzseg a humorbonbonoktól.
Kezdve a címben megfogalmazottól, a milyen jó ma Magyarországon zsidónak lenni fejtegetésén át, a szegény Putyint ne báncsátokig.
Azonban mindez eltörpül a legfőbb poén mellett, mikor az ÁSZ-NAV akcióiról szólva azt fejtegette, hogy „a választási küzdelem finanszírozásában gondatlanul eljáró pártoknak számolniuk kell a jogi következményekkel”. Ami szimpla pofátlnság is lehetne, de ő hozzáfűzte, hogy a Fidesz ebben nem érintett, mert – mos fijjej Wazze – mert ő a Fidesz első embereként mindig ügyelt arra, hogy TORVÉNYESEN GAZDÁLKOJANAK! =))
kokopelli
@RonaGyuri: (5:35)...és a jelenlévő tárgylópartnerek meghatározott sorrendben
és időközökkel,a klotyóba jártak röhögni!...mint mindig ha megy a Benedek Elek
mesedélután ! Mindenki tudja,hgy Hári János és Báró Münchhausen már halott!
(a "Kindergärten"-ben is) ;--))
verőce21
@Horizont: (05:52) Addig tudsz Te békésen röhögcsélni, amíg hasonló módon történnek a dolgok, ahogyan leírtam 04:55-ben!
kukac50
Úgy nem lehet a határon túliakat segíteni,hogy a hazai embereket elnyomjuk,egyes embereket meg pénzelünk. Mészáros Lőrinc valami oknál fogva az elmúlt 7 évben 476 milliárd forintot kapott,ennek 83%-a uniós forrás volt Az unió direkt Mészárosnak küldte a pénzt?
Úgy sem lehet,hogy a határon innen és túli papok lelkét megvásároljuk több milliárdért!
Miért nem a szegénység felszámolására költötték ezeket a pénzeket vagy a kórházakra iskolákra?
1magyar
Legalább Orbánnak meg van a magához való esze.
1magyar
@Eladott Ország: Nem nézek videot mert elfogy a net-em.
kokopelli
@Eladott Ország: ...az 1300 országban rejtőzködő "migráncsról" mikor
fog jelentést tenni a "népének"?...hogy az 1magyar-ok megnyugodjanak
az átb@ßás után!Eldobom magam a röhögéstől,hogy így "paliravette"
azőt imádó scheggnyalóit!!!;--)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Eladott Ország
@kokopelli: Az a befogadott 1300 menekült azóta már elmenekült az országból.
cdn.blog.hu/ma/marhak/image/89043301.jpg
mackoka46
A mocsok most az ukránok nyugdíjáról beszélt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.