Elképesztő dumákkal soroltak be a Fidesz mögé egyes baloldaliak. Az ő hamis érveiket cáfoljuk most meg. Újra az érdeklődés fókuszába került a határon túliak szavazójoga, miután a Demokratikus Koalíció aláírás-gyűjtésbe kezdett az intézkedés visszavonásáért. A DK célja világos:a népakarat nyomását akarják a Fidesznek szegezni. Megmutatni, hogy a magyarok többsége nem ért egyet vele, hogy olyan emberek döntsenek Magyarország sorsáról, akik soha nem éltek, nem adóztak Magyarországon, és nem viselik a szavazatuk ezernyi hátrányos következményét. Röviden: felmutatni, hogy a Fidesz ebben az ügyben (is) a magyar emberek akaratával szemben kormányoz. A DK akciójára elég ostobán reagáltak az ellenzéki pártok: rövid időn belül a zsigeri elutasítás pártjára helyezkedett az MSZP, az LMP, az Együtt és a Momentum is. Amivel egyetlen dolgot értek el: pörög a nyilvánosságban egy forró politikai téma, amiben a DK teljesen egyedül képviseli a magyarok többségének álláspontját. Zseniális öngól, de ez...

Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
aki azt nem érti ? hogy az én életem az én dolgom védeni, nem azé akit pénzért fölém helyez bárki, az hogy állampolgár az egy dolog de nem itt él nem itt adózik,
ne döntsön se velem se ellenem mert igy egymásnak leszünk uszitva.Ez meg a hatalomvágy simán, a megtartásról szól, a gibic is beleköhög a kártyába és büntetlenül ? avagy kidobják a legények a kocsmából. Ez lenne a nemzetpolitika? ez nem , ez egymásnak ugratás . A külhoniaknak a világ összes akadályát odagörgették miért? mert 600 ezren vannak ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Itt ha valaki hülyének nézi az itt élő szavazókat, az pontosan a magyar kormány. A választásokon semmi keresnivalója a külhoni magyarságnak, nem itt élnek, nem itt adóznak, csak a markukat tartják.
vukkocska
Igen, az MSZP, LMP meg a többi befékezett, mert nem tudták előre felmérni az emberek reagálását, féltek, hogy szavazatokat veszítenek. Hajrá, lehet rájuk szavazni, a sunyiságra, a gyávaságra. Most még nem hallottam a hangjukat, hogy mi a véleményük arról, hogy aki soha nem dolgozott Magyarországon, az ne kapjon magyar nyugdíjat. Itthon a magyarok beledöglenek a pár tízezer forintos nyugdíjba, ők meg dőzsölnek és röhögnek.
Nessy
Már elnézést, de miért "hülye" az, aki nem óhajtja, hogy mások döntsenek a sorsáról, olyanok, akik nem viselik a döntésük ódiumát?
Arról nem is beszélve, hogy mindezt mennyiért, közpénzből!
Soros nem valószínű, hogy szavazna! Annál intelligensebb!
Nem utálom a levelezőtagozatosokat, csak pénzért mindenre kapható, nép-nemzethy szöveggel megszédített társaságnak tartom.
kokopelli
@Nessy: Én azt tartom a legszomorúbbnak,hogy (a két mezitelenscheggű viccfigurás
bohóc mellett),olyan bérkommentelő is szórakozik,"aki v. am"i még hülyét is csinál magá-
ból rendelésre,humortalanul magát ismételgetve! Nem tudom,hogy azok mennyiért hülyék
,és miért engedi meg a prop. azt a fajta kommentelést! A romániában szavazó "magyarok"
megvétele pedig, az anyagi szegénységük kihasználása Fidesz módra egy karakterhiány,
aljasság és politikai primitívség!
kukac50
A külföldön dolgozó Magyaroknak nem lehet levélben szavazni csak azoknak akik Magyar nyugdíjat kapnak a szavazatukért,Ez a Fidesz legnagyobb aljassága! Már ami a választási csalást még tetézi is.
glorianna
Miért jó egy két hónapos cikket újra felhozni? Egyrészt a választási tv. nyilván nem fog megváltozni április 8-a előtt, másrészt a nagyonhülye kampányban már így is az elégnél jóval több ellenségeskedés van. Esetleg lehetne-é valami pozitív dumával kampányolni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.