Az Orbán-kormány egy régi egyezményt kihasználva ukránok és oroszok ezreinek fizet nyugdíjat a magyarok pénzéből. A Demokratikus Koalíció azért gyűjti az aláírásokat, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját! A határmenti magyar falvakban rengeteg olyan ház van, amelybe papíron száznál is több ukrán van bejelentve, minden következmény nélkül. Orbán azért fizet nekik havi 300 ezer forintos nyugdíjat a mi pénzünkből, hogy magyar állampolgárságot adjon nekik és 2018-ban a Fideszre szavazzanak a nyugdíjért cserébe. Ez szavazatvásárlás és választási csalás, ez a magyar adófizetők elárulása! El kell törölni az egyezményt és ki kell vizsgálni a csalást. Nem azért dolgozunk, hogy ukránok kapják meg a befizetett adónkat, és ők döntsenek a hazánkról a választáson. Csatlakozz és írd alá Te is, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját!

Forrás: alairas.dkp.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Mi az hogy,sőt senki aki járulékot ide nem fizetett,még az erdélyiek sem sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
...és az vajon jogos-e, hogy a határainkon önszántukból kívül élő, magukat magyarnak hazudó emberek beledumáljanak az itthon élők sorsába, azokéba, akik valóban vállalják magyarságukat és annak minden ódiumát?
olivér
@peterkelemen: a másfél évtizedig jól működő vállalkozásomat,másokéval együtt, lenullázta egy Széchenyi terven felhízlalt ,illegálisan foglalkoztató vállalkozás és a rezsim nem védte meg azokat,akik be akarták tartani a jogszabályokat!Most állami állásból élek,ha a nevemet ,identitásomat vállalva aláírom ezt a kezdeményezést-mert aláírnám persze- ki a rosseb fog megvédeni attól,hogy két pillanat alatt elveszítsem a megélhetésemet?Gyerekeim és anyagi kötelezettségeim vannak.Ilyen országgá váltunk,Ti ezt még nem vettétek észre?
kukac50
Ez csak Orbán szavazat vásárlási taktikája! Akik Magyarországon dolgoztak itt fizettek járulékot azoknak 20-80 ezer forint között jut nyugdíj, de akik nem dolgoztak itt azok kaphatnak 200-300 ezer forintos nyugdíjat. Az anyaországban élők kevesebbet érnek Orbán szemében mint a határon túliak.
KisGenyo2
@kukac50: mert kisebb eséllyel szavaznak rá... ;-)
nem tibi
Én nem tudom sajnos aláírni ,de csak az kapjon aki itt fizetett .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.