Az Orbán-kormány egy régi egyezményt kihasználva ukránok és oroszok ezreinek fizet nyugdíjat a magyarok pénzéből. A Demokratikus Koalíció azért gyűjti az aláírásokat, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját! A határmenti magyar falvakban rengeteg olyan ház van, amelybe papíron száznál is több ukrán van bejelentve, minden következmény nélkül. Orbán azért fizet nekik havi 300 ezer forintos nyugdíjat a mi pénzünkből, hogy magyar állampolgárságot adjon nekik és 2018-ban a Fideszre szavazzanak a nyugdíjért cserébe. Ez szavazatvásárlás és választási csalás, ez a magyar adófizetők elárulása! El kell törölni az egyezményt és ki kell vizsgálni a csalást. Nem azért dolgozunk, hogy ukránok kapják meg a befizetett adónkat, és ők döntsenek a hazánkról a választáson. Csatlakozz és írd alá Te is, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját!

Forrás: alairas.dkp.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Mi az hogy,sőt senki aki járulékot ide nem fizetett,még az erdélyiek sem sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Mi az hogy,sőt senki aki járulékot ide nem fizetett,még az erdélyiek sem sem.
peterkelemen
A határon túli Orbán szavazók akasztófára érettek.
Eriksson
...és az vajon jogos-e, hogy a határainkon önszántukból kívül élő, magukat magyarnak hazudó emberek beledumáljanak az itthon élők sorsába, azokéba, akik valóban vállalják magyarságukat és annak minden ódiumát?
olivér
@peterkelemen: a másfél évtizedig jól működő vállalkozásomat,másokéval együtt, lenullázta egy Széchenyi terven felhízlalt ,illegálisan foglalkoztató vállalkozás és a rezsim nem védte meg azokat,akik be akarták tartani a jogszabályokat!Most állami állásból élek,ha a nevemet ,identitásomat vállalva aláírom ezt a kezdeményezést-mert aláírnám persze- ki a rosseb fog megvédeni attól,hogy két pillanat alatt elveszítsem a megélhetésemet?Gyerekeim és anyagi kötelezettségeim vannak.Ilyen országgá váltunk,Ti ezt még nem vettétek észre?
kukac50
Ez csak Orbán szavazat vásárlási taktikája! Akik Magyarországon dolgoztak itt fizettek járulékot azoknak 20-80 ezer forint között jut nyugdíj, de akik nem dolgoztak itt azok kaphatnak 200-300 ezer forintos nyugdíjat. Az anyaországban élők kevesebbet érnek Orbán szemében mint a határon túliak.
KisGenyo2
@kukac50: mert kisebb eséllyel szavaznak rá... ;-)
nem tibi
Én nem tudom sajnos aláírni ,de csak az kapjon aki itt fizetett .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.