Elárasztják az országot az uszító Soros-plakátok, amelyek – a kormányzati retorika vizuális megjelenítéseként – átveszik a nyilas propaganda és a náci hecclapok stílusát. Aki ezt nem látja, az nem tudom, mit lát. A bevált módszer – “bevált”?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Egyébként szerintetek a 86 éves, dollármilliárdos Soros, a világ egyik legnagyobb befolyású embere, akinek több mint 100 országban vannak érdekeltségei azzal tölti napjainak zömét, hogy aprócska magyar pártocskákat, civil csipet-csapatokat támogat. (Szerintem sokról még nem is hallott..) Érdekes elképzelés... Szerintem ha ő akarna ilyesmibe belefolyni, akkor a jövő héten az ország összes közútja mellett 2 méterenként lenne egy-egy Orbánt fikázó óriásplakát. Mindkét oldalon, kivilágítva. Mert Soros mondjuk rááldozta a fél napi jövedelmét... Eddig a Soros által támogatott dolgok közül a leginkább bizonyított a fél Fidesz vezetés taníttatása. Bár nem látszik meg rajtuk...
Gyártott a Orbán egy mumust, 2 millió 300 ezer meg be van szarva tőle, ahogy azt elvárja a mester. Féljetek, gyűlöljetek, addig se azzal vagytok elfoglalva, hogy miért is lett a hazánk Európa trágyadombja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/09/mi-a-franc-lesz-veletek-ha-soros-netan-feldobja-a-pacskert/
Mi a franc lesz veletek, ha Soros netán feldobja a pacskert?
Értem, hogy a tények nem zavarnak, a mocskot elhallgatjátok, asszisztáltok egy egész ország jövőjét tönkrevágó maffia mindennapi garázdálkodásához, de mi a franc lesz veletek, ha Soros netán feldobja a pacskert? És főleg mikor lesz az a pont, amikor már ti is összeokádjátok magatokat saját magatoktól? Az a helyzet, hogy Soros György a nyolcvanas-kilencvenes évek gengszterváltásának idején elsők között az Orbán nevűt és holdudvarát fertőzte meg a vírussal, amiről most óbégattok. Azóta a vírus olyan mutációkat eredményezett, amelyek immár egy egész ország testén rákos elváltozások formájában szaporodnak. Míg Soros a saját pénzén terjeszti a vírust (támogat civil szervezeteket, sajtót, oktatást, mindent mi üldözendő ellenség), a magyar kormány – mint rákos elváltozás és daganat – adófizetői pénzt harácsol. A kettő közül melyik a kártékonyabb? Ha Soros civiljei – akik hangot adnak a kormány demokráciát fojtogató ténykedéseinek – kártékony vírusok, akkor mi mondható el a népnyúzó, vérpopulista, titkosított magyar kormányról? Hányan vannak Széles Gábortól, Tiborczig azok, akik – Sorossal ellentétben nem önerejükből spekulálva mászták meg az uborkafát – szívják az ország vérét?
kokopelli
@nevemnick: érdekes módon ,a jogvégzett Orbán elfelejtette,hogy azt kell
bizonyítani ami van,és nem azt ami nincs! Be kellene már mutatni azt a Soros-
tervet,és nem csak uszítani! Ez 1933-ra emlékeztet a jogtalansága miatt!
"Én mondom meg ki a...!" Annyira gyermeteg erölködések ezek a baromságok,
mivel nyugaton senki nem ismeri Sorost!Egy újságban sem olvastam róla, egy a-
dón sem láttam,pedig a kábelTV igen sok csatornával rendelkezik! Szegényes
fizetett agyamputáltak szellemi szüleménye!..van az a pénz amiért ßopnak!
(akárkit kérdezek,csak értetlenül néz,és kérdez:sportoló,szinész,filmrendező...stb!)
kereső
@kokopelli: Nálunk orbániában,ez is olyan unortodox módon valósul meg mostanában.Azt meg tökéletesen látod,"én mondom meg...!",és ez mostmár életünk majdminden területén igy van.A törvényhozás háza/a parlament/,mond ki itéletet a biróság helyett.Ez is csak itt fordulhat elő orbánlandban, európa nyugati felén ez ismeretlen./ma már!/
F_Viktor
@kereső: S amikor "én mondom meg...!", az a diktatúra!
kokopelli
@kereső: Az egykori magyar díva mondta Hollywood-ban (asszem):
"Rossz dolog,ha az emberről beszélnek,de rosszabb,ha nem!" (szabadon)
Ergo otthon rossz lehet a "csutinak",de külföldiában egyenesen ß@r mert
senkit nem érdekel,hogy ő egyáltalán van! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.