A fideszes családtámogatási rendszer szépségeit ecsetelte a somogyi fideszes országgyűlési képviselőnek egy videón. Csupán annyi a gond, hogy a nyilatkozó a kaposvári Fidesz egyik alelnöke.

Gelencsér Attila somogyi fideszes országgyűlési képviselő ment el egy kaposvári családhoz, ahol a családfő a kormány családtámogatási rendszerének szépségeit ecsetelte egy videón, valamint a rezsicsökkentésnek is örült egy kicsit.

Kínos: a fideszes alelnök beszélt a kormány családtámogatásáról egy videón

Fotó: wikipedia CC BY 2.0/Alex E. Proimos

Támogatott családok

Januártól tovább bővült a családtámogatási rendszer. Egyebek mellett nőttek az adókedvezmények és egyre többen veszik igénybe a CSOK-ot is. Ezeknek az intézkedéseknek is köszönhető, hogy a gyermekválallási kedv is egyre nagyobb Magyarországon – jelentette ki mai sajtótájékoztatóján Gelencsér Attila, a térség országgyűlési képviselője.

A Kapost.hu cikke szerint azonban van egy kis bibi a dologban: Gáspár András, a családfő ugyanis "civilben" a kaposvári Fidesz egyik alelnöke.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: kérdezd meg divisiont.Ő tudja.
cs.n.
@Horizont: Nem hinném, hogy nekik ez ciki, vagy kínos lenne. Szemrebbenés nélkül hazudnak, ferdítenek, vastag a bőr az orcájukon. A média leadta az örömhíradót, ez a lényeg, a többi meg csak a sorosbérencek áskálódása.
nezelodo
@cs.n.: A örömhíradóban elfeledkezett az agitprop osztály a meghurcolt, majd kirúgott somlóvásárhelyi iskola igazgatónőjéről, akinek az állása, a munkasikerei és a pályázaton nyert pénze lett a veszte a karácsonyfacsúcsdísz fideszes akarnokkal szemben. Alighanem a volt igazgatónő rosszul házasodott...
Desischado
Akkor miért nem emeltétek a családi pótlékot most sem?! Ennyit a hazugságaitokról.
nezelodo
@Horizont: A magas jövedelműek polgári társadalmát akarják nem titkoltan kiépíteni. A kis jövedelműek meg csak élvezzék a korábbi személyi jövedelemadó mentes jövedelmük 15 %-os megsarcolását. Választás előtt pedig üveggyöngyöt vet eléjük, hogy rá szavazzanak. Mit ad Isten, eddig bejött neki minden átverés...
kukac50
Vidéki kis falukban nem ilyen rózsás a helyzet,munkahely nincs adókedvezményt nem tudják igénybe venni a családi pótlék értéke a béka fenekénél,erre büszkék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.