Lassan egymás sarkát tapossák a miniszterelnökjelöltek, a nagy kérdés azonban az, van-e egyáltalán olyan, és ha igen, ki az, aki Orbán esélyes kihívója lehet. Ez van, ezt kell szeretni, ez a választék. Már csak 85 nap van hátra!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...erről az egymáshegyénhátánról jut eszembe, hogy nem csak a me jelöltek tapossák egymás sarkát hanem az ugyanarról szóló cikkek is...vagy huszonöt különböző valaki írt ugyanarról a témáról ugyanolyan véleményt...minta indigóval csinálnák...na ennyire hihető minden.
csipetke
Jó lenne,ha nem egymás sarkát taposnák,hanem összefognának,mert gyorsan itt az április.Félre kéne tenni a büszkeségüket,különben a rablóbanda tovább garázdálkodik...
Sámannus
Ezt várható azoktól, akik az V. kerületben egymás feje tetején jelentkeznek be a posztra. Mondhatnánk azt is hogy egy ágyban hálnak, de még közösülhetnek is.
kiscsillag66
@Sámannus: Képzelem, milyen gyerek születik ebből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.