Budai Gyula egykori fideszes elszámoltatási biztos arról beszélt, hogy a Soros-hálózat megint támadja az országot.

A Fidesz szerint a "Soros-hálózat" 2018-ban ugyanott folytatja tevékenységét, ahol tavaly abbahagyta, így itthon, Brüsszelben és az Egyesült Államokban is támadja Magyarországot.

Budai Gyula szerint a Soros-hálózat megint támadja az országot

Fotó: YouTube/Magyarország Kormánya

Budai Gyula, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a "Soros-hálózat" be akar avatkozni a magyar választási kampányba, és teljesen egyértelmű, hogy el akarja távolítani az Orbán-kormányt.

A "Soros-hálózat" Magyarország elleni támadásai közé sorolta a jelentős részben "Soros György által fizetett" amerikai demokrata szenátorok Magyarországot elítélő jelentését, a brüsszeli "magyarellenes vitanapot", a magyar jogállamiság helyzetéről jelentést készítő európai parlamenti képviselő, Judith Sargentini budapesti látogatását, valamint a "Soros-egyetemen" tartott "migránspárti konferenciát".

Budai Gyula szavai szerint a "Soros-hálózat" ott volt a héten a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. ügyében is a bíróságon.

A fideszes politikus arra is kitért, hogy szintén ezen a héten érkezett meg Brüsszelből a kvótaperrel kapcsolatos értesítés.

"Idetartozik szorosan" továbbá, hogy az Alkotmánybíróság jövő kedden kezdi el tárgyalni a civiltörvényt – tette hozzá, megjegyezve, hogy szerinte a "Soros-hálózat" tagjai mindent meg fognak tenni a jogszabály eltörléséért, mert az "gátat szab annak a hatalmas pénzözönnek, ami a Soros-hálózat által támogatott civil szervezetekhez érkezik".

Budai Gyula arra kérte a kormányt, hogy hozzon olyan döntéseket, ha kell, törvényeket, amelyek megakadályozzák a "Soros-hálózat" tevékenységét.

Azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik 1300 menekült befogadásának ügyében a parlament rendkívüli ülésének összehívását javasolja, a kormánypárti képviselő azt mondta: nem lenne hátrány, ha Vona Gábor Jobbik-elnök jobban tájékozódna. Különbséget kell tenni ugyanis a kvóta alapján betelepítendő migránsok és a genfi egyezmény alá tartozó, oltalmat igénylő menekültek befogadása között – hívta fel a figyelmet, kijelentve: Magyarország a kvóta alapján egyetlen migránst sem fogadott be, a genfi egyezmény alapján befogadottakat illetően pedig a törvények és a bírósági eljárások az irányadók.

(MTI)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
...és akiknek kemény milliókért adták a letelepedési kötvényeket,azokat hova is kell sorolni,kedves Budai úr?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@csipetke: Az elején válaszoltam neki párszor,de amióta lerománozták őt a választási
nézeteiért átment hülyébe! Megpróbálja a gyerekkorunk "kontravicc-taktikáját" a "te vagy
a román nem én" baromsággal! Mi mondtuk 5-6-éves korunkban a "te vagy a hülye nem
én,..nem én hanem te!"stb!Humor nélküli fizetett tetü! Ismétlés a tudás anyja,de nem ennél
a vén elmeszesedett hülyénél!? Lassan már azt hiszem,hogy egy vén demences trottli,tény-
leg a határon túlról!Még azt is feltételezem,hogy homokos a minivirsli mániájával!! Valaki
hiröhögte őt a "Szecskában" a férfi "gőz" osztályon! ;-)...ha van még a levesből,küldj át! ;--)))
csipetke
@kokopelli: Értem,és eztán ehhez tartom magam.Egyébként a pszichológus barátnőm szerint aki folyton a minivirslivel,és hasonló dolgokkal vagdalkozik,azért teszi,mert így kompenzálja az emiatti kisebbrendűségi érzését.
A leves-dolog tizenéve volt,azóta minden fórumon ez vagyokA magasságom(mélységem) miatt is adta magát a csipetke,mert erős izgalmi állapotban vagyok 156 cm.:)
Nessy
@csipetke: @kokopelli: Ebbe csapdába én is beleestem párszor. Gondoltam ha debilebb emberekkel is szót tudtam érteni, normális, emberi szóval, talán vele is sikerül. nem sikerült. Aztán rájöttem az okára! Egy halfarokkal nem lehet kommunikálni!
dodóka
Gyula, Gyula, Gyuluska... Hülyébb már te sem leszel...
csipetke
@Nessy: Hát igen.Azt mondják,a fejétől büdösödik láb,az ő esetében a farkától bödösödik a fej.
:)
Nessy
@dodóka: Erős akarat csodákra képes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.