Budai Gyula egykori fideszes elszámoltatási biztos arról beszélt, hogy a Soros-hálózat megint támadja az országot.

A Fidesz szerint a "Soros-hálózat" 2018-ban ugyanott folytatja tevékenységét, ahol tavaly abbahagyta, így itthon, Brüsszelben és az Egyesült Államokban is támadja Magyarországot.

Budai Gyula szerint a Soros-hálózat megint támadja az országot

Fotó: YouTube/Magyarország Kormánya

Budai Gyula, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a "Soros-hálózat" be akar avatkozni a magyar választási kampányba, és teljesen egyértelmű, hogy el akarja távolítani az Orbán-kormányt.

A "Soros-hálózat" Magyarország elleni támadásai közé sorolta a jelentős részben "Soros György által fizetett" amerikai demokrata szenátorok Magyarországot elítélő jelentését, a brüsszeli "magyarellenes vitanapot", a magyar jogállamiság helyzetéről jelentést készítő európai parlamenti képviselő, Judith Sargentini budapesti látogatását, valamint a "Soros-egyetemen" tartott "migránspárti konferenciát".

Budai Gyula szavai szerint a "Soros-hálózat" ott volt a héten a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. ügyében is a bíróságon.

A fideszes politikus arra is kitért, hogy szintén ezen a héten érkezett meg Brüsszelből a kvótaperrel kapcsolatos értesítés.

"Idetartozik szorosan" továbbá, hogy az Alkotmánybíróság jövő kedden kezdi el tárgyalni a civiltörvényt – tette hozzá, megjegyezve, hogy szerinte a "Soros-hálózat" tagjai mindent meg fognak tenni a jogszabály eltörléséért, mert az "gátat szab annak a hatalmas pénzözönnek, ami a Soros-hálózat által támogatott civil szervezetekhez érkezik".

Budai Gyula arra kérte a kormányt, hogy hozzon olyan döntéseket, ha kell, törvényeket, amelyek megakadályozzák a "Soros-hálózat" tevékenységét.

Azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik 1300 menekült befogadásának ügyében a parlament rendkívüli ülésének összehívását javasolja, a kormánypárti képviselő azt mondta: nem lenne hátrány, ha Vona Gábor Jobbik-elnök jobban tájékozódna. Különbséget kell tenni ugyanis a kvóta alapján betelepítendő migránsok és a genfi egyezmény alá tartozó, oltalmat igénylő menekültek befogadása között – hívta fel a figyelmet, kijelentve: Magyarország a kvóta alapján egyetlen migránst sem fogadott be, a genfi egyezmény alapján befogadottakat illetően pedig a törvények és a bírósági eljárások az irányadók.

(MTI)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
...és akiknek kemény milliókért adták a letelepedési kötvényeket,azokat hova is kell sorolni,kedves Budai úr?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
...és akiknek kemény milliókért adták a letelepedési kötvényeket,azokat hova is kell sorolni,kedves Budai úr?
Eladott Ország
Úgy árulják az országot gazdag külföldieknek, hogy a vételárat a polgárokkal fizettetik meg.
Tehát az a helyzet, hogy a magyar államnak minden egyes letelepedési kötvényen vesztesége van, de ez nem akadályozza meg a – magyar emberek véleményére ez ügyben egyáltalán nem kíváncsi – magyar kormányt abban, hogy idegen embereket telepítsen be úgy, hogy minden egyes betelepített után offshore-cégek kaszálják le a 74-89 ezer eurónyi nettó hasznot.
A korrupció iránti zéró tolerancia jegyében a kormány tudatosan, előre megfontoltan kényszerít rá az országra egy nyilvánvalóan veszteséges konstrukciót, és semmilyen magyarázatot nem ad arra, hogy a több tíz milliárd forintos nyereségből miért a Habonyhoz kapcsolódó offshore-cégek profitálnak, és miért nem az állami költségvetés. Ha már olyasmit árulnak, ami aligha lehetne árucikk. És ha már az állami engedély kibocsátásába olyan offshore-cégeket is belevontak, amelyeknek semmi keresnivalójuk nem lehetne ebben az egyenletben. Leegyszerűsítve: a Fidesz úgy árulja az országot kétes hátterű/bármilyen hátterű gazdag külföldieknek, hogy a vételárat (kamatostól!!!) a polgáraival fizetteti meg. Akiknek kötelességük örülni annak, hogy a közben keletkező hasznot is mások fölözik le. Papagáj futsalos Petike ez lenne a genfi egyezmény alapján befogadottak ? Röhej!
kiscsillag66
@csipetke: csipetke, csipetke, az teljesen más. Azt ők csinálják, nem az ellenzék. Nekik nem szabad.
bencemacska
Budai, volt katonai ügyész szerint:
"Különbséget kell tenni ugyanis a kvóta alapján betelepítendő migránsok és a genfi egyezmény alá tartozó, oltalmat igénylő menekültek befogadása között – hívta fel a figyelmet, kijelentve: Magyarország a kvóta alapján egyetlen migránst sem fogadott be, a genfi egyezmény alapján befogadottakat illetően pedig a törvények és a bírósági eljárások az irányadók"
Hol a bizonyíték? Bizonyíték nélkül csak a pöttyös seggű véleményét fogadom el: blöff, blöff, blöff, ...
Mi bizonyítja, hogy a kvóta migráncsokról szól?
Mi bizonyítja, hogy a befogadottak megfelelnek a Genfi-egyezménynek? Kik ők, Hol vannak? Hol van a pénz, amivel megvették az "oltalmat"?
Kérek definíciót a "migráncsokra" és az oltalmazottakra!
Budai egy jogvégzett ember! Ezzel kellene kezdeni a mondanivalóját, hogy a hallgatóság/olvasók értsék miről beszél!!!
Ha a Soros -Hálózatnak az a definíciója, hogy le akarják váltani az OV kormányt, akkor én is tagja vagyok!!! Kérem az igazolást!
Igaz, hogy én nem leváltani akarom, hanem elzavarni!!!
kereső
@Eladott Ország: ezen a "jó bizniszen!", a magyar állam-mi- közel 10.millirád Ft-ot buktunk eddig.
Hol van még a tőke+kamat/ami ugye garantált!/ visszafizetése.
Perwool
Elég jó színben van még az öreg, de bárhogy is nézzük, már 86 éves. Túl sok már nem lehet neki hátra. Szóval gondolom Orbán-berkekben már lázasan keresik az utódját. Kell valami intergalaktikus sátán, aki a háttérből irányítja a világ harcát az orbáni édenkert ellen és szervezi, támogatja, pénzeli, sőt talán ő maga szüli a hazaárulókat, akiknek a nemzet elpusztítása a legfőbb céljuk. Időnként próbálom elképzelni, mikor Soros, a 86 éves dollármilliárdos, akinek a világ több mint száz országában van üzleti érdekeltsége, ül a felhőkarcolójában makkos cipőjében, és napi sok órán át azon töri a fejét, hogy miképp tudná Magyarországot tönkretenni.
"Ma küldök a Kétfarkú Kutya Pártnak 1 millió forintot. Hú de kemény kibaxás ez Orbánnal. Holnap veszek egy új cipőt valamelyik csóróbb Momentumosnak. Holnapután meg kifizetem valamelyik civil szervezet telefonszámláját."
advocat
Egykor katonai ügyész. Biztos MSZMP tag volt. Ekkorát változzon? Hiába a nyelv az mindig jó helyen dolgozik. És bejön!!!
rohács1926
Íme, egy újabb ködösítés, agymosás az elbutított fidesz hívők azon részének, akik olvasni még éppen tudnak, de gondolkodni már egyáltalán nem.
dr. prédikátor
Buta gyula!! Úgy látszik az elbutulás jelei már teljesen a hatalmába kerített??!!! Vagy a halottak szelleme szállt meg???
Eladott Ország
@kereső: ma, 15:15; Ezeknek már az életfogytiglan is kevés volna.
dr. prédikátor
@durbincs: Takarodj a picsába te buzi köcsög!!!
bencemacska
@advocat: ma, 15:57
Tanuld meg:" A nyelvek nem változnak, csak a seggek!"
(Egy volt kollégám jelmondata!)
Clavigo
Vazze...Ez a hulladék is felébredt...szilveszter után.
justhpeter
Ez a Budai is egy rekorder. Ilyen rövid idő alatt ennyire leépülnie még senkinek sem sikerült. De most új csúcs született. Budai elérte alulról Németh Szilárd alfelét.
papa.49
Láttam a sajtótájékoztatóját, a riporter kérdésére majd egy percig köpni,nyelni nem tudott aztán elkezdett másról hadoválni !!!
Hiába rutinos fütyiszes szar, aki még a halottakat is aláírásra bírja, !!!
Clavigo
@durbincs: Téged ki kérdezett,,Húgyagyú ?
csipetke
@durbincs: Ott Románia-alsón,ahonnan téged szalajtottak,mindenki ilyen elmebeteg?Vagy csak te?Megmutattam a pszichológus barátnőmnek az idióta írományaidat,és ő azt mondja,valószínűleg azért irkálsz ennyit az apró szerszámokról,és minivirslikről,mert neked van ilyen.És azt tanácsolja,hogy mutasd meg magad orvosnak,mert igen súlyos eset vagy...
csipetke
Asszem a Zárójel.hu-n olvastam egy interjút és néztem egy videót Sorossal.Azt mondja a kisöreg,hogy a titkára,és az asszisztense egy reggel a leveleket bontogatták,majd odvittek egyet Sorosnak,Orbán adománykérő levele volt.Azt mondta,hogy a hasukat fogva röhögtek ezen egész nap.Na,ez a pofátlanság csimborasszója.Sorosnak egy nagy bűne van,hogy a rendszerváltásnál,sőt már előtte támogatta ezt az aljas bandát.Szegény,nem tudhatta előre,hogy egy kezdő rablóbandát finanszíroz..
desiro
buta gyula mutasd meg a Soros tervet idióta a fajtársatok megmondta, nem létezik.
F_Viktor
Nyugi gyula, ha Soros olyan geci lenne, mint ti, ha olyan harcias (szájkarate) lenne, mint ti, ha tényleg kormányt akarna váltani, akkor 1 hónap múlva lógnátok gecik!
Nessy
Mondja Budaí uram, a Soros terv szerint mennyi letelepedési kötvényt kell eladni? Teljesítettük a kvótát?
Qqberci
Gyulus, most már igazán felírathatnál magadnak valami rendesebb dilibogyót...
peterkelemen
Még ma írok levelet Soros Gyuri bácsinak, hogy ugyan már mire vár még? Intézkedjen és likvidáltassa Orbánt. Ha kell a magyar nép kifizeti a költségeket ha ez probléma lenne.
peterkelemen
@F_Viktor: Bizony-bizony ha Soros valóban lépne akkor Orbán már vagy lógna vagy egy golyóval a fejében feküdne valahol. Bár remélem ami késik az nem múlik.
Eladott Ország
@rohács1926: tegnap, 15:57, Budai Gyulánál csak a seggek változtak... Szegény Gyula! Amikor a nagy csontváz kutakodása közben egy sem dőlt ki a szekrényből, csak a szekrény dőlt a fejére, azóta teljesen meghibbant. Egy darabig nem is lehetett az idétlent másra használni, csak a dinnye reklámra, amikor is a TV-k előtt nagyokat bólogatva zabálta a görögdinnyét. Most megint előbújt, s hozza az idióta formáját!
szaboria1
@Eladott Ország: Mert Viktor így fog szelektálni a választások után ha kevesebben kerülnek be az ilyen csókosoktól fog meg válni.
rohács1926
@Eladott Ország: 07.15
"Budai Gyula arra kérte a kormányt, hogy hozzon olyan döntéseket, ha kell, törvényeket, amelyek megakadályozzák a "Soros-hálózat" tevékenységét."
Persze az is lehet, hogy a kormány kérte meg Budai Gyulát, hogy ő kérje meg a kormányt, hogy hozzon olyan döntéseket...
Lehet csak egyszerű szerepvállalás; mert van az a pénz...
kokopelli
..a parasztokat átverő,szolgálati lakással simliző,hullákat szekrényből kidöntögető
és a dinnyetenyésztők szóvivői feladatai után, Soros-vadász lett a kis nyalonc?
Stüszi jobban állna neki! A "kis akárki" egy jó képességü udvaribolond,mert akár
"mindenre képes"!
Hellcat
A lufi kidurrant már kiderült, hogy RÉG betelepítette a fidesz a menekülteket...titokban. Mégis miről beszélünk akkor.
Nessy
@Hellcat: Etetni kell a birkákat, pláne így választás előtt!
szép új világ
Na már megint csahol Orbán fogatlan pitbullja.
nezelodo
Ezt a szerencsétlent sem az esze miatt tartja a gazdája az biztos.
csipetke
@durbincs: Azért orvosnak okvetlenül mutasd meg magad,igen nagy nálad a baj.
Egyébként ha a gazdád fideszes oldalán írogatsz,ott is az apró fütyidről beszélsz?Vagy ott nem írogatsz,mert csak ezért kapsz pénzt,hogy ideömleszted az abszolut értelmezhetetlen baromságaidat?
bencemacska
@Hellcat: ma, 10:42
Fidesz magyarázat:
Ők a genfi egyezmény alapján jártak el, az EU meg kvóta rendelet (? alapján migránsok letelepítését követeli!
Bizonyíték? A kirakatban!-:)))
tudode
A Fidesz-hálózatnál jobban NEM TÁMADJA/TÁMADTA senki TÖRVÉNYESÍTETTEN ezt az alvó országot!
.
Kikotyoghatnák, hogy az ORBÁN TERV mit rejteget azé, hogy NE VEGYEN ÚJABB NÉGYÉVRE
tudode
@tudode: .
Folyt.
... hogy NE VEGYEN ÚJABB NÉGY ÉVRE zsákba szarkát az ország!
kokopelli
@csipetke: ..miért nem ß@rjátok le ezt a buzi fityiszes gerinctelen patkányt?
Nem tudtok,csak egymással kommunikálni? Neki valamiért schegget kell nyalnia,
miközben csak a zavarás a fizetett feladata! Ez is jellemző az országra,ill. mindíg
is jellemző volt! Lásd a történelmet! Mindig voltak és lesznek ilyen emberi hulladé-
kok!
( ...ne haragudj,de rólad mindig a mutter sárga,tojásos csipetkéje ugrik be,amit sok-
sok évtized óta hiányolok! ;--(
csipetke
@kokopelli: Mert időnként felbosszant ez a seggfej,mert ha értelmesen írna,vitaképesen,az rendben lenne,de ez egy elmebeteg.Valszínű,hogy ez volt az uccsó,hogy írtam neki.Egyébként mikor regisztráltam valamilyen oldalra,épp borsólevesbe gyártottam a csipetkét,így adta magát a nick...:)
kokopelli
@csipetke: Az elején válaszoltam neki párszor,de amióta lerománozták őt a választási
nézeteiért átment hülyébe! Megpróbálja a gyerekkorunk "kontravicc-taktikáját" a "te vagy
a román nem én" baromsággal! Mi mondtuk 5-6-éves korunkban a "te vagy a hülye nem
én,..nem én hanem te!"stb!Humor nélküli fizetett tetü! Ismétlés a tudás anyja,de nem ennél
a vén elmeszesedett hülyénél!? Lassan már azt hiszem,hogy egy vén demences trottli,tény-
leg a határon túlról!Még azt is feltételezem,hogy homokos a minivirsli mániájával!! Valaki
hiröhögte őt a "Szecskában" a férfi "gőz" osztályon! ;-)...ha van még a levesből,küldj át! ;--)))
csipetke
@kokopelli: Értem,és eztán ehhez tartom magam.Egyébként a pszichológus barátnőm szerint aki folyton a minivirslivel,és hasonló dolgokkal vagdalkozik,azért teszi,mert így kompenzálja az emiatti kisebbrendűségi érzését.
A leves-dolog tizenéve volt,azóta minden fórumon ez vagyokA magasságom(mélységem) miatt is adta magát a csipetke,mert erős izgalmi állapotban vagyok 156 cm.:)
Nessy
@csipetke: @kokopelli: Ebbe csapdába én is beleestem párszor. Gondoltam ha debilebb emberekkel is szót tudtam érteni, normális, emberi szóval, talán vele is sikerül. nem sikerült. Aztán rájöttem az okára! Egy halfarokkal nem lehet kommunikálni!
dodóka
Gyula, Gyula, Gyuluska... Hülyébb már te sem leszel...
csipetke
@Nessy: Hát igen.Azt mondják,a fejétől büdösödik láb,az ő esetében a farkától bödösödik a fej.
:)
Nessy
@dodóka: Erős akarat csodákra képes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.