Mindenki saját terepén érzi magát a legjobban, a hazai pálya előnye még a felcsúti focicsapat teljesítményén is meglátszik. De mit csináljon akkor a miniszterelnök-jelölt, ha a hazai pályát is alig ismeri? Tűnjön magabiztosnak. És miért szereti a permanens háborút a miniszterelnök? Mert ott nincs kérdés, csak parancs. A hvg.hu heti politikai elemzése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Jól behúzta a dumájával az ország 1/4-ét, amelynek 3/3-a issza a KESERŰ LEVÉT!
.
Mindent megcsinált, amellyel ellenzékben vádolta a regnáló kormányt!
.
www.youtube.com/watch?v=sm4BvJb8gtA&t=112s
.
www.youtube.com/watch?v=9l7aIEGB9ic
.
Bedugulhatna már, hagyhatná, hogy NE CSAK AZ Ő ÁLMA, az alattvalók, mi "álma", a fél ország ne kotorásszanak a kukában, amikor már nem jut FAR-HÁTRA!!!
.
"Folytathatatlan" bármely párt által ez az ILLIBERÁLIS izé, ELÖLRŐL kell kezdeni mindent, de addig, amíg EZEK az Ország Házában levegőt vehetnek addig EBBEN AZ ORSZÁGBAN NEM LESZ BÉKE, nyugalom üres, uszító dumájukkal!
tudode
@tudode: .
Jav.
... a mi "rendszerváltáskori álmunk", legalább az, hogy a fél ország ne kotorásszon a kukában, amikor már nem jut FAR-HÁTRA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.