Ismerős nekem valahonnan ez a jelszó. Nem a XX. századból, hanem sokkal régebbről. Valamikor nagyon régen – amire már nagyon sokan még a tanulmányaikból sem emlékeznek – valami hasonló hangzott el, az uralkodással kapcsolatban. A vezér kardját az Úr a királynak adta, a csuhásoknak pedig térdre kell borulnia akarata előtt. Aztán jött a szoknyás had, és győzött. Ezt követte a canossa – járás. Érdekes módon jelen időben is elhangzott ez a jelmondat, de most, a papok, az Úr szolgái járulnak a vezérhez kézcsókra, és imádják, mintha Isten volna. Teszik ezt azért, amiért mindig is PÉNZÉRT! Mert abból nekik, soha nem elég.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
A hódmezővásárhelyi plébános lejáratta a katolikus egyházat.Ez a pap elkurvult,nem sokkal különb,mint a rákospalotai szemétégetőnél kint álló lányok.Pénzért mindent,Hofi után szabadon,szopok-nyalok-gombot varrok...
papa.49
@csipetke: Csak ennek magasabb a TARIFÁJA !!!
csipetke
@papa.49: Hát ja.Az összeg más,de ugyanaz a kurvulás..
F_Viktor
@csipetke: Az a gond, hogy ez nem egyedi eset, a szószékről több helyen is nyíltan kiállnak a fityesz és a jobbik mellett.
csipetke
@F_Viktor: Hát persze.Az üzlet,az üzlet...
F_Viktor
@csipetke: E kdnp-s üzlet részleteit nagyon szépen leírta a cikk szerzője.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.