Az MSZP országgyűlési képviselői is megdöbbenéssel értesültek Mihai Tudose akasztós nyilatkozatáról.

Szerintük a román miniszterelnök szavai elfogadhatatlanok és megbocsáthatatlanok voltak. Európai uniós tagállamban felelős állami vezető így nem reagálhat a magyarok törvényes autonómia törekvéseire.

Az MSZP is reagált a román miniszterelnök botrányos nyilatkozatára

Mihai Tudose román miniszterelnök egy ünnepségen, amelyen Piranha márkájú páncélozott katonai járművek vásárlásáról írt alá megállapodást a román nemzetvédelmi minisztérium vállalata és a svájci gyártó cég, General Dynamics European Land Systems – Mowag a bukaresti nemzetvédelmi minisztériumban 2018. január 12-én. (MTI/EPA/Robert Ghement)

Ezért az MSZP képviselői kezdeményezték, hogy az Országgyűlés Külügyi és Nemzeti Összetartozás Bizottsága üljön össze tárgyalja meg a kialakult helyzetet, ítélje el a magyar kisebbség elleni nyilatkozatot, terjesszenek a Tisztelt Ház elé határozati javaslatot, mert ebben az ügyben, a magyar parlament sem maradhat néma.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos ...ez megint öngól az MSZP részéről...tudomásul kéne venni hogy a honi magyarok zöme tojik a határon túliakra,főleg mióta szavazati jogot kaptak...Amíg ezt nem értitek meg addig csak vergődhettek...A migránspolitikátokkal orbán alá játszotok,evvel meg gyurcsány malmára hajtjátok a vizet...akivel ugye nem akartok szövetkezni!!Komolyan..néha felmerül bennem hogy szöröstől-bőröstől megvette a csúti az ellenzéket!!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Ez az egész ellenzék egy kalap szart sem ér, nyomoroncok.

Dehát ez van nekünk, ezekkel kell nyerni. Tessék összefogni. A hülyék a bénákkal, a buták a balgákkal. Csak könyörgöm ne pofázzatok annyit, senkit nem érdekel a nyomorult eszmeiségetek, tessék összefogni a gecikormány leváltására.

Mindenkinek.
peterkelemen
Az MSZP egyértelműen felvásárolták Orbánék. Csak azok nem látják át, akik totáls hülyék a politikához. Álellenzéki pártként funkcionálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.