A napokban jött ki az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) magyar közbeszerzéseket érintő legújabb jelentése, melyben az áll, hogy Orbán Viktor veje 12 milliárdnyi pénzt lopott el az Európai Uniós fejlesztési pénzekből. Ahogy már többen beszámoltak róla, a kormánypárti propagandasajtó nagyon példamutató módon, szinte egyhangúan igyekezett ezt a hírt elhallgatni. Ám ezek csak feltételezések voltak, az eltussolás bizonyítékát maga az MTI adta írásba. Az történt, hogy Hadházy Ákos rendkívüli korrupcióinfó sajtótájékoztató keretében beszélt az ügyről. Az MTI nem küldött tudósítót az eseményre, pedig egy parlamenti frakcióval rendelkező párt társelnöke hirdette meg azt. Ez az eljárás igen szokatlan jogállami keretek között egy állami távirati irodától. Az LMP ezután megpróbálta az elhangzottakat sajtóközleményben eljuttatni a közvéleményhez.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Nem lepődtem mg, az MTI-t már csak MEH-nek nevezem (Meghamisít, Eltitkol, Hazudik).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"Ezért fog börtönbe menni a miniszterelnök és a veje – lett volna a közlemény címe, ám az MTI gyorsan vissza is dobta, hogy ezt ők aztán nem fogják kiadni."
"Hadházy Ákos elmondta, hogy az LMP követeli: ahogyan a metró beruházásnál, úgy a kormány ebben az ügyben is haladéktalanul hozza nyilvánosságra az OLAF jelentését. Az OLAF egyébiránt a teljes összeg visszakövetelésére tesz javaslatot az Európai Bizottságnak: ha ez így lesz, akkor 12 milliárd forintot kell visszafizetni a magyar adófizetők pénzéből."
F_Viktor
Nem lepődtem mg, az MTI-t már csak MEH-nek nevezem (Meghamisít, Eltitkol, Hazudik).
relleporp
Jókor jött ez a jelentés, ezt most nehéz lesz kimagyarázni, vagy másra kenni.
papa.49
Már kenik a Bajnaira, egy, két nap múlva már a Gyurcsány is tettes lesz, pedig a szart ha szétkenik csak BÜDÖSEBB LESZ, de szar marad !!!
peterkelemen
MTI = Orbán egyik szócsöve akárcsak az M. Ezeknek közük nincs a közszolgálatisághoz. Ezek is remekül bizonyítják, hogy Magyarországon nincs se demokrácia se jogállam.
Sámannus
Hol az ügyészség és bonyúkötél Savanyú Jóskák? Töketlenek ezért fogtok repülni mind ahányan.
Hogy lehet ezt így csinyáni?
kisrigó
@relleporp: Sajnos, meg fogják magyarázni, illetve agyonhallgatják. Már a nagyon-nagyon szakértő egyik tolvaj el is kezdte. Persze, csak küldje az OLAF a jelentést, majd "megvizsgáljuk", ha újabb bizonyítékuk van. Magyarul, mi már ezt vizsgáltuk, minden rendben volt, majd, ha új infótok van, akkor gyertek! Mit is várhatunk egy halott ügyfél aláírásával manipuláló csaló ügyvédtől?! Már előre hazudnak, hogy a Bajnai kormány alatt kezdődött a vizsgálódás. Cseppet sem zavarja őket az az aprócska tény, hogy most a nemzet veje áldásos tevékenysége alatt történtek vannak górcső alatt!
Yoda69
@relleporp: Egyetertek. Ha van esze az ellenzeknek hasznalja ezt a fegyvert a valasztasokig.
Desischado
Na, erre ugorjon az ellenzék! És kiváncsian várom, lesz e számonkérés végre. Nem véletlenül vette el tiborz orbán lányát feleségül! Mert nem a szerelem hajtotta, az biztos!
namihami
Nem küldött az MTI sajtótalpnyalót?
Nahát, a meglepetéstől még az állam is leesett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.