Hódmezővásárhelyen időközi polgármester választásra készülnek, amúgy magyarosan, ahogyan ez mostanság itt szokás. Németh László plébános előre beharangozta, hogy vasárnapi példabeszédére érdemes lesz "figyelmezni"a helyi hívőknek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Gábor Györgynek igaza van. Sajnos. Németh Lászlónak két istene van. A pénz és Orbán.
szaboria1
Vajon Paskai mit mond erről? Vagy a Szeged Csanád püspöke? Mert ezt nem lehet szó nélkül eltűrni. A papnak nincs joga politizálni a templomba.
szaboria1
Megdöbbentem Kis Rigó László nyilatkozatán, hogy helyeselte a papja viselkedését. De mit várunk egy olyan megyés püspöktől aki a pápával sem ért egyet.
olivér
Azért mondja ezt Gábor György,mert még nem járt a Hit gyülekezetben.Na ott van ám csak politizálás és köpönyegforgatás.Először az SZDSZ,aztán a szocik,most a Fidesz mellett.Ezektől irdatlan pénzt kap támogatásként és az ATV-ben reklámbevételként Németh Sándor szektavezér,úgyhogy a Fidesz már örök kedvenc marad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.