A törött bordák és más sérülések, valamint egy balesetveszélyesnek minősített mozgólépcső miatt két hetet kellett töltenie kórházban az énekesnőnek.

Az énekesnő szeretett volna peren kívül megegyezni azzal az érdi bevásárlóközponttal, amelynek lépcsőjén súlyos balesetet szenvedett 2016 őszén, de nem sikerült. Korábban négymillió forintot szeretett volna kapni a kiesett bevételei miatt, ám megegyezés híján bíróságra megy, és a gyakorlat szerint a jogi képviselőjével már nyolcmilliót követel a cégtől.

Nem sikerült megegyezni a céggel, pedig még a lányom, Niki is próbált segíteni, tárgyalt a cég angliai központjában, de hiába

– árulta el Cini, aki 2016 novemberében egy bevásárlóközpont lépcsőjén gurult le. Hat bordája eltörött, víz került a tüdejébe, légmelle is keletkezett, így közel két hetet kellett kórházban töltenie.

Zalatnay Cini nyolcmilliót követel egy érdi bevásárlóközponttól hat törött bordáért

Létezik egy kormányrendelet, amely előírja az üzemeltetési feltételeket, például a lépcsők olyan kialakítását, hogy azok ne legyenek balesetveszélyesek. Ez a lépcső azonban az volt, a feltehetően a csúszásmentesítés érdekében használt, de nem körültekintően kiválasztott ragacs miatt, amelybe ügyfelem lába beleragadt és emiatt történt a súlyos baleset

– magyarázta korábban Cini ügyvédje, dr. Lichy József, miért is érzik jogosnak a többmilliós kártérítést.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Van az ország népének egy rétege, akikkel mindig történik valami. Mi többiek pedig nap mint nap unatkozunk. Velünk ilyen milliós esetek sose jönnek szembe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Probalkozni lehet, de eleg harmatgyengenek tunik az allitas:
"a feltehetően a csúszásmentesítés érdekében használt, de nem körültekintően kiválasztott ragacs miatt, amelybe ügyfelem lába beleragadt és emiatt történt a súlyos baleset"
Dr plágium
Peren kívüli megegyezés? Ugyan már! Pereljen nyugodtan, az ügyvédje majd jól jár.
justhpeter
Van az ország népének egy rétege, akikkel mindig történik valami. Mi többiek pedig nap mint nap unatkozunk. Velünk ilyen milliós esetek sose jönnek szembe.
sokanvagyunk
Én azért megnézetném, mennyi az átlagos - bevallott - bevétele fellépésekből, pár hétre vetítve.
ittott
szegény hülye. vagy nem is szegény, házvezető nőre futja? nézett volna a lába elé. már a fasznak sem kell. lecsúszott. lám el is csúszott.
Eladott Ország
Nem kell ekkora dudákat csináltatni és akkor látja a lépcsőt. Egyébként, hogy bizonyítja be, hogy nem volt részeg?
Peller Anikó
Gondolom a vásárlók ezreinek ragadt bele a liba a "ragacsba" de csak a Si szelebek szívathatják a Stop Shopot. Lehet nem is mozgólépcső és lehet nem is ragacs. Talán fosztogattak.

www.borsonline.hu/celeb/nem-talaltuk-meg-a-gumicsikot-melyen-cini-allitolag-elesett/121602
szep napot
Megint a sittes Saci. Egy kozismert szelhamos ismet csalni probal. Remeljuk ugyvedje jol megkopasztja es a birosagon elkuldik a francba.
wagabund
@Eladott Ország: jó kérdés..
Remélem az áruház ezzel is érvel egy sittes bálnával szemben. Sajnos utólag nem lehet bizonyítani, hogy be volt baszva. Máshol még mindig folyik egy tartozási per ellene. Így próbál pénzt szerezni? No és a lánya? nagyon hajt a csaj...
peterkelemen
Ez a nő undorító. Lop, csal ebből él.
wagabund
A kissé telt művésznő ott énekelt a díjátadó gálán is..illetve ott állt..az mennyit hozott? abból fussa az adósságra ?
wagabund
@szep napot: bocsánat, de titokban röhögtem..
SystemError
2 hèt alatt 4 millát bukik Cini, ha nem "dolgozik"... és ő az a tipus, aki addig mondja magának, amig el nem hiszi maga is és behisztizve kèri ezt számon..:) Igazából olyan, mint egy műkörmös proli Icából lett ingatlanos..:)
Eladott Ország
@wagabund: Látszik a szeméről, hogy iszik és drogozik is. Ha ilyen jól keres miért csak egy ujjára futja körömlakra.
terlasz
Légmellei lettek szegénynek, de ennek akár örülhetne is, mert a nehéz, folyadékkal töltött mű-tőgyek nyomták bele a csúszásgátló "ragacsba".
moareka
Elfogyott a pénz, vagy sokat tetszett inni, vagy mindkettő...Elérkezett az idő a teljes visszavonulásra...
namihami
"016-ban 4 millióért gurigázott? 2018-ra, bár (állítólag nem volt infláció) ez már 8 milla lett?
Még néhány év, év hozzáírhatjuk a Cini kártérítési igényét a nemzeti adóssághoz. Vagy csak az éves GDP lesz képes fedezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.