Amikor a lány hazaért, leütötte, aztán elvágta a torkát.

Egy hét alatt három fiatalt végeztek ki brutálisan a XVII. kerületi Újlak utcában, egymástól mindössze ötszáz méterre. Az egyik támadó még a helyszínen fejbe lőtte magát, a másikat egy hajtóvadászat során elkapták. Neki az első gyilkosság adott ötletet – írja a Bors.

Le akarta másolni az öt nappal korábbi vérengzést Rákoskeresztúron

Kétségbe­esett kiáltozásokra és szívet tépő zokogásra riadtak fel péntek este a fővárosban a máskor csendes, nyugodt, XVII. kerületi Újlak utca lakói. Az egyik ház hatodik emeletén a 17 éves W. Dávid egy késsel várta a lépcsőházban szerelmét. Amikor a 19 éves S. Fanni hazaért, a fiú hátulról leütötte a folyosón, egy késsel átvágta a torkát, majd elmenekült. Fanni testét egy 12 éves gyerek fedezte fel.

Végzetes tette előtt W. megmondta a lánynak, hogyha nem kezdik újra a kapcsolatot, úgy fogja vé­gezni, mint múlt hétfőn az a másik lány az utcából, akit szintén a volt szerelme gyilkolt meg – nyilatkozta név nélkül egy barát a bulvárlapnak.

A késelés után Dávid a vérbe fagyott áldozatát otthagyta, és elmenekült. Egész éjjel folyt a hajtóvadászat utána, a rendőrök az egész környéket ellepték, a lakókat addig se be, se ki nem engedték a házból.

A Bors információi szerint a fiú a gyilkosság után végezni akart magával, búcsúüzenetet is hagyott, azonban terve nem sikerült, ugyanis tette után nem sokkal a házában elfogták.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mihádák Zoltán

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
Lám, a napi egy-két gyilkosság megvan migránsi segítség nélkül is... Valahogy vissza kellene venni az agresszió propagálásából, különben nem 300 körüli lesz évente az emberölések száma, hanem legalább 1000 :(
Pálinkás Pál
Egy kérdés...ilyenkor,amikor a dolog egyértelmű...a mocskos pofájukat miért nem lehet leközölni??? Nem érdekel hogy fiatalkorú,egy ilyen állatnak nincsenek jogai!!Bezzeg a bolti Fruttitolvajokat kiposztoljátok...kicsit röhejes...nem...inkább elkeserítő ez a hozzáállás!!!
Tollascsőr
@Pálinkás Pál: Mert NEKI, jogai vannak. Az áldozatnak meg csak emléke...
glorianna
Lám, a napi egy-két gyilkosság megvan migránsi segítség nélkül is... Valahogy vissza kellene venni az agresszió propagálásából, különben nem 300 körüli lesz évente az emberölések száma, hanem legalább 1000 :(
Borsodi
Szolgálunk és védünk, biztonságban élünk(Egyre jobb a közbiztonság! Halálbüntetés már meg érett Országunkban.Szemet szemért fogat fogért alapon pusztuljon az ilyen mocskos féreg,nincs megbocsátás.Fel kell akasztani! Nem etetni itatni a mi pénzünkön.
Borsodi
@Szeparepa2: Remélem Dávidka lesz, ha a kislánynak vannak rokonai hozzátartozói meglátogatják.Ha az én lányom lenne csak a bosszú miatt élnék.börtönben kéne rohadnia.
Mirtilla
Átlag honpolgárt már akkor is bevágnának az előzetesbe, ha csak alaposan gyanusitható lenne egy ilyen bestiális tett elkövetésével.Itt teljesen egyértelmü, hogy ki az elkövető.Befolyásos,jómódu családja azonnal mozgósit egy sztárügyvédet, aki bravuros gyorsasággal "kijárja" a mindenkit felháboritó háziőrizetet.Dávidka hiperérzékeny lelkecskéjét pedig féltő családja ápolgatja otthona megszokott kényelmében.Innen üzenik az áldozat hozzátartozóinak, hogy részvéttel viseltetnek veszteségükért.
Mi meg innen üzenjük nekik, hogy ha már nem tudták megnevelni ezt az idióta hülye-gyereket, akkor szakemberekre kellett volna bizni.Pénzük biztosan lett volna rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.