Két hét alatt tízen fagytak meg, és ezzel 81-re nőtt a fagyhalál áldozatainak száma tavaly ősz óta – jelentette a Magyar Szociális Fórum értesüléseire hivatkozva. A legfrissebb áldozat egy hajléktalan volt. A Kerepesi úton hűlt ki végzetesen hétfőre virradóra. Az ötvenéves K. A. összefagyott holttestére egy élelmiszer áruház előtt találtak rá. A bolt előtt ült.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A múlt héten verte itt a taknyát egy megmondó az emmiből akkor EZ AZ EMBER MIÉRT FAGYOTT MEG TETVES GECIK ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A múlt héten verte itt a taknyát egy megmondó az emmiből akkor EZ AZ EMBER MIÉRT FAGYOTT MEG TETVES GECIK ???
KisGenyo2
@papa.49: Aki meg akar fagyni, azzal nem tudsz mit tenni...
Eladott Ország
Mária országában király lett a zsiványból, és míg a világ gondolkobóbb fele a Marsra tart, addig ti, kedves fideszesek erkölcstant oktattok. Miközben a világ okosabb fele fokozatosan áttér a megújuló energiaforrásokra, addig Mária országa sokszorosan túlárazott atomerőművet, sehová sem vezető hidakat, senkinek sem kellő vasútvonalakat, üresen kongó stadionokat épít… Mária országában büntetjük a száraz gallyat kerékpárján hazalopó 70 éves bácsit, de Miniszterelnök úrnak hívunk egy politikus-bűnözőt. Mária országában gránitba véssük a nyomort, eltapossuk azon civilszervezeteket, amelyek enni adnak az éhezőnek, ruhát az utcán élőknek. Kedves Fidesz-hívők, vajon tényleg ez lenne Mária országa? Szemem az égre emelem, Mária tekintetét keresem, de mindhiába. Mária ha letekintene egykoron volt és a mában neki hazudott országra, akkor sem látna minket, mert Mária zokogna… De talán jobb is így, hogy nem látja, miként lett ismét e föld a gyalázat országa…
papa.49
@KisGenyo2: Gondolod hogy direkt ült a bolt lépcsőjére, hogy megfagyjon ???
Lehet de az is lehet, hogy nem volt hová mennie, mert a ,,hivatalos,, duma szerint elegendő hely van a hajléktalan szállókon, de a valóság az hogy kb. 9-10 ezer hely van Pesten, hajléktalan meg kb. 25-30 ezer!!!
A kettő szám valahogy nincs egálban !!!
CsipkeRózsa
Ha meg akart halni, az is borzasztó, mert azt jelenti, hogy nem érdemes élnie, nincs kiút.
namihami
@KisGenyo2: Akkor az idei télen már 81-en választották az önkéntes fagyhalált? Mert éppen olyanjuk volt? Vagy krónikus elkeseredettségben szenvedtek?
Akkor ezek nem áldozatok, hanem az Orbán-rendszer kamikázéi, akik önként vállalt fagyhalállal szeretnének segíteni a kormány gazdasági és szociális problémáinak a javításán.
peterkelemen
Orbánéknak népirtásért is felelniük kell!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.