Február végéig adhatják be – az ország bármelyik kormányablakában, személyesen – kárrendezés iránti kérelmüket a Czeglédy-ügy károsultjai, akik 2017. május 1. és június 30. között a Human Operator Zrt. közreműködésével végeztek munkát, de fizetésüket nem kapták meg.

A január 15-én hatályba lépett kormányrendelet lehetővé teszi a Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli állami kárrendezését, pénzbeli megsegítését. A kérelmeket a február 28-i határidőig lehet benyújtani.

Megkezdődött a Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli állami kárrendezése

Fegyőrök kísérik Czeglédy Csabát a Szegedi Járásbíróságon 2017. december 13-án. A nyomozási bíró két hónappal meghosszabbította a bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsított férfi előzetes letartóztatását. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Olyan, mint ' Czeglédy ügy ' nincs ! Károsultak sincsenek, mivel senkinek a munkabére nem volt megkérdőjelezve.

A kifizetést a munkáltató Human Operator Zrt. folyamatosan végezte az állami zárlatig, melyben a kifizetések folyósítását megtiltotta a hatalom !

Így károsultak nem, csak későbbi kifizetések - a hatósági beavatkozás miatt - történnek meg a jogos esetekben. ( pár diák esetében )

A média-herce-hurca pedig csak politikai gyakorlat, mint az volt már több alkalommal - jönnek a választások ?!
nevemnick
Ha nem zárolták volna a számláját, akkor nem kellene nyolc ember miatt ekkora humbungolást csinálni.
Inkább azon kellene gondolkodniuk, hogy hogyan hozhatnák helyre annak a több százezer (millió?) ember életét, akiket a jóságos vezír és bandája a szerintük nem létező mélyszegénységi küszöb alá küldött.
hetöndöe
Qrmányunk esetleg vizsgálhatná több ezer vállalkozás ezirányú tevékenységét,állítom nem férnének el az előzetes zárkákban,ha valamennyit lecsuknák.Érdeklődjenek a munkaügyi felügyelőségeknél.
lampa laz
Ez most azért fontos,h tiborcz ledes pityuról eltereljék a figyelmet.
kereső
@lampa laz: tulajdonképpen azért fontos a"Czeglédy ügy":-Szombathelyi Haladás Stadion-Szombathely önkormányzat-Hende.
Humán Operátor Zrt:munkaerőközvetitő,és munkaerő kölcsönző cég: Melódiák -Fiák István-Kósa Lajos feléségének új cége/ukrán munkavállakók közvetitése/-piacfoglalás,miután több izben tettek ajánlatot a a Humán megvételére/ a Humán operátor Zrt-nek 4 milliárdos forgalma volt a fenti tevékenységekből 2016-ban./
Ügyvéd: Gyurcsányt több helyreigazitási perben-és egyebekben is képviselte/nyertek/
A Humán Zrt.-nek több mint egy milliárdos vagyona van./többek között egy épület,amire valakkinek állitólag nagyon fáj foga/

Hogy Czeglédy Csaba elkövette-e azt amivel vádolják- dehát nem is Őt,hanem Humán Operátor Zrt-t,/melynek az elnöke/ azt majd az idő-na meg a független magyar biróságok eldöntik.Még nem vádolták meg semmivel hivatalosan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.