Február végéig adhatják be – az ország bármelyik kormányablakában, személyesen – kárrendezés iránti kérelmüket a Czeglédy-ügy károsultjai, akik 2017. május 1. és június 30. között a Human Operator Zrt. közreműködésével végeztek munkát, de fizetésüket nem kapták meg – jelentette be hétfőn Szombathelyen, sajtótájékoztatón Harangozó Bertalan Vas megyei kormánymegbízott.

Tájékoztatása szerint január 15-én lépett hatályba az a tavaly decemberben megalkotott kormányrendelet, amely lehetővé teszi a Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli állami kárrendezését, pénzbeli megsegítését. Felhívta a figyelmet arra, hogy a február 28-i határidő jogvesztő hatályú.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Azért nem rendezték a "devizakárosultak" ügyét , mert az többe került volna, és nem volt közel a választás. Talán mind a 11 emberét(?) rendezik, mert az semmibe sem kerül. Szinte. De látványos. Egyébként nem azért rendezik így, mert a NAV vagy akárki zárolta a cég számláját, és nem tudtak fizetni? Valami vélemény?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
már csak az óriásplakátok hiányoznak, montázs éhező etióp gyerekek fényképével, fölöttük köröző keselyűk, előtérben az autójába éppen beszálló, mosolygós Czeglédyvel...
namihami
@Equus: És a háttérben halványan felsejlő (de azért azonosítható) Gyurcsánnyal és Sorossal.
namihami
@Equus: És ingyen átadjuk a Kedves Vezetőnek szabad felhasználás céljára.
bluewhale
@advocat: Nem lepődnék meg, ha márciusban egy párt (aki még szűz) megígérné a deviza károsultak ügyének a rendezését, valamint állampapírban visszaadná a 3000 milliárdnyi magánnyugdíj-vagyont, esetleg visszaállítaná a nyugdíj-korhatárt szabna (nők 55 évesen, férfiak 60 évesen), de csak MEGÍGÉRNÉ! Győzne!
Nessy
Mindjárt telesírok egy csomag papírzsepit! Lezárolják a számlát, amit majd a NAV, a végrehajtó, meg még ki tudja eloszt egymás közt, állambácsi meg nagy csinnadrattával kifizet 11 embernek 1 - 1,5 milliót!
Lehet, hogy Erdogántól kell hitelt felvenni miatta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.