A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a kazincbarcikai férfival szemben, aki két lőfegyvert is engedély nélkül szerzett és tartott meg.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi, 40 éves férfival szemben.

Engedély nélkül tartott fegyvereket egy kazincbarcikai férfi

A nyomozók 2017. október 26-án tartottak házkutatást a gyanúsított lakásában és garázsában, ahol a garázs álmennyezetébe rejtve egy-egy hangtompítóval és távcsővel felszerelt puskát, illetve maroklőfegyvert találtak, majd foglaltak le.

A férfi kihallgatása során elmondta, hogy már több évvel korábban vásárolta Miskolcon egy ismeretlen férfitől a fegyvereket, amelyekkel – saját szórakoztatására – időnként célba lőtt.

Engedély nélkül tartott fegyvereket egy kazincbarcikai férfi

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

(Police.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
parasutyo
:) erősen "home made" verzió mindkettő... nem szívesen gyakorolnák velük, elég slendrián iparosmunkának tűnik mindkettő. az álmoskönyv, a gyógyszerészem és a kezelő orvosom sem ajánlja. :)
Sámannus
@parasutyo: Valójában, ahogyan az írás is mondja, tartsd oda az orcádat is. Ha ez szétrepül, a szemét is kiveri.
parasutyo
@lópicigáspár: én mögé sem nagyon...
parasutyo
amúgy meg a baromja bármely élmény lőtéren "saját szórakoztatására – időnként célba lőtt" volna, azért nem szekszuálják seggbe a böriben. :) nagy az isten állatkertje!
lópicigáspár
@parasutyo: Ahogy elnézem a műremekeket 5,5-ös légpuskából átalakított eszközökről van szó, szóval 0,22-es lőszerrel használható fegyverek. Nem egy erős lőszer, max őz. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.