NYÁRTÓL ÚJ VILÁG JÖN A KÖZMUNKÁBAN! OLYAN KEMÉNY FIZIKAI MUNKÁT KAPNAK, HOGY MINDENKI MENEKÜLNI FOG A KÖZMUNKA PROGRAMBÓL! VÉGE A LAZSÁLÁSNAK! ENNÉL ROSSZABB HÍRT NEM KAPNAK IDÉN A KÖZMUNKÁSOK! A nyugdíjasok Erzsébet utalványt kapnak, a közmunkásokat napszámossá tenné Lázár.

Feltöltő: dr frédikántor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
És k. anyujával mit csinálna ez a f@szkalap ? Menjenek ezek mocsok maffiózók a francba áprilisban ! Hülye az is aki rájuk szavaz.
Eladott Ország
Ritka patkány a lézerjani nevezetű pojáca! A dolgok mai állása szerint nagyjából sejthető, hogy Kim Dzsongun uralma előbb fog megdőlni, minthogy a mi főtetűnk és bandája végre "beadja a kulcsot" és leadja a kassza kulcsát. De a remény hal meg utoljára. Ám akkor, amikor remélhetőleg a bíróságok tényleg függetlenek lesznek, lesz olyan vagány bírósági vezető, aki pusztán a vidámság kedvéért a Lázár tetű viselt dolgait boncolgató tárgyalás levezetésére egy "sértődött" bírót fog kinevezni. Mondjuk éppen Baka Andrást. Jajjaj, lesz akkor itt fogak csikorgatása és messze hangzó vinnyogás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.