Szél Bernadett szerint Németh Szilárd nem tilthatja ki az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának üléséről, nincs is ehhez jogosítványa.

Mint ismert, Németh Szilárd fideszes alelnök, az idők végezetéig rezsibiztos hétfőn jelentette be, hogy ki fogja tiltani a soron következő nemzetbiztonsági bizottsági ülésről Szél Bernadettet, mert az LMP Soros Györgyöt képviseli. 

Szél: Németh Szilárd kitiltási ötlete csak kampányfogás

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Derzsi Elekes Andor

Németh Szilárd, mikor az újságírók megkérdezték, hogy ezt mégis hogy gondolja, így fogalmazott egészen pontosan:

nincs kitiltva senki, de azon az ülésen, amelyen a Soros-terv téma lesz, az LMP-s tag nem vehet részt, mert egészen mást képvisel, mint a magyar érdek.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke szerint Németh is tudja, hogy nem tilthatja ki, az egész nem megy ki másra, mint hogy elkendőzzék, hogy nincs is Soros-terv. Ugyanakkor felháborító és elfogadhatatlan szerinte, hogy Németh ilyenre akar vetemedni. 

A hvg.hu megkereste a nemzetbiztonsági bizottság szocialista vezetőjét, Molnár Zsoltot, aki elmondta, hogy Szél a bizottság állandó tagja, "nem lehet elvenni a jogosítványait, kitiltani az ülésről".

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
sziszike ! eljön az idő hogy neked is kuss lesz, nem kell soká várni ? körséta sem lesz a parlament körül tán másutt.mióta dirigál egy népképviselő a másiknak erre varrj gombot. semmiért nem vagytok felelősségre vonhatók mert kollektivába vagytok. ez itt a legnagyobb gond : pénzetek mint a pelyva, " a nép az istenadta nép " meg kit érdekel? hát ez az lám?
CsipkeRózsa
Azt lehet, hogy egy Soros által taníttatott ember legyen Magyarország miniszterelnöke?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok