Most a Facebook-oldalán azt írja, katolikus testvéreivel messengeren, telefonon egyeztetve "most Laci atyáért imádkozunk – tudom, rettenetes lehet most neki. " Márki-Zay azt írta, látta, mennyire izgult a fellépése előtt, mikor még viszonozta biccentését. Úgy tudja, a plébánia több felháborodott telefont kapott a mise után. Szerinte az atya most a lelkiismeretével viaskodik. "A történtekre egyetlen magyarázatot tudok elképzelni, ahogy az utóbbi (és nyilván az elkövetkezendő) hetek eseményeire is: a háttérből egy mindent manipuláló politikus vehette őt rá erre, valaki, akinek számára az egyház feláldozható, aki számára a közösségek megosztása puszta hatalmi eszköz, és aki emberi életeket tesz tönkre egy választási győzelemért. "

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Az efféle egyházfik beálltak mindig és mindenféle politikai fuvallatba, és aki nem tette közülük, azt simán beáldozták az őket éppen kilóra megvásárló hatalomnak a hűségük bizonyítékaként.
Ha élnének azok a tágabb családban egykor lévő istenszolgák, megértenék miért kerülöm ezeket a szélkakas farizeusokat, nem szükségeltetnek ezek a normális ember hitéhez közvetítőnek.
wagabund
Márki-Zay igazi debattőr lesz...piszkosul érti a sima beszédet... .na ettől rettegnek az ellenfelek, nincs rajta fogás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.