“Az utolsó ítélet sokkal szörnyűbb lesz. Mert tudod, az csak annyi lesz: Táblára írva nyakadba akasztják történetedet, de az igazit barátom, nem azt, amit a Megáll az ember esze: ebben a könnyektől áztatott kis országban, Európa szívében, elérkeztünk oda, amikor a politika mindent átsző. Egy normális világban, mindenki teszi a magáét. A politikus politizál, ha bizalmat kap, akkor kormányoz. Az “egyszerű” állampolgár pedig éli a maga kis életét, hatalomtól függetlenül. Nem szövik be életüket “ vad kényszerképzetek”, nem kell attól tartaniuk, hogy a Nagy Testvér mindent lát, mindenről tud. A mai hatalom mindent behálóz. Aki nem a számára tetsző véleményt képviseli, az számíthat arra, hogy elgáncsolják az életben. Ami Lázár János hűbérbirtokán történt hétvégén, az talán még Orvell képzeletét is meghaladta. Szombaton írtunk arról, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester választás független jelöltjét, a vasárnapi misén ki akarja prédikálni a helyi katolikus plébános.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"Jézus kiseprűzte volna templomából, a Fidesz mellett agitáló hódmezővásárhelyi atyát?"

Egyértelműen igen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Jézus is alkalmazott fizikai erőszakot ha nagyon kellett csak a buta magyarok nem alkalmaznak. Külföldön ez másképp megy: ott bizony Orbánt már régen eltaposták volna, mint egy férget.
nezelodo
Ez a pap vagy nagyon fiatal, vagy nagyon szenilis, vagy nagyon megbocsátó Orbánnak, vagy kilóra megvásárolták, mert nem emlékszik a "térdre imára a csuhások" liberális politikusának aranyköpésére.
Sámannus
@peterkelemen: Az apjának kellett volna kiverni a pottyantósban.
Nessy
@nezelodo: Ez az atya úgy döntött, hogy miután Isten messze van, pénzt viszont Orbántól kap, az van itt, ergo őt imádja és csak neki szolgál!
(I. parancsolat )
Randa egy farizeus lélek!
kukac50
Kedves templomba járók, a választásokig otthon imádkozzatok! Üres templomban nem tud a pap politizálni! Lázár helyeselte Laci atya felhívását,hogy kire kell szavazni.
Az ellenzékiek meg ha már ilyen szabad vélemény nyilvánítás van akkor a vásárokon piacokon hangos bemondóval mondják el a véleményüket. Minden órában egy párt 5-10 percben elmondhatja a véleményét! Sok tanyasi ember is megszokott jelenni a vásárokban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.