A humán tárcát a független Szabó Szabolcs kérdezte arról, hogy mennyi pluszra számíthatnak az idén az érintettek. A belügyminiszter arról írt, hogy egy év alatt több mint ötödével csökkent a közmunkások száma, így 2017 októberében 170 ezren voltak. A fizetéssel kapcsolatban egy olyan törvényt jelölt meg, amely alapján az idén nem kapnak béremelést a közfoglalkoztatottak.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Na, mi van Orbán csicskái? Megmondtam éhen fogtok dögleni vagy harcoltok vagy elbuktok örökre. Még a néger rabszolgáknak is több eszük volt annak idején, mert addig lázadtak amíg fel nem szabadultak. Csak jelezem, hogy külföldön egy közmunkás cirka ötszörösét kapja.
lusta
A közmunka is munka, amire a mt kellene, hogy vonatkozzon. Ilyen egyszerű.
division
@peterkelemen: Nagy a baj a fejedben. Te tényleg azt gondolod hogy aki Fidesz párti az közmunkából él? Ne magadból indulj ki:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.