A mérhetetlen pártot vezető Fodor Gábor a jelek szerint ismét országgyűlési mandátumhoz jut. A mérhetetlen pártot vezető Fodor Gábor a jelek szerint ismét országgyűlési mandátumhoz jut. Közösen indul az MSZP, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt a választáson - jelentette be közleményben a Fodor Gábor vezette liberális párt. Közösen támogatják Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltet, és kérték a többi demokratikus ellenzéki pártot, hogy csatlakozzanak az együttműködéshez.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Se a saját se a más kárán?

Legalább is úgy tűnik egyes „ellenzékiek” semmiből sem tanulnak

Orbán régi megbízható cimborája előélete egyébként sem olyan, hogy abban épeszű ember valami bízatót találjon. Azonban az, amit 2014-ben művelt, azzal a világon mindenütt kiírta volna magát a legalább az erkölcsi minimummal rendelkezők közül. Miután mérhetetlenül csekély támogatottsága ellenére bevitette magát a parlamentbe, ahol aztán cokit mutatott a segítőinek. (Egy barátomnak a klasszikus pók béka tan-mese ugrott be róla). A hírek szerint egyes pártok semmiből sem tanulnak, vagy ennyire amnéziások: „Közösen indul az MSZP, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt a választáson”
papa.49
A ,,trójai falónak,, bent a helye a hodályba, mert múlhatatlan érdemeket szerzett akonkorens pártok szétverésében, a csutigeci nem feledkezik meg a cimbiről, ez még gecinek se nevezte !!!
papa.49
@justhpeter: A csutigeciről sokat, és hithű (lye) fütyiszes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.