A Városi Kurír is beszámolt arról, hogy súlyos szabálytalanságokat tárt fel az Európai Csalás Elleni Hivatal az Elios Innovatív Zrt. által 2011 és 2015 között elnyert, uniós forrásból fizetett közbeszerzésekkel kapcsolatban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A hatvaniak elég "gazdagok", majd kicsit több helyi adót vet ki a fidesz-kdnp, csupán keresztényi alapon és majd kifizetik a büntit a valódi bűnösök helyett!!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Van egy előnyük ezeknek a "sötét lámpáknak"! Nem homályosítják el a lakók politikai tisztánlátását!
Aki Én
Ezekre mondta egy ismerősöm, hogy minden pénzt megérdemelnek, mert a magyarokért, Magyarországért dolgoznak.
nezelodo
@1magyar: Ha nagyobb teljesítményű lesz, oda az energiatakarékosság. Biztos van olyan típus ami megfelel mindkét követelménynek, az drágább, de akkor mivel támasztotta volna meg mind a száz lábát a gyenge hozománnyal útjára bocsátott asszonkájának?
1magyar
@Nessy: De az embereknél kiveri a biztosítékot.
Nessy
@1magyar: Az embereknél lehet, de a birkák meg vannak elégedve vele!
nezelodo
@1magyar: Ugyan már! Egy dél-alföldi városkában megígérte a Lézeres, hogy ingyen lesz a településen a csatornahálózat. Aztán a zemberekért dolgozó háromszor templomban esküvő polgi annak ellenére, hogy csaknem boldoggá avatják a többszörös hitvallásáért, beszedett családonként százezret. Újra szólt a félisten, hogy ingyenes, egy kis zajongás volt pár hétig, aztán imádják újra a választott tolvajukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.