Az ország valamennyi elérhető plakáthelyét lefoglalta a Fidesz egészen idén decemberig. Az ellenzék így a kampányidőszakban sem hirdethet, állítja a Zoom.hu.

Közel 20-25 ezer óriásplakát és mintegy 14 ezer citylight (háttérvilágítással rendelkező plakáthely, főleg buszmegállókban) van az országban. A Médiapiac című szaklap szerint viszont összesen mintegy 46 ezer lehet a plakáthelyek száma, nagyjából fele-fele arányban Budapesten és vidéken.

A plakáthelyek nagy részét viszont eleve lekötik a piaci hirdetők, illetve a Mahir és a Publimont helyeivel politikai okokból nyilván nem számol a kormánypárt. Ez azt jelenti, hogy eleve csak mintegy 6-8 ezer óriásplakát áll rendelkezésre a kampánya. Ezeket foglalták le állítólag a Fidesznek dolgozó reklámügynökségek, cégenként százmillió forintos nagyságrendben.

Címlapkép: Pixabay/hannahlouise123 

(Zoom)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

endeavor
A festékszóró a barátod.
Légy kreatív, bátran használd a jobb agyféltekédet is (ne tekézésre).
szaboria1
Mikor vizsgálja sz ÁSZ van e ennyi pénze a fidesznek mert ugye 2 milliárd hiányt nem lehet csak úgy tisztességesen megoldani.
Sámannus
Szegény ÁSZ, nem takarít Augiász istállójában! Pedig a trágya hegyekben áll, Duna pedig helyben van, a Parlament is közel hozzá.
lampa laz
Felőlem a rügyező fákat is tele aggathatják tavasszal, akkor sem fogok rájuk szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.