Az elmúlt tíz évben megduplázódott a Magyarországon élő ázsiaiak száma. Különösen sok kínai érkezett 2013 óta, feltehetően a kötvényprogramnak hála. Eközben az európai országokból érkezők közül negyvenezerrel kevesebben laknak hazánkban, mint 2007-ben. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Befogadtunk 1300 menekültet, de a kormány szerint a 90 százalékuk már itt sincs Az elmúlt tíz évben megduplázódott, és csaknem 40 ezerre nőtt a Magyarországon élő ázsiaiak száma, miközben az európai országok polgárai közül negyvenezerrel kevesebben laknak hazánkban, mint 2007-ben – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataiból. A statisztika szerint 2017. január 1-jén 151 132 nem magyar állampolgár élt Magyarországon, ez a szám bő 15 ezerrel kevesebb, mint tíz évvel ezelőtt volt. Pedig 2011-ben például még 206 ezer külföldinek adott otthont az ország.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ha ennyi idegen él itt akkor miért harcolunk a betelepedést kérők ellen? Semmi értelme a sok hazug konzultációra elköltött pénzeknek. Ebből a pénzből sok nyugdíjasnak megemelhették volna a nyugdíját akkor több szavazójuk lehetne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Azert ez dobbenet, hogy kozel 1 millio magyar kenyszerult elhagyni a hazat orbanek miatt. Helyettuk pedig orbanek [igaz penzert] de mindenfele naciot telepitenek az orszagba.
F_Viktor
@Pálinkás Pál: A kínai tényleg nem terrorista, ellenben van komoly maffiájuk, nem szeretnek adót fizetni, s az alkalmazottaikat is elfelejtik bejelenteni. "Gazdasági tevékenységüknek" nem sok pozitív hatással van az ország GDP-jére, de legalább elárasztják az országot mindenféle szarral!
Pálinkás Pál
@F_Viktor: Nos...azt kell hogy mondjam...magasról lesz@rom hogy átb...sszák a NAV-ot...Jól teszik...És ha ismerős vagy...a magyar vállalkozások ugyanezt teszik...nem véletlenül a legjobb szakma a könyvelő!!!És amíg olcsóbban tudom náluk megvenni ugyanazt a kínai szemetet,amit az áruházak drágán adnak,addig meg főleg nem érdekel!!!Ode ne rohanjak hogy odavagy a GDP-ért...a fideszes offshore cégek nem izgatnak??? Nagyságrendekkel több adót "optimalizálnak" mint a kínaiak!!
F_Viktor
@Pálinkás Pál: Amit írsz, az balkáni mentalitás...
1) Ebből táplálkozik a fityesz, mert birkái úgy gondolják, ha a szomszéd kutyájának kölyke lophat, akkor az ő kutyájának kölyke is megteheti!
2) Nagyon sok víznek le kell folynia még a Dunán, hogy a magyar erkölcsi norma felzárkózzon az európai emberekéhez, ott ugyanis az adócsalás nem piti dolog, ott tudatában vannak az adófizetők, hogy a szomszéd által elcsalt adót azt neki kell befizetnie!
Pálinkás Pál
@F_Viktor: Rendben..majd talán ha nálunk is olyan adópolitika lesz,mint nyugaton,akkor mondhatod...
tudode
Ezek le vannak maradva legalább 20 brossurával, hiszen a 20 ezer megjelent kinainak "is" már
.
----- Saját temploma, bankja és újságja is van az itt élő kínaiaknak
index.hu/kultur/eletmod/2015/10/09/kina_kinai_negyed_kinaiak_magarorszagon_kicsi_orszag_kicsi_kina_hosszulepes_spektrum/
.
----- Budapest kinai negyede
10ker.blog.hu/2010/07/07/budapest_kinai_negyede
.
www.youtube.com/watch?v=FHa7mwhaqmo
.
Az olcsó "ruhaipart" mér a rendszerváltást megelőzően "is" ők jelentették, és ma is 0%-os ÁFÁ-val!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.