Orbán Viktor miniszterelnök az Apollo Tyres vezetőivel tárgyalt kedd délelőtt az Országházban – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor az Apollo Tyres vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Onkar Kanwart, az Apollo Tyres Ltd. elnökét és Neeraj Kanwar alelnököt, ügyvezető igazgatót az Országházban 2018. január 16-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Árvai Károly

A kormányfő, valamint Onkar Kanwar, az Apollo Tyres Ltd. elnöke és Neeraj Kanwar alelnök, ügyvezető igazgató megbeszélésén a cég magyarországi beruházásának helyzetét tekintették át.

Tárgyaltak az Apollo itteni tevékenysége bővítésének lehetőségeiről is

- közölte a sajtófőnök.

Orbán Viktor az Apollo Tyres vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök és Onkar Kanwar, az Apollo Tyres Ltd. elnöke tárgyal az Országházban. Mellettük Neeraj Kanwar, az Apollo alelnöke, ügyvezető igazgatója és Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Árvai Károly

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@Yoda69: ..az az érdekes,hogy az igazi országokban,nem a nemzetvezető,hanem
az illetékes tárca (ipar,közlekedés,pénzügy,stb.) ül az asztalnál! A "jövök,megyek,in-
tézkedek" ny.pakisztáni pajtavajda a szívén viseli az egykori ellenséges népcsoport
dolgait is? Megint nincs mit csinálnia a "főnöknek"? :--((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Mit csodálkoztok ezen...honfitársai,csak az ő ősei sajna idevándoroltak annak idején...
Yoda69
Ugy latom orban nagyon ketsegbe van esve, hogy az EU elmeszeli oket veje korrupcios ugye miatt. Most fuhoz fahoz rohangal hogy penzt szerezzen.
kokopelli
@Yoda69: ..az az érdekes,hogy az igazi országokban,nem a nemzetvezető,hanem
az illetékes tárca (ipar,közlekedés,pénzügy,stb.) ül az asztalnál! A "jövök,megyek,in-
tézkedek" ny.pakisztáni pajtavajda a szívén viseli az egykori ellenséges népcsoport
dolgait is? Megint nincs mit csinálnia a "főnöknek"? :--((((
Yoda69
@kokopelli: Gondolom latba akarja vetni a sulyat. Dramai lehet a helyzet, ha mar o csinalja a csicskajancsik munkajat is.
lampa laz
Nem véletlenül vásárolja be magát Erdélybe, ha már itt elég szar lesz a levegő akkor legyen hova elmenekülnie, persze csak akkor ha engedjük.
dr. prédikátor
Érdekes! Még a bőrszínük is megegyezik!!!
tudode
Mi van csúti?

Keresi a menekülési utat, v kiürült a büdzsé? Nem miniszterelnöki feladat az ÜZLETKÖTÉS, különösen egy két bal lábú, pálya tévesztett szakbarbárnak!
.
Különben a VÁLASZTÁS ELŐTT KÉT HÓNAPPAL nincs joga/NEM ILLENDŐ "semmiféle" kötelezettségvállalást, lóvé osztogatást intézni EGYIK, a NÉP ALÁRENDELTSÉGÉBE TARTOZÓ KÖZSZOLGÁNAK "SEM"!!!
bakegya
Hajrá környezetszennyezés-orsos vikinek a jó arab pharanon pótlására szüksége van-vigyorog mint a tejbe tök!!!
kokopelli
@Yoda69: ..gyerekkori mondásunk: "a lusta macska inkább átugorja,
mint megkerülné"!..más: a csicskajancsik sem okosabbak,ha átengedik
a tárgyalást?..vagy azok is arrafelé,fordulnak,amerről villámlik?! ..egy jó
fotó az nem rossz..?
Eladott Ország
Harcolni kezdtek a cégek a munkásokért, és a munkaerő átcsábításának különböző trükkjei is előkerültek. A munkaerőközvetítőknél megjelent az "aláírási pénz", és az a hír is lábra kélt, hogy 100 ezer forintot ér, ha a hatvani Bosch gyárból sikerül Gyöngyöshalászra csábítani munkaerőt. A kedvcsinálás egy másik módjáról is ír a napilap, e szerint a frissen munkába állt mérnököknek általában egy évig havi 10-20 ezer forintos hűségpénzt fizet pluszban a munkaerő-kölcsönző minden, a cégnél töltött hónap után. Ha pedig valaki beajánlja egy ismerősét valamilyen pozícióra, és az betölti az állást, az ajánló fejpénzt kap.Most egyszerre előjött valahonnan, hogy jajj de nincs munkaerő itthon. Van munkaerő, csak meg kellene fizetni. India épít gumigyárat nálunk? Ezek szerint már az indiai munkaerő is drágább mint az itteni.
Lepényleső
Nem hiszem el,hogy ne futná egy rendes takarításra az ország házában,ennyi mocsok nincs az utcán,a falon meg graffiti?
Eladott Ország
@bakegya: tegnap 14:13 Olyan messze áll nálunk a környezetvédelem a követelményektől, mint a magyar melós fizetése a 3260 eurós svájci minimálbértől?
bakegya
@Eladott Ország: óriási vízigénnyel működtethető egy ilyen jellegű beruházás-orbán egyébként még meg is támogatja ezeket a kapitális haszonnal működtetett beruházásokat-állam pénzből.és örül nekik mint a majom a farkának-KÍNA MÁR HELYRE IS TETTE-a brüsszeli és berlini tromf-strucc politikai kijelentése miatt.A kommunista KÍNA kereskedni akar Nyugat-Európával és nem konfrontálódni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.