A befogadottak 90 százaléka elhagyta Magyarország területét. A szokásos "sorosozás" és "brüsszelezés" valamint az ő zsebeikben lévő ellenzéki képviselőközéssel megspékelve a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn az Országos Sajtószolgálaton keresztül közleményben hozta nyilvánosságra, hogy összesen hány főt fogadott be az ország az elmúlt években. A Genfi egyezmény kötelez minket arra, hogy akik nemzetközi védelemre jogosultak, azokat védelemben részesítsük. A Genfi egyezmény szerint nemzetközi védelemre az jogosult, akinek élete veszélyben forog. Mint írják, a nemzetközi védelemben részesülők száma nyilvános adat, és ez a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal honlapján megtalálható. Az elmúlt három évben az alábbiak szerint nemzetközi védelemben részesítéséről döntöttek a magyar hatóságok: 2015 508 2016 432 2017 1291 2018 37 (nem végleges adat) A menekültügyi hatóság által fenntartott menedékkérők vagy védelemben részesített személyek elhelyezésére...

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A Soros-terv végrehajtója a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk.
F_Viktor
@lusta: Nem az a problémám, hogy orbánék "végrehajtják a Soros-tervet", hanem az, hogy a birkák tudatáig még most sem ér el, hogy a fityesz tudatosan és értelmetlenül kelti bennük a félelmet, miközben elb@sztak (és elloptak) több 100 milliárd forintot az adózók pénzéből.
tudode
Mindig "beadja" a derekát az egyszemélyi csuti akkor, amikor "szorul a hurok", veszélyben érezi a HAT-ALMÁT, és az "ingyér" lóvét!
.
Szégyentelen bagázs százmilliárdokat dobtak ki a KUKÁBA addig, amíg MEGHÁTRÁLTAK a félelemkeltésükkel!!!
.
Bezzeg példát vehetnének II. Erzsébet királynőről
.
------II. Erzsébet tényleg táncolt a ghánai elnökkel
mno.hu/media/ii-erzsebet-tenyleg-tancolt-a-ghanai-elnokkel-2439963?utm_source=hirlevel_MN_altalanos&utm_medium=email

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.