Politikai határozatot fogadott el a "Soros-terv" elutasításáról a Fidesz országos választmánya keddi ülésén, amelyen döntött a kormánypártok 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről is – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a testület tanácskozása után tartott budapesti sajtótájékoztatóján.

A határozatban a választmány elutasítja azt a törekvést, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák. Aggodalommal látják ugyanis, hogy a "Soros-hálózat óriási befolyása révén" Brüsszel a tagállamokra akarja erőltetni a betelepítési kvótát, ami veszélyezteti Magyarország szuverenitását – ismertette a dokumentum szövegét Hidvéghi Balázs.

Elutasítják továbbá – folytatta – a "Soros-hálózat" beavatkozási szándékát a magyar választási kampányba, aminek "az a célja, hogy a Fidesz-KDNP helyett egy bevándorláspárti kormányt juttasson hatalomra".

Egyúttal felhívták a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel a "Soros-terv" végrehajtása ellen, szükség esetén akár törvényi úton korlátozza a "Soros-hálózat" bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését – közölte a kommunikációs igazgató, aki szerint erre azért van szükség, mert a "Soros-hálózat egy ellentámadást indított Magyarország ellen", "el akarja mozdítani a magyar kormányt az útból".

Fidesz-választmány: a "Soros-hálózat" célja, hogy egy bevándorláspárti kormányt juttasson hatalomra

Kész a lista

A Fidesz-KDNP 106 egyéni képviselőjelöltjéről szólva a politikus hangsúlyozta: készen állnak arra, hogy minden választókerületben a választópolgárok elé lépjenek, a kampányban pedig arra fognak törekedni, hogy azt a politikát folytassák, amellyel közösen sikeressé tették Magyarországot.

Szeretnénk megvédeni az eredményeinket, (...) Magyarországot

- hangoztatta, úgy fogalmazva: reményei szerint mindenütt a legjobb jelöltek nevezték meg.

Kérdésre közölte: az országos listájuk később készül.

A "Soros-hálózathoz kötődő" képviselő ne vegyen részt egy ilyen témájú megbeszélésen

Azzal kapcsolatban, hogy a fideszes Németh Szilárd szerint az LMP-s Szél Bernadett nem vehet részt a "Soros-tervvel" foglalkozó nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, Hidvéghi Balázs úgy reagált: egyetért Németh Szilárd politikai véleményével, vagyis hogy egy "nyilvánvalóan a Soros-hálózathoz kötődő" képviselő ne vegyen részt egy ilyen témájú megbeszélésen.

"Állami fenntartású egészségügyi intézményben nem lehet vizitdíjat szedni"

Azokkal a hírekkel kapcsolatosan, amelyek szerint a Pest megyei Pilisen vizitdíjat szednek, a kommunikációs igazgató – emlékeztetve a 2008-as népszavazásra – kijelentette: állami fenntartású egészségügyi intézményben nem lehet vizitdíjat szedni. Ha a hír igaz, akkor a törvénytelen helyzetnek véget kell vetni Pilisen – jelezte.

Kérdésre álhírnek nevezte azt a sajtóinformációt, amely szerint a Simicska Lajos-közeli céghez tartozó felületeken kívül az ország összes plakáthelyét lefoglalták Fidesz-közeli reklámügynökségek decemberig.

Azzal a hírrel kapcsolatban, amely szerint Cegléden migránsoknak néztek egy rendőrcsoportot, a politikus azt mondta:

az, hogy az emberekben lehet félelem illegális bevándorlókkal szemben, a helytelen brüsszeli döntéseknek köszönhető.

A Magyarországot a legkevésbé demokratikus uniós országnak nevező Freedom House-jelentést úgy kommentálta:

egy Soros György által finanszírozott szervezet politikai nyomásgyakorlási eszközéről van szó.

"Összehangolt, nemzetközi szinten is megvalósuló támadássorozat indul el, illetve folytatódik Magyarország ellen, amelynek célja az, hogy az Orbán-kormányt elmozdítsák a hatalomból" – fogalmazott.

Arra az MSZP-s felszólításra, hogy a szabálytalanságok bebizonyosodása esetén a magyar adófizetők helyett az Elios Zrt. fizesse vissza a 12 milliárd forintos büntetést az uniós kasszába, Hidvéghi Balázs úgy reagált:

a Fidesz támogatja az OLAF újabb vizsgálatát az ügyben, minden további következtetést ezt követően lehet meghozni.

Arra a felvetésre, hogy a Czeglédy-ügyben sincs jogerős döntés, azzal összefüggésben mégis más a Fidesz kommunikációja, a politikus azt válaszolta: Czeglédy Csaba esetében több száz károsult jelentkezett, akik mind azt állítják, nem kapták meg munkájuk után a fizetséget.

Mihai Tudose román miniszterelnök lemondását úgy kommentálta: "nem hullajtunk érte krokodilkönnyeket", ugyanis elfogadhatatlan kijelentést tett a magyar autonómiatörekvésekkel kapcsolatosan.

Végül megkérdezték tőle, mi a véleménye arról, hogy bíróság elé állt a Gotti művésznéven ismert rapper, aki 2014-ben a baloldali összefogásnak kampányolt.

Madarat tolláról, embert barátjáról, pártot kampányolókról lehet megismerni

- fogalmazott, hozzátéve: a zuglói MSZP köreiben napvilágot látott tisztázatlan hírek közé illeszkedik ez is.

Forrás: MTI

Fotó: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Továbbá a választmány felszólítja Orbán Viktort, hogy azonnal fizesse vissza a Sorostól kapott ösztöndíját, a Fidesz pedig utalja vissza a Sorostól kapott támogatást!

Magyarország visszacsúszott a kommunista érára jellemző hazugságvilágba, amitől az értelmes embernek még a gyomra is felfordul.. Most ezzel a Soros-köpködéssel (saját maga és pártja korábbi mecénása) akarja felszítani a híveiben a harci szellemet. Ennyit tud.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Akkor ezek szerint Soros György a Fidesz kormányt támogatja? Csak azért, mert Orbánék ezidáig több, mint 20 000 embert -köztük bűnözőket és terrorizmust támogató személyeket- telepített az Unióba a Habony-Rogán adócsaló off-shore cégeken keresztül.
Eladott Ország
Hol van az megtiltva, hogy a csúti cigányt és bűnöző bandáját nem lehet elzavarni a hatalomból?
Sehol nincs! És ez csak a legkevesebb...
Hellcat
Na mint ugye köztudott, a fideszt a Soros pénzelte...nemrég pedig az is kiderült, hogy a fidesz a több milliárdos ellenkampány ellenére betelepítette a menekülteket. Akkor végülis bejött a Soros terve vagy miafasz van??? Halljátok patkány fidesznyikek? Mi a véleményetek arról, hogy a fidesz titkoban betelepítette a menekülteket???
Qqberci
Baszkikáim! Most már igazán megmutathatnátok azt a Soros-tervet, amiről annyit ugattok...
Perwool
Továbbá a választmány felszólítja Orbán Viktort, hogy azonnal fizesse vissza a Sorostól kapott ösztöndíját, a Fidesz pedig utalja vissza a Sorostól kapott támogatást!

Magyarország visszacsúszott a kommunista érára jellemző hazugságvilágba, amitől az értelmes embernek még a gyomra is felfordul.. Most ezzel a Soros-köpködéssel (saját maga és pártja korábbi mecénása) akarja felszítani a híveiben a harci szellemet. Ennyit tud.
namihami
Arra azért kiváncsi lennék, hogy ezeket a dolgokat HISZIK is vagy csak MONDATJÁK velük?
Egyik változat szégyenletesebb, mint a másik. Akár ez, akár az--ez a mi országunk vezető ""elitje""? Nem röhej???
Perwool
@namihami: Az ember nehezen tudja eldönteni, hogy röhögjön-e, vagy sírjon. Nekem pár méteren múlik a dolog. Sopronnál van az a pár méter. Az államhatártól keletre és nyugatra egyaránt folynak a könnyeim. Csak keletre a sírásától, nyugatra a röhögéstől. Mert kívülről nézve az egész marha vicces. Itthonról nem annyira...
namihami
@Perwool: Az a baj, hogy ez a megyek-nem megyek már egy erősen korfüggő dolog. És sok esetben mégcsak nem is végzettséggel összefüggő.
Vagyunk jópáran, akik még dolgozunk, de már nem kellünk (korunk miatt) oda. És mi már, ugyanez okból, nehezebben is kelnénk útra.
cikicakk55
Nem gondoltam volna,hogy ez a kis ország egy ember hibbantsága,hatalom mámiája miatt ilyen mélyre fog csúszni. 2010-ben még bíztam benne,hogy Gyurcsány gyengeségeit,majd orbán helyre hozza.annyira azért nem,hogy rá is szavaztam volna,csak reménykedtem,.2014-ben már tudtam nagy hiba volt Orbánra bízni az országot. Szerencsétlenségünkre és az Ő piszok nagy szerencséjére megjelentek a migránsok,akik egyből az egekbe repítették a csuti népszerűségét,miszerint majd Ő megvéd bennünket a csürhétől. kb 2 évig ment is ez., a gyűlöletkampány túl jól is sikerült.Már nem csak a migránsokat akarjuk a másvilágra,hanem volt szomszédainkat,barátainkat,sőt van ahol a rokonokat is,csak azért,mert országunkban lett kb 8 párt,akik a népet 8 felé tépték Nem csak a 20.000 kötvényes engeddte be Orbán,hanem titokban az 1300 kvótázott migránst is,csak azokat sikerült úgy eldugni,hogy még senki nem botlott beléjük.Ilyen hazug,korrupt politikusokkal ez a kis ország a végnapjait éli. bekebelezi Kína,vagy Oroszország.
nevemnick
Ezek az izék hazaárulóznak? Ezek az izék a ,,nemzeti magyarok"?
Nessy
Híveim! Beveszitek a Soros tervet fóbiánkat? Befogadjátok a magas röptű "folytatjuk" kampány mesénket? BEEEE BEEEEE
justhpeter
Hogy van ez ? A fideSS zombi-választmánya egyik nap maga alá rosál a Sorostól való félelemtől, aztán másnap bejelenti, hogy 1300 Soros-független migráncsot már csendben be is telepítettek Magyarországra ?
Ezek az agyhalottak még a saját híveiket is hülyének nézik. A sok birkával ordíttatják országszerte, hogy egy migráncsot se küldjön ide a Zunió, de ők már el is dugtak 1300-at az országban.
1magyar
Az összes ellenzéki párt a fidesznek dolgozik a bevándorláspárti szövegeikkel, támogatásukkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.